Klizanje s vlastitim rukama - veliko rješenje za vašu spavaću sobu. Kako napraviti krevet učiniti sami iz iverice za dijete

Anonim

Jeste li počeli popraviti u najodveznijem i ugodnom mjestu svoje kuće - spavaćoj sobi? Želite li pronaći izvorno rješenje? Ili jednostavno ne možete pronaći pravu opciju za spavanje? Spavanje je vrlo važan aspekt, jer ovo je mjesto vašeg odmora.

Klizanje s vlastitim rukama - veliko rješenje za vašu spavaću sobu. Kako napraviti krevet učiniti sami iz iverice za dijete

Shema sklopa okvira za krevet.

Ako ne možete pronaći ono što vam se sviđa, krevet se klizi s vlastitim rukama - ovo je veliko rješenje!

Mnogo puta su naišli na problem stjecanja dobrog, pouzdanog i visokokvalitetnog namještaja, jer je to pitanje tako relevantno. U rasutom stanju u većini trgovina i online katalozima prikazani su vrlo ubrani modeli, a ne originalni i nisu zanimljivi u svojoj teksturi. Stoga, ako odlučite napraviti krevet vlastitim rukama, pružit ćete sebi i visoku kvalitetu, trajnost namještaja, originalnost dizajna i savršeno se može smjestiti u sve aspekte tako da se uklapa u vašu spavaću sobu. Postoji još jedna težina - krevet to će vas koštati mnogo jeftinije nego što je kupnja već spremna.

Popis potrebnih alata:

Klizanje s vlastitim rukama - veliko rješenje za vašu spavaću sobu. Kako napraviti krevet učiniti sami iz iverice za dijete

Alati su potrebni za rad: drveni haketi, bugarski s krugom metala, bušilica, ruleta, električna boja, odvijač, set bušenog drva i metala, metalne linije.

  1. Zgrada Stapler.
  2. Elektrolake.
  3. Ručni zatvarač.
  4. Stroj za mljevenje.
  5. Odvijač.
  6. Rulet.
  7. Bit 8 i 10 (koristi se za uvrtanje vijaka).
  8. Jednostavne olovke.
  9. Bušilica.
  10. Skup bušenja na stablu i metalu.
  11. Bugarski s krugom za metal, mlaznice.
  12. Electrolzik.
  13. Metalna linija.
  14. Metalni kutak.
  15. Šilo.
  16. PVA i Carbon crno ljepilo.
  17. Drveni hakevi.
  18. Ploče.
  19. List šperploča (debljina najmanje 5 cm).
  20. Countertop.

Članak o temi: Domaći kiper za popravak automobila to učiniti sami

Što trebate znati prije početka rada?

Klizanje s vlastitim rukama - veliko rješenje za vašu spavaću sobu. Kako napraviti krevet učiniti sami iz iverice za dijete

Shema veličine kreveta.

Prvo odlučite o odabiru madraca. Uostalom, krevet je izrađen vlastitim rukama ispod madraca određene veličine. Kupnja madraca je bolji prije nego što ste projekt sam kreveta. Danas proizvođači madraca nude širok raspon veličina svojih proizvoda, tako da riskirate uzalud da biste potrošili lavovski dio, snagu i novac u potrazi za prikladnim madracem, da napravite krevet prvi.

Uz posebnu skrb, tretirajte izbor materijala za izradu okvira kreveta. Nemojte uštedjeti na materijalu! Vodena ploča i ploča vlakna, naravno, mnogo jeftinije od stabla, ali riskirate buđenje svakog jutra, a ne svježe i odmori se, ali s glavoboljom, nedostatkom daha i mnogim drugim neugodnim senzacijama, jer ovi materijali sadrže štetne tvari (smole). Ako ste i dalje odlučili kupiti jeftiniji materijal, onda biti sigurni da pitate prodavatelja da vam predstavi ekološki certifikat za proizvode i upoznajte se s njim.

Zapamtite da klizni krevet ne bi trebao rezonirati s zajedničkim izgledom i stilom prostorije. Pokušajte unaprijed razmišljati o projektu i napraviti sve potrebne izmjene u ovoj fazi. Ako se ne brinete o tome, unutrašnjost spavaće sobe će izazvati značajne promjene, možda ne za bolje.

Nekoliko riječi o dizajnu budućeg kreveta

Klizanje s vlastitim rukama - veliko rješenje za vašu spavaću sobu. Kako napraviti krevet učiniti sami iz iverice za dijete

Crteži uvlačivog kreveta.

Najlakše je pripremiti projekt za odlazak u nekoliko prodavaonica i gledati primjere opcije za određivanje zahtjeva za budući krevet. Bolje je to učiniti u trgovini, a ne na internetu, budući da možete dotaknuti namještaj, procijeniti pouzdanost različitih dizajna, fotografirati neke osobito osobito trivijalnosti. Izračunajte potrebnu količinu materijala koje možete vrlo jednostavno preuzimanjem posebnog programa na internetu, gdje je u slobodnom pristupu.

Članak o toj temi: grede za čišćenje: Drveni između podova, među-kata u ciglenoj kući privatno, stablo drugih opcija i uređaja

Najbolji materijal je drvo. Možete kupiti niz polja ili namještaja s različitih vrsta drva: smreka, bor, hrast, pepeo, ariš. Štitovi su mnogo jeftiniji od niza, jer su izrađeni od drveta. Takav krevet će biti siguran i dobar u radu. Važan trenutak: Prije bara čini štitove, osuši se, tako da ćete biti zaštićeni od mogućih mogućih deformacija kreveta. Niz je ne može biti dobro uspio, a nakon 3-4 mjeseca rada, krevet se može deformirati.

Kako opremiti krevet?

Klizanje s vlastitim rukama - veliko rješenje za vašu spavaću sobu. Kako napraviti krevet učiniti sami iz iverice za dijete

Niša uvlaka.

Koristeći elektroliz, potrebno je otopiti ploče širinom od 40 cm, mjesto rezanja za liječenje elektrolabank. Zatim uklonite mali radijus na jednoj strani na rubu ploče, a površina ploča za mljevenje s mlinkom s praznom mlaznicom ili običnim strojem za mljevenje kako bi se dobilo sjajno drvo. Iz tih ploča dobit ćete vodiče za naslon namještaja. Širina plaketa 30 cm također treba otopiti, učiniti ih ulazak u njih i izrezati na pola kako bi noge od kreveta.

Rupe pod pričvršćivanjem na vrhu svake buduće noge su napravljene. Zatim morate kombinirati noge i krenuti leđima mesinga. Neka bude bolje uz pomoć ljepila i vijaka. Nakon toga, dizajn (to će imati izgled slova "P") potreban je dan da napuste na bilo kojem toplom i suhom mjestu tako da se suši.

U ovom trenutku morate napraviti vodiče iz stolnih ploča koje povezuju leđa budućeg kreveta u jedan cijeli broj. Zatim napravite oznaku i izbušite rupe za vijke na krajevima ploča.

Napravite prazno metalne kutove unaprijed s brusilica i bušotina za zatvarače. Imajte na umu da vijak vijka mora biti "uvučen" u šupljini kuta. Prikupite ili ne ove novčanice su pitanje okusa, jer oni neće biti vidljivi ionako. Unaprijed, primijetite mjesto gdje će se rezanje uglova napraviti u leđima kreveta i na krajnja ploča, a metalni dijelovi ne bi trebali biti za materijal (drvo).

Članak o toj temi: Kako se solinirati tuš kabinu?

Kako sastaviti okvir?

Na unutarnjoj strani leđa potrebno je popraviti trake na koje će biti instaliran šperploča. Okvir je bolji ojačati uz pomoć dodatnog snopa tako da ne postoji wisitation šperploče i madraca. Zraka je instalirana duž cijelog kreveta i pričvrstite kutove i vijke na krajnjim pločama.

Šperploča se mora miješati na vodilice unutar okvira. To će osigurati ne samo potporu madraca, već i dodatnu rigidnost. Ne zaboravite na ventilaciju: za to, okrugle rupe moraju biti napravljene u šperploču. Možete napraviti udobne ladice na kotačima u kojima možete pohraniti stvari. Tada je potrebno spojiti sve dijelove na vijke i zapravo staviti na vrh madraca. Ako se krevet kreće, a zatim instalirajte kotač na dnu ovog dijela kako biste lakše iskorištavali krevet.

Krevet završava ovisi u potpunosti na vašim korisnicima okusa i od ukupne prostorije interijera. Jednostavno ga možete pokriti lakom ili bojom, a može se obaviti u prisutnosti vještina izrezbarenog leđa, ili pričvrstite ogledalo na glavu kreveta. Sve ovisi o vašoj mašti!

Dakle, sve se ispostavilo da je uopće teško i lako dostupno čak i ne-profesionalno! Učinite to sami - to je jednostavno i praktično. Uživajte u snova na novom mjestu!

Čitaj više