Wallpapers bez šavova: kako najbolje za ljepilo, zašto se razlikuju i postaju vidljivi

Anonim

Kako bolje kažnjavati pozadinu bez šavova

Kada planiramo popraviti, onda, naravno, želimo da svi nastavi s uljem, a na kraju bi popravljeni stan izgledao atraktivno. U isto vrijeme, posebna pozornost, kao i uvijek, daje se zidovima, budući da su u velikoj mjeri pomoći u obliku stan unutarnjeg stila. Stoga svatko želi da se pozadina nositi s kvalitativno, bez vidljivih šavova i drugih nedostataka. Međutim, kako bi šavovi između pozadine nisu vidljivi i nisu se razlikovali nakon sušenja ljepila, potrebno je strogo slijediti tehnologije ispravnog puhanja.

Wallpapers bez šavova: kako najbolje za ljepilo, zašto se razlikuju i postaju vidljivi

Pozadine mogu biti slomljeni besprijekorni

Dakle, ostanemo detaljnije o tome kako pravilno zalijepiti platno, kako sakriti vidljive zglobove i kako ih ispravno zatvoriti u slučajevima kada su lokacije pojedinih obrta još uvijek vidljivi.

Kako ljepilo za prikrivanje lokacija veza

Prije učenja kako sakriti zglobove ispravno, idemo kratko zbog toga zašto oni još uvijek mogu biti vidljivi. Odmah treba napomenuti da postoji nekoliko razloga za to:

  • Ljepljiva otopina je pogrešno nanesena i kada je višak lijepljenja pao na prednji dio pozadine.
  • Prilikom primjene rubova ljepila pozadina, nije bilo dovoljno propuštenog ili nije propuštena.
  • Nakon nanošenja adhezivnog sastava, platno je lagano progutao i povećao širinu (u pravilu, za 3-5 mm), a nakon sušenja, naprotiv, bio je vožnja, formirajući pauzu, koji je sada potrebno za reagiranje.

Mora se reći da je nedavno, za razliku od sovjetske ere, značajan dio wallpaper-prodaje u trgovinama namijenjen za naljepnice u Jack, a ne brkovi. To vam omogućuje da se šavovi ne primjenjuju čak i od bliske udaljenosti, posebno u slučajevima kada je uzorak ili uzorak ispravno odabran na susjednim platnama.

Članak na temu: Pravilan Kabinet Proizvodnja s vlastitim rukama

Važno je pravi pristup pripremi zidova zidova. Moguće je lijepiti tek nakon što je zid obrađen u svim standardima, to jest, ismenti, izravnati i obrađeni pored. O tome kako pripremiti zidove prije početka potresa pozadine, možete pročitati u ovom članku.

Pažnja! Treba podrazumijevati da je pozadina podijeljena na teže i guste, s jedne strane, i na upaljaču, s druge strane. Prema tome, svaka od ovih vrsta ima svoje značajke lijepljenja i inherentnih operativnih obilježja.

Takvi tipovi pozadina, kao vinil, su teške, tako da ih drže, prvo, ne tako jednostavno, i drugo, sama proces traje dugo. S druge strane, imaju niz značajnih prednosti. Jedan od njih je da ne podliježu kompresiji nakon što se ljepilo osuši. Pomaže u izbjegavanju stvaranja pauza u šavovima. Koristeći oštrice od vinila, više nećete morati izmisliti, kako sakriti odvojene spojeve.

Znati! Kako bi se spriječile odstupanja šavova između pozadine, stručnjaci savjetuju korištenje posebnog malo valjka. Uz to, mjesto povezivanja listova dodatno se pomiču nakon lijepljenja.

Wallpapers bez šavova: kako najbolje za ljepilo, zašto se razlikuju i postaju vidljivi

Džiga

Što se tiče mješavine fleislinske pozadine, potrebno je kupiti posebnu vrstu ljepila za njih. U isto vrijeme, ugodan "bonus" tijekom rada će biti činjenica da kada su zaglavi, dovoljno je primijeniti sloj ljepila samo na sam list, bez da se ne propušta zid. Usput, ova vrsta pozadine je često zalijepljena pod slikanjem.

Što se tiče papirnatih pozadina, nije tako zalijepljen da ih zalijepi. Sve se objašnjava njihova suptilnost i tuš s ljepilom. U takvim slučajevima važno je ne pretjerivati ​​s količinom primijenjene otopine ljepila, jer, u slučaju njegove premošćivanja, prilikom sušenja, tapeta papira se može dotaknuti. Na tim mjestima bit će tako neugodni šavori za oči.

Članak na temu: Tab Tablica - Rješavanje problema

Kako napraviti šavove nevidljivim

Kao što kažu liječnici, bolje je bolje upozoriti nego za liječenje. Isto ovdje: Mnogo je lakše prebaciti pozadinu ispravno, kompetentno doziranje ljepilo, kao i iskoristiti valjak za poteze. U ovom slučaju, prije valjanja valjka, preporuča se da se podmazite posteljina u mjestima spojeva.

Bez obzira na vaše svijetlo platno ili tamno, ljepilo vam zid ili strop, strogo slijedite upute proizvođača, kao i savjet iskusnih stručnjaka. I onda će vas takvi problemi zaobići.

Korisni video:

Čitaj više