Pragovi snimanja to čine sami

Anonim

Pragovi snimanja to čine sami

Prag snimljenika je dio okvira vrata, namijenjen je skrivanju spoja između različitih seksualnih premaza, kao i raznih nepravilnosti seksualnog premaza.

Još jedan mnogo važnih značajki pragova skropisa je dati interijeru u vašem domu određene slike.

Ovaj element se obično instalira pokraj glavnih vrata u kućištu i između bilo koje sobe.

Ne rijetko ne da ljudi postavljaju posebne proizvode protiv klizanja na stube.

U ovom članku ćemo pogledati tehnologiju samopouzdanja unutarnjih pragova.

Tehnologija polaganja pragova skrotkim s vlastitim rukama

Pragovi snimanja to čine sami

Pragovi igraju ulogu određenog elementa u unutrašnjosti stanovanja, koji doživljava snažnu opterećenja i mehaničkog tlaka, jer je ovaj dio iznad površine podova.

U tom smislu, prije instaliranja pragova skropisa, potrebno je napraviti vrlo odgovoran pristup svom izboru.

Velika, teška drvena vrata obično ima svojstva apsorpcije buke, prag je također sposoban za obavljanje takve funkcije.

Međutim, instalacija skrovnih vrata ima veliki broj razlika iz pragova montaže. Dakle, da biste dobili maksimalni učinak, trebali biste napraviti izbor u korist kutije, koji ima gumene brtve.

U slučaju beznačajnih poplava u kupaonici, prag će djelovati kao prepreka, tako da voda ne prodire u drugu sobu. Međutim, ako je poplava prevelika, onda prirodno prag ne može utjecati na transfuziju vode.

  • Imajte na umu da će pragovi iz kamena osigurati pouzdanost uređaja i, dakle, nakon poplave, vaš prag će se nastaviti dugo vremena. Da u vašoj kupaonici ne postoji visoka vlažnost, trebali biste odabrati okvir bez brtvenih elemenata.
  • U slučaju ugradnje skrodnika u kuhinji, pružit će vam zaštitu od širenja dima i Garyja za vaš apartman.
  • Što se tiče nedostataka, uobičajeni standardni pragovi obično strše u odnosu na površinu seksualnog premaza i time postaju uzrok pada. Ne rijetko se odnosi na malu djecu koja se pohranjuju o njima.

Članak o temi: okvir prozora vlastitim rukama: dizajn

Kako ukloniti stare pragove skrodnika

Pragovi snimanja to čine sami

Prije svega, prije nego što uzmemo na radu na instalaciji pragova skropisa, morate rastaviti staro. Da biste demontirali stari prag potreban vam je hacksaw, čekić i lomick.

Prvo, prolijemo rub praga, a zatim ga izbacite njegov srednji dio. Proces uklanjanja starih pragova treba izvesti s velikom točnošću, jer je moguće oštetiti krpu vrata.

Preostali dijelovi praga uklanjaju Lomik, ako je potrebno, lomick bi trebao biti dublje. Kako bi se stavio lombar, dublje pod preostali dijelovi praga može se koristiti čekić.

Danas postoji nekoliko metoda za montažu tih elemenata snimljenih soba. Učvršćivači moraju početi s ispravnom definicijom spoja, koja se mora zatvoriti.

Tada je završena veličina zabilježena na pragu i uz pomoć noža ukloni višak materijala.

Instalacija otvorenih pragova nije izazov. Za ugradnju se koriste profili koji su završili rupe izrađene s istim korakom.

Montaža unutarnjeg praga vlastitim rukama

Mi smo se izravno na montažu praga, jer ćemo to učiniti na površinu poda i napraviti mjesta gdje će biti vijci ili drugi pričvrsnik.

Vrlo je važno obratiti pozornost na činjenicu da rupe nisu prevelike, jer vijci u budućnosti mogu izbiti i padati.

Također skrenite pozornost na činjenicu da ako želite kao rezultat vašeg rada ne biti razočarani, tada se tablica Din podudaranja s gost i ISO može biti vrlo korisno. Vi ćete naći visokokvalitetni hardver i zatvarači u tvrtki Mashkpezh.

Pragovi snimanja to čine sami

U slučaju opsežnog jaza između dijelova podnice, mora se zatvoriti odgovarajućim pragom. Vijci koji imaju dekorativni šeširi ne bi trebali izgledati izrazito na pozadini praga.

Članak na temu: Instaliranje lukova u vrata: preporuke (video)

Ako niste ravnodušni prema estetskim elementima interijera, najbolje je ostati na unutarnjim pragovima sa skrivenim zatvaračima. Takve vrste pragova skroar uključuju daske koje imaju određene rupe namijenjene brodovima vijaka.

Da biste montirali šipku, trebali biste napraviti rupe na podu, a zatim bi se doglasila talica u otvaranje podataka. Vijci samo-tapka moraju biti vrlo nježno stavljeni na rupe u šipku, a zatim ga isključite vijcima i također lagano umetnite u tišina.

Ako je potrebno, moguće je malo pritisnuti na baru, nakon čega bi trebao biti fiksiran čekićem koji bi trebao biti pletenje bez davanja posebnog napora stavljanjem papirnatog sloja na traku.

Na kraju našeg članka, napominjemo da pragovi štite podove u kući od akumulacije prljavštine i sprječavaju stvaranje vlage u zglobovima između premaza.

Čitaj više