Kako se sjedi na stolici?

Anonim

Ideja o sami sjedalo ponekad ne dolazi slučajno, već po želji nužnosti, jer ponekad solidna površina stolice postaje izuzetno neugodna za poslijepodne, navečer ili drugi pogled.

Kako se sjedi na stolici?

Sids za stolicu može se ušivati ​​vlastitim rukama, a od najjednostavnije verzije možete stvoriti pravi remek-djelo, primjenjujući različite tehnike: vez, patchwork, aplikacija.

Netko će reći da za to uvijek možete koristiti mekani kauč, krevet, polaganje. Međutim, postoji odlučujuća udobnost vlasnika vlasnika stambenog prostora: ako uvijek preferira i uživa u praktičnosti svugdje, onda će sjedište na stolici biti također mora biti.

Mogućnosti za dizajnerskih ideja

Sidushka je uređaj, u obliku, ponavljajući horizontalnu površinu stolice. Glavni zadatak je osigurati udobnost zbog mekog punila. Glavna značajka ovog tema je dovoljna debljina i mekoća. Manji po važnosti, ali obvezni parametar su pričvršćivači koji ne dopuštaju SID-u da padne.

Kako se sjedi na stolici?

Shema okruglog pletenog sjedala.

Kao što ovaj predmet unutrašnjosti može biti:

  • Jastuk rezanja tkanine ili složenog narezanog;
  • Matteil Mat, višeslojno;
  • Tepih od traka koje je napravio veliki viskozni, koji osigurava volumen proizvoda.

Kao što se može vidjeti, pitanje kako napraviti sjedalo, uglavnom se odnosi na točno proces provedbe određene ideje, jer za dizajn stolice ili stolice je prilično prikladan, čak i najneobičniji dizajn. Osim toga, ono što je napravljeno u vlastitim rukama, napravio u skladu sa stilom odluke prostorije, samo će naglasiti cjelokupni dizajn, što je dodatna prednost.

Priprema za provedbu ideje stvaranja sjedala

Da biste napravili pleteni tepih, odgovarajuće vještine u području rude, posebno, u pitanju pletenje ili kukičanje. Da biste saznali da je to vrlo realno za prilično kratko vrijeme, ali ako trebate napraviti mjesto što je brže moguće, onda je najpristupačnija opcija opcija - jastuk.

Članak o temi: Izgradnja balkona u zemlji s vlastitim rukama

Kako se sjedi na stolici?

Sjedalo na stolici može se šivati ​​iz poklopca, izrezati na trake, punjene sintetom i iskrivljen.

Ovdje možete povezati fantaziju ili djelovati na temelju dostupnih resursa. Ako postoji dovoljna veličina segmenta tkiva, onda možete odmah početi uklanjati veličine iz namještaja i izravno izvoditi uzorak.

U slučaju kada ne postoji dovoljan broj tkanine za rad, možete tražiti nepotrebne stvari ili obrezivanje materije različite gustoće i strukture (poželjno je da je više gušća, tako da je sjedalo za stolicu izdržljivo). Od svega što možete pronaći, možete napraviti vrhunski materijal za daljnji rad. Ukupno, sljedeći alat će biti koristan za provedbu ove ideje:

  • kemijska olovka;
  • crta;
  • list;
  • Igla za ručno šivanje ili šivaći stroj.

Ako u kući ne postoji stroj za šivanje, vrlo je pogodan za samo-pričvršćivanje sustra elemenata. Glavna stvar o tome kako se brinuti da su svi šavovi izdržljivi, za koje se preporučuje da ih nekoliko puta bljeskuju.

Ako postoji vještine šivanja, au kući se nalazi i šivaći stroj, onda je zadatak uvelike pojednostavljen, jer se svi radovi mogu učiniti vrlo brzo. Materijali će trebati:

  • tkanina;
  • niti;
  • Pjena ili drugi punilo;
  • Papir za uzorak.

Kao što se može vidjeti, skup materijala je prilično sozud, a to sugerira da ideja neće koštati praktički ništa, osim nekoliko sati vremena. Ako u kući postoji stroj za šivanje, ovi rokovi se skupljaju dva puta.

Provedba ideje

Čini se da je posao vrlo jednostavan. Ali ako nemate jasan plan za to i ne slijedite ga, onda kao rezultat izraza, loša kvaliteta se može ispasti, koja pored njega također ne odgovara veličini stolice. Kako bi se osiguralo da se ne dogodi, preporuča se pridržavati određenog slijeda djelovanja:

Članak na temu: Instaliranje zaslona ispod kupke radi sami

Kako se sjedi na stolici?

Shema kvadratnog pletenog sjedala na stolici.

  1. Prvi korak trebao bi biti zamrznut namještaj za koji se vrši sjedalo. Može biti stolica ili stolica. U svakom slučaju, potrebno je mjeriti stranke horizontalne površine. Ako se sjedalo radi za stolicu, tada je točnost potpuno dopuštena. Ako se ovaj predmet interijera obavlja za stolicu, onda bi trebalo imati na umu da u ovom slučaju tolerancije pogreške može biti samo na manjoj strani vrijednosti perimetra.
  2. Zatim, koristeći olovku i ravnalo, dobivena mjerenja se prenose u papir. Kao rezultat toga, on ispada uzorak. Sasvim je moguće premjestiti mjerenja odmah na tkaninu, ali to može uzrokovati lošu kvalitetu i neuredan rad, jer tkanina ima imovinu koja se pomaknu i "plutaju". Ako su kutovi stolice ravno, onda će biti lakše, jer će biti dovoljno vladara za rad, u prisutnosti zaokruživanja će biti korisno, kao alternativa, možete priložiti papir na stolicu i krug.
  3. Kada je uzorak spreman, prenosi se na tkaninu. Treba imati na umu da morate dobiti dva identična dijela, a svaki od njih mora imati zalihe od 1 cm za liniju.
  4. Kao privitak, možete koristiti bilo koje rješenje: reznice užeta, pred-ušivene vrpce iz iste tvari kao i sjedalo, unaprijed kupljene u trgovini željene nijanse. Koristeći ove nosače, sjedalo neće letjeti od stolice.
  5. Sada možete nastaviti s priključkom glavnih elemenata. Kako se šavovi izvode oko perimetra sjedala, treba pamtiti da će na desnim mjestima iz četiri kuta biti potrebno za popravak vrpca ili užad. Ako su pričvršćivači šive, onda će izgled proizvoda biti oprezan.
  6. Bez prigušenja do kraja jedne strane, punjenje je punjena. Može biti gumena pjena ili drugi materijal. Nakon što je jastuk u potpunosti ispunjen, preostalo područje je ušućeno. S obzirom da je to otvoreni šav, treba ga učiniti posebno pažljivo.

Članak o temi: Color Champagne u unutrašnjosti

Dakle, šivanje jastuka sjedala je malo, a dizajn se može izvoditi na različite načine i na zahtjev vlasnika. Najvažnija stvar je i možda najteže - uzeti u obzir sve suptilnosti, na primjer, da ispravno obavljaju mjerenja, za prijenos uzorka na materijal bez pogrešaka, ne zaboravite ući u vrpce u kutove, visoko Kvaliteta i bez lumena ispunjavaju jastuk s punjenjem materijala.

Čitaj više