Proizvodnja kreveta za davanje vlastitim rukama

Anonim

Većina ljudi ima vikendice, a svaki bi trebao biti opremljen barem minimalnim setom namještaja: krevet, stol, stolice. Napravite krevet za davanje vlastitim rukama neće biti teško za onoga koji to nije učinio ranije, jer Proces je vrlo zanimljiv i produktivan.

Proizvodnja kreveta za davanje vlastitim rukama

Dizajn kreveta je jednostavan i ne zahtijeva posebne uštede stolarija.

Cijena takvog kreveta bit će niska, čak i ako koristite štitnik namještaja, iako se LSSP češće koristi.

Odabir materijala i dizajna

Najčešće su kreveti izrađeni vlastitim rukama za uvjete zemlje bez ikakve mutnosti kako ne bi komplicirali proces. Broj isturenih strana je gotovo uvijek 2 (uzglavlje i u nogama), ali ponekad se dodaje iz zida, ako postoji vjerojatnost zimovanja (prikladno je staviti izolaciju prije spavanja, kako se ne bojite prehlade). Opisat će se tradicionalni dizajn s 2 isturenim stranama, jer Njezina je preferencija na 9 od 10 slučajeva.

Postoje 4 opcije za materijale koji se koriste za rad:

Crtež jednostavnog drvenog ležaja.

  1. Niz. Najskuplji i teški u radu. Nije svaki gospodar voziti rad s njim, jer ne postoji zamjenjivi dijelovi, a cijena pogreške je vrlo visoka. Kreveti iz masiva su iznimno rijetki, a ako nema iskustva, onda je bolje ne uzeti za materijal. Plus, zauzvrat služi trajnosti i ugledni izgled.
  2. Štitnik namještaja. Vrlo skupi materijal, ali vrlo masna u radu. Proizvedeno je lijepljenjem rubove ploče jedni s drugima posebnom tehnologijom. Ima vrlo zanimljiv izgled, vrlo zgodan u radu, trajnost je viša od prosjeka (do 100 godina). Minusi uključuju prilično visoku cijenu i složenost u stjecanju, jer Ne u svakom gradu se primjenjuje.
  3. LSSP. Laminirana peć je materijal koji se koristi na većini tvornica namještaja. Za krevete poželjno je koristiti najgušće uzorke. Značajne prednosti je cijena, dostupnost i nepretencioznost. Cons - Bez posebne opreme gotovo je nemoguće riješiti zanimljiv dizajn (piljevina će biti na vidiku), isti tip slike (boje su vrlo različite, ali sve je 1 predložak).
  4. Ploča i drvo. Ne najekonomičnije, ali vrlo teško. Po poteškoćama rada na 2 mjesta nakon polja, pouzdanost između LSSP-a i štita namještaja, ali upravo je cijena daje neku popularnost na ploče. Koristi se za krevete iznimno rijetke zbog nepravilne ravnoteže između uloženih snaga i rezultata.

Članak o toj temi: Kako koristiti lasersku razinu (razina razine, zrakoplovni graditelj)

Izrada okvira okvira

Veličine ledenja.

  • bušilica;
  • odvijač;
  • elektrolik;
  • Vijci za namještaj;
  • Vijci namještaja i oraha;
  • štitnik namještaja;
  • Bar 50 * 50.

Opisat će se opcija s štitom namještaja, jer Tehnologija je vrlo slična LSSP-u, ali malo komplicirano. Na samom početku, okvir kreveta obavlja se vlastitim rukama, koji se sastoji od 4 peći oko perimetra i jačanja dizajna iznutra.

Bit će krevet s 2 visoke zabave i sa 2 standard. Prvo morate smanjiti štitove:

  1. Glava. Imat će visinu od 140 cm, širina je 120 cm. U donjem dijelu potrebno je formirati duguljaste noge od 10 cm u donjem dijelu, a središnji dio je izrezan na visinu od 3-5 cm. Na Vidljivi dio uzglavlja, proizvoljni uzorak obično se daje ovisno o talentima i željama čarobnjaka.
  2. Noga. Za krevet, učinite to sami za vikendicu, ovaj dio je učinio točno kao uzglavlje, ali visina je 100 cm. Sa strane kutije, crtež se ne radi, a na leđima je prihvatljivo.
  3. Strani identične štitove. Njihova ukupna visina je 35 cm, a duljina je 210 cm. Ovi pokazatelji će omogućiti minimalnu potrošnju materijala za postizanje maksimalnih pokazatelja.

U panelima 3 napravljeni su uvlači kutovi od 5 cm ispod 45 stupnjeva. Barem okrugli kratki spojevi su napravljeni promjerom od 2-4 cm. Oni se nalaze zasigurno iz unutrašnjosti kreveta. Ove rupe će služiti za visokokvalitetnu fiksaciju s štitovima 1 i 2.

Štitovi međusobno se dodjeljuju, au uzglavlju i priključci su napravili bušilice na takav način da je iz vanjskog dijela ušao u točnost ne-odvojenih. Oni su povezani vijcima za namještaj, gdje je na skrivenoj strani fiksiran s maticom s maksimalnim područjem podrške.

Članak na temu: Tehnologija proizvodnje tablice iz odbora s vlastitim rukama

Na ovom kosturskom okviru dovršava vlastite ruke. Ostaje da ga ojača i napravi časopis.

Proizvodnja izravno ležaj

Proizvodnja kreveta za davanje vlastitim rukama

Dakle, da simulator prodire duboko u drvo, preporučuje se da ga malo zagrije.

  • elektrolik;
  • bušilica;
  • odvijač;
  • Odbor za rezanje 35 * 150;
  • Namještaj na vijku;
  • četkom;
  • Morilka i Wood Lak.

Čim je okvir sastavljen, morate oguliti šipke u bočnim štitovima. Kada mjerenja, okvir mora biti sastavljen tako da možete napraviti elemente jačanja za 0,1-0,3 cm kraći od ukupne duljine, tako da se krevet ne "reproducira" nakon instalacije.

Bar je pričvršćen na štitove nakon što je krevet demontiran. Da biste to učinili, prvo trebate je ispravno pričvrstiti, a zatim napraviti rupu u štit s tankom vježbom (ne morate proći - moguće je popraviti vježbu do vrpce za jamstvo). Odmah nakon što je rupa spremna, vijak za namještaj je uvrnut u njega. Takvi držači se nalaze u koracima od 40 cm.

Povećalo se izrađuje na nekoliko načina:

  1. Odbor za rezanje ranjen je na montiranom sloju s korakom od 15 cm i fiksiran uz pomoć vijaka za namještaj. Ovaj pristup je jednostavan i brz, ali ozbiljan minus je neugodnost kada se kreće, jer Pola kreveta morat će se nositi na ruci, a to je značajna masa i dimenzije.
  2. Napravljen je još 2 bara za duljinu kreveta, koja će biti identična fiksna. Povezani su jedni s drugima 2, smješteni strogo okomito na uglove. Kao rezultat toga, kvadrat iz bara treba ispasti. Na kraju, on, kao iu prvom slučaju, diže se odborima.

Nakon što će se sudska skupština kreveta obaviti s vlastitim rukama, potrebno je rastaviti, a zatim obložiti tugom i lakom. Sušenje lakira bit će potrebno najmanje 36 sati, unatoč činjenici da prsti neće moći razlikovati kvalitetu smrznute nakon 10 sati.

Članak na temu: dnevni boravak s dva prozora - 85 fotografija modernih opcija dizajna

Sumiranje

Postoji nekoliko suptilnosti koje treba razmotriti:

  1. Odbori i barovi koriste se samo u poliranom stanju. Da biste to učinili, možete koristiti brusilice ili brusni papir.
  2. Raditi s elektrolovkama, morate odabrati pile koje su poderane samo s jedne strane, tako da ne ostavljaju ni slabu štetu na završnom radu (nema datoteka koje ne bi rastrgale materijal).

Ukupno vrijeme kako bi krevet vlastitim rukama bilo toliko, ali svaki element mora biti u potpunosti točno. Ne bojte se raditi za posao, ako ne postoji preliminarnog iskustva, jer Krevet se smatra optimalnim početkom kada primate novu zanimljivu profesiju.

Čitaj više