Proizvodnja tablice s vlastitim rukama

Anonim

U području zemlje ili u dvorištu privatne kuće, veliki stol je jednostavno potreban. Ljeti možete sjediti iza njega u obiteljskom krugu ili okruženi prijateljima, uživajući u večernjoj hladnoći. Kupite gotovu tablicu za instaliranje u dvorište, a ne opciju, jer će takav proizvod brzo doći u zapuštenost od kiše. Ostaje samo da bi ga sami.

Proizvodnja tablice s vlastitim rukama

Uzorak stola iz ploča.

Napravite tablicu dnevnika s vlastitim rukama, a takav dizajn će služiti dugi niz godina. Oba ploča možete koristiti. U nastavku će se smatrati opcijama. Proizvođačka shema je vrlo jednostavna i čini takav namještaj može svatko tko zna kako zadržati planove u rukama i postići nokte.

Proizvodnja tablice dnevnika to učiniti sami

To će zahtijevati:

  • zapise bez kore;
  • Bar;
  • Plancock i fuganok;
  • čekić i nokte;
  • lopata;
  • Bitumen, olife i naftna boja.

Proizvodnja tablice s vlastitim rukama

Crtež drvenog stola.

Morate odabrati glatke dnevnike s minimalnim brojem kuja. Ako je moguće koristiti pilanu, možete ih izrezati.

Ako ne postoji takva mogućnost, pola trupisa moraju biti jednostavno željni. Naravno, bit će puno otpada, ali jedan dio mora biti glatka. Na površini trebate hodati Fugykyjem kako bi to učinili što je moguće glatko.

Dnevnici moraju biti smješteni u blizini i kombinirati šipku između njih s dna. Ispada stol. Bar je prikovan noktima preko trupaca, duž rubova vrha stola i u sredini. Potrebno je odabrati s donje strane, s bočne strane trake, odabirom tako duljine noktiju tako da ne prolaze kroz stol. Pa, gornji dio tablice je spreman, ostaje samo instalirati u dvorište.

Proizvodnja tablice s vlastitim rukama

Dark stolovi za crtanje stola

Da biste to učinili, 4 trupci se smiju na tlo na dubini od najmanje pola metra. Ti se ciljevi trupaca koji će biti u tlu preporuča se zavaravanje bitumena kako bi zaštitili stablo od truljenja. Nakon ispuštanja stupova, na njima se instalira punktop i prikovan. Šeširi noktiju treba sušiti u drvu.

Članak na temu: Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Gotovi proizvod preporučuje se razmnožavanje i obojiti uljnu boju, koja pouzdano štiti stablo od atmosferske oborine.

Ali to nije jedina opcija. Na primjer, umjesto dnevnika za countertops, možete koristiti ploče, a u proizvodnji nogu, koristi zapise za podrezivanje, a međusobno se bave međusobno.

Kako napraviti stol od ploča s vlastitim rukama?

Proizvodnja tablice s vlastitim rukama

Alati za proizvodnju tablica iz ploča.

Takav proizvod je lakši, a to se može učiniti prijenosni, za razliku od prethodnog dizajna.

Za proizvodnju, dobre nečuvene ploče se uzimaju i srušene na radnom mjestu. Možete koristiti fino kvalitetne podne ploče.

Spojevi vrste "češlja-groove" učinit će maksimalnu glatku površinu, koja će takav namještaj učiniti još atraktivnijim.

Isprva, pravokutni ili kvadratni okvir je izbačen iz šipke na kojem će se punjene ploče. Ako nema iskustva i ne postoji mogućnost da napravite veze spike, možete koristiti metalne kutove. Ploče su punjene na okvir. Ako su ploče uobičajene, noktiju se trebaju sijati odozdo, slijedeći stolni stol tako da ne prolaze kroz radnu ploču.

Proizvodnja tablice s vlastitim rukama

Stavke za proizvodnju drvenih stolova.

Ako se koriste podne plotine, to će biti prikladnije za postizanje noktiju odozgo, jer je potrebno da je češalj ušao u žlijeb. Odbori su pritisnute jedni drugima, a nokti se voze pod kutom, dodatno ih pritiskom. Ako ispravno radite, ispadne ravnu površinu stola, bez pukotina. Ako su nokti začepljeni na vrhu, onda se njihovi šeširi trebaju sušiti u drvu, a rupe za izoštravanje prije bojenja.

Sada ostaje samo pričvrstiti noge - a proizvod je spreman. Noge su izrađene od drvenih šipki, koje su pričvršćene na okvir pomoću metalnih uglova. Takva tablica ploča ima mnogo manju težinu nego od trupaca. Može se premjestiti s mjesta na mjesto, instalirati u blizini ljetne kuhinje ili u vrt sjenicu.

Za takve stolove, možete napraviti vlastite ručne klupe ili stolice koje će pristupiti dizajnu.

Postoje mnoge mogućnosti za proizvodnju takvog vrtnog namještaja. Svaki obrt koristi svoju fantaziju tako da njegov zamišljeni izgleda originalan i istodobno udoban.

Članak o temi: Slikanje obloge na loggiji i balkonu

Čitaj više