Kako pastir krevet učiniti sami: značajke

Anonim

Kada dođete kući s napornim poslom, želite samo jednu stvar: opustite se u ugodnoj atmosferi u spavaćoj sobi na svom omiljenom krevetu. Ona je ona koja je jedno od najvažnijih mjesta za nas, na njemu provodite trećinu svog života, pa je dužan biti ugodan.

Kako pastir krevet učiniti sami: značajke

Prva stvar koja juri u oko ulazi u spavaću sobu je krevet. Trebalo bi biti ugodno i lijepo.

Ali kako osigurati to zadovoljstvo, malo razmišljanja. Ako ste postali iznimka, onda ovaj šik krevet izrade recept za vas. Možete zamisliti nezamislivu puno ideja za uređenje ovog spavaćeg centra, a možete početi s najjednostavnijim - posteni završci. Ali kako skloniti krevet učiniti sami?

Naravno, možete kupiti gotov krevet u trgovini, međutim, raspon i cijena ponekad ostavljaju mnogo da bi se željelo. Pribjegavati uslugama proizvodnje željenog modela kreveta za narudžbu - nije vrlo isplativo za naše vrijeme i novčanik. Ostaje to uzeti, samo na prvi pogled, teška i mutna stvar u vašim rukama.

Alati i materijali

Kako pastir krevet učiniti sami: značajke

Tkanina za završni kreveti Odaberite nekomercijalnu i neosnovanu.

Za ovaj proces trebat će vam:

  • pjena;
  • udaranje;
  • šperploča ili organatis;
  • Izgradnja klamerice, škare;
  • bilo koje tkivo za kožu;
  • ljepilo.

Prva stvar koju trebate učiniti je odabrati tkaninu za veličinu i oblik iverice. Trebala bi ići dalje od lista za 20-40 cm. Dakle, bit će zaliha tkanine za konsolidaciju.

Isto mora biti učinjeno s pjenastom gumom. Trebalo bi biti 8-13 cm više kostur krevet, bez obzira na to što će to biti okrugli ili kvadrat. U isto vrijeme, odlučite što je rub vašeg kreveta mekan ili težak? Ovisno o tome odaberite opciju presvlake.

Članak o toj temi: Popravak stropa od gipsanih ploča vlastitim rukama (fotografija i video)

Značajke tijeka rada

Prvi dovoljan način

Kako pastir krevet učiniti sami: značajke

Napetost tkanine na pjenu gumu i sigurna s klamericom,

Ovdje možete odrezati višak tkanine, samo nemojte previše izrezati, jer se strelice i druge vrste oštećenja mogu pojaviti na površini tkanine. Ili presvlake mogu se jednostavno slomiti iz okvira.

Ni u kojem slučaju ne povlačite tkivo za presvlake: šavovi se ne smiju savijati. Ako crtež ili filament bendovi leže točno i istodobno je nemoguće rastegnuti preklop na tkaninu, možete biti sigurni da je sve učinjeno ispravno. Provjerite jeste li odabrali neuspješnu tkaninu.

Za razne načine presvlake postoje različite tkanine koje će vam biti prikladne. Ako planirate staviti madrac u okvir za produbljivanje, koji je pogodan za okrugli krevet, pribjegavanje takvom metodu presvlake.

Drugi dovoljan način

Kako pastir krevet učiniti sami: značajke

Na pripremljenom listu šperploča, pričvrstite pjenu gumu s ljepilom ili klamericom.

Na isti način, kao u prvom slučaju, okvir je ozlijeđen na prvom šperploču, a nakon pjene gume. Međutim, ako vaš premaz nije gladak na bočnim stranama, kabeli i gumbi će se koristiti za stvaranje udubljenja u materijalu, preporučuje se korištenje udaranja. U isto vrijeme, jaz iznad kreveta neće biti stvoren. Samo na isti način, lebdite okvir, možete dodatno nametnuti više tkanina kako biste sakrili spajalice. Možete priznati do dna Phanneur. Dakle, okvir je potpuno obrijan. Iznad gotovog madraca i proces je gotov.

Proces proizvodnje iskopa s gumbima u trima nije posebno složen. Moguće je proširiti pjenu od pjene unaprijed, ubiti i skrenuti navoj kroz tkaninu, koja je naknadno istezanje tkanine i gumbe se testiraju na vrhu. Ili možete voziti dekorativne nokte postavljene na tkanina i samo gumbi za ljepilo. Oni moraju biti iste boje s presvlakama, tako da možete stvoriti prekriveni premaz.

Članak o toj temi: Kako lijepiti pozadinu ispravno: instrukcija, savjeti (video)

Kako pastir krevet učiniti sami: značajke

Najbolje odaberite materijale iz prirodnih komponenti.

Tkanina za presvlake treba odabrati ovisno o vašim željama. Možete sijati velur, Velvet, Microfiber, Jacquard, Flock.

Ako ste alergični, zatim izrežite krevet s prirodnim materijalima, na primjer, pamuk ili lan. Nedavne opcije mogu se koristiti za toplu sezonu kao zamjenske presvlake. Pamuk ne skuplja prašinu, a lanac je trajan materijal. Boje presvlake također mogu varirati ovisno o doba godine. Ljeti, svjetlo presvlake, zimi - tamno. U isto vrijeme, moraju se kombinirati s zavjesama ili dekorativnim jastucima, kaput.

Dodatne preporuke

Kako pastir krevet učiniti sami: značajke

Prije nego što počnete sijati krevet, pažljivo pogledajte okvir za pukotine i čips.

  1. Prije uklanjanja starog premaza svakako pregledajte okvir za prisutnost pukotina ili oštećenja u njemu.
  2. U većini slučajeva preporuča se promijeniti i pritiskati materijal i opruge. Može imati nedostatke, ili se formira puno prašine. Najbolje je daljnje konsolidirati novi muslinci.
  3. Odaberite zaštitnu tkaninu. Nemojte s njom s dremljivim tkaninama ili elastičnim materijalima. Oni se protežu i patite od promjene presvlake. Crteži u boji na tkanini se ne preporučuju. Uz kućne presvlake, mali nedostaci će biti vidljivi.
  4. Napravite izmjenjivi slučaj ili presvlake na krevetu.

Dakle, može se lako očistiti i promijeniti u offseason ili habanju.

Ako želite napraviti poklopac, koji će se kasnije ukloniti, onda morate mjeriti okvir unaprijed i prema njemu za stvaranje uzorka. Nakon toga, od komada tkanine šivati ​​slučaj u veličini. Za ploče, poklopac je bolji za korištenje gume.

Da bi se dugo vremena učinio lijepom krevetom, najbolje je napraviti presvlake u 2 sloja.

Prvi se ne može ukloniti, a drugi je kao poklopac. Nesposobna presvlaka je bolje od tkiva visokog čvrstog tkiva, kao što je pamuk, svila, lan, saten, bambus tkiva. U tom slučaju, vanjska presvlaka treba se odnositi na unutarnje tako da između njih se pojavi trenje ili statično.

Članak o temi: Bizantski stil u unutrašnjosti

Glavne pogreške koje treba izbjegavati, puno. Ako je okvir okvira slabo, onda se mogu pojaviti pukotine, što će naknadno dovesti do zamrače skupog tkanine. Stoga, nikada nemojte griješati Dragu tkaninu ili krevet s lošom drvom bez presvlake. Za proizvodnju uklanjanja presvlake odaberite tkaninu koja se ne proteže. Stoga je vrlo važno odabrati visokokvalitetnu tkaninu za pokriće. Ako želite izbrisati presvlake, onda napravite tkaninu je dobro raspršena i nije izgubila boju.

Ako želite dodatno ukrasiti ažurirani okvir - napravite uzglavlje. Na isti način, učinite presvlake, samo za presavijeni dvostruko komada šperploča i pričvrstite sve do kreveta ili na zid. I naš savršeni krevet je spreman. Dakle, ne možete kupiti novi krevet, ali jednostavno ažurirajte njezinu presvlake. Nakon što je učinio svu rad, izgledat ćete drugačije na vašem ažuriranom ležaju.

Čitaj više