Kako napraviti mini bar to učiniti sami?

Anonim

Kupite mini bar u kabini namještaja ili specijalizirani trgovački centar nije problem. Moderni proizvođači nude širok raspon unutarnjih predmeta. Ali nakon svega, to je prilično realno da se napravi od djevojke, a onda će biti stvarno ekskluzivna stvar, koju možete ponosno pokazati rodbini, prijateljima, poznatim. Bookshelves, ormarići, stolovi, vinske kutije i puno stvari, za jedan ili drugi način, u potpunosti su prikladni za modernu unutarnju stavku. U jednom trenutku, izbacite ih i sada će služiti usluzi s mastičnim majstorima.

Kako napraviti mini bar to učiniti sami?

Za praktičnost pohranjivanja raznih pića, hladnjak se može ugraditi u noćni stol.

Bar mini kotača iz košarice

U selu možete naći kotačić danas. Za većinu selenike ne predstavlja vrijednost, a za majstora za sve ruke je ekskluzivni nalaz. Uz pomoć kotača vrlo je jednostavno napraviti domaću mini-bar u rustikalnom stilu. Ovaj predmet interijera je napravljen u dvije verzije: od cijelog kotača ili pola pola. Da biste riješili bilo koji od vrsta bara, bit će potrebno:

  • kotač ili pola pola;
  • Ploče ili štitnik namještaja;
  • vijci ili vijci;
  • gusta žica;
  • čepovi ili zaglavljivanja na vijci;
  • lak namještaja;
  • odvijač;
  • vidio ili hack;
  • Mljevenje srednjeg zrna.

Kako napraviti mini bar to učiniti sami?

Alati za montažu mini bar.

Od ploče ili štita namještaja proizvedeni su najobičniji tablica arbitrarnih veličina, kotač je ugrađen unutar njega - to je sve osnovne operacije na montaži mini bara. Za pričvršćivanje drvenih elemenata se koriste vijci ili vijci. Neki majstori radije primjenjuju tekuće nokte. Ovisno o debljini drva ovisno o debljini drva. U pričvršćivanju kotača od prstenova. Vijci, čija je pomoć povezana stvar, bolje je prikriti - onda će predmet unutrašnjosti postati mnogo privlačniji za gledanje. Štedi za naočale izrađene su od žice, ali ako je potrebno, mogu se kupiti na skladištu.

Članak o toj temi: Kako staviti pločice na zid: Styling i kako ispravno staviti vlastite ruke, keramičke pločice

Mini bar napravljen uz uporabu kotača može se napraviti na jednoj strani i gluhi. Tek tada se treba preklapati na ravninu kotača jedan od njegovih strana s štitom namještaja. Master-Craftsmen, u ovom slučaju, savjetujte korištenje dva paralelna kotača paralelno jedna s drugom. Ako radite stvari poput ove opcije, nositelji boce možda neće biti potrebne. Dva kotača nalaze se pored druge će se u potpunosti nositi s ulogom nositelja. Slično tome, kućna traka je opremljena uporabom polovica kotača. Bit će manje veličine, ali može se instalirati na noćnom ormaru, kuhinjski countertop ili imitacija kamina - a nova stilska stvar je spremna. Da bi se naglasio prekrasan prirodni uzorak drvenih proizvoda, oni su otvoreni s lakom, bez zaborava pred-pilane elemente OKrush. Za završnu obradu koriste veo, boje na stablu, čija aplikacija postaje konačni moždani udar.

Mini bar iz PVC cijevi

Kako napraviti mini bar to učiniti sami?

Mini bar PVC cijevi dobro će se uklopiti u high-tech, potkrovlje, minimalizam.

Koji proizvodi majstorskih obrtnika nisu zabrinuti da bi to učinili od PVC cijevi! Bar se lako izrađuje od polimera. Takva stvar je još uvijek dobra jer će se uklopiti u unutrašnjost u stilu high-tech, potkrovlja, minimalizma, to je korisno točno gdje će klasični drveni unutarnji predmeti izgledati kao elementi izvanzemaljaca. Mini bar iz PVC-a može se izvršiti vrlo brzo, a ne toliko alata za to. Njegov dizajn obično ne pruža upečatljive nositelje. A za nadolazeće radove bit će potrebni sljedeći alati i materijali:

  • Šuplje PVC cijevi;
  • Boja u spreju;
  • aceton;
  • Univerzalni primer za raspršivanje;
  • samoljepljiva bilateralna traka;
  • pila za metal;
  • četka;
  • Brušenje srednjeg i finog zrna.

Kako napraviti mini bar to učiniti sami?

Ako se obavlja mini bar s kotačima, može se prenijeti na njega bilo gdje.

Prije svega, potrebno je pronaći mjesto gdje će biti instaliran takav neobičan bar. Ako postoji prazna niša u kući ili stanu, izvrsno! Kada niše nisu, za proizvodnju mini bara zauzmite prazan polica ili noćni stol.

Prvo mjerenje je dubina mini bara. Ako je stvar planirano da se instalira u niši, fokusirajući se u izračune na njemu. Svakako uzeti u obzir prosječnu visinu boca, koje se trebaju pohraniti u njemu. Izrežite cijevi na potrebnim segmentima. Ali to je lakše učiniti drugačije, praktičnije, spašavanje vlastitog vremena. Kada kupujete PVC cijevi u trgovačkim centrima i trgovinama, možete zatražiti od prodavatelja da izreže cijevi na jednakim segmentima. Takva usluga se obično provodi besplatno, samo ne zaboravite prvo odlučiti o ukupnoj veličini cijevima, količini i duljini segmenata. Rubovi cijevi moraju se liječiti mljevenjem srednjeg i plitkog zrna, dok ne postanu glatki. Ako zanemarujete ovu operaciju, vjerojatnost je velika da će mini bar pretvoriti u stalan izvor ozljede.

Članak na temu: Jedinstveni krevet Učinite to sami iz šperploča

Zašto trebate aceton? Uz pomoć četkima, oni obrađuju površinu cijevi kako bi uklonili ulja od njih, jer će spriječiti ravnomjernu boju. Početni majstori imaju jednu uobičajenu pogrešku - primijeniti boju odjednom preko PVC cijevi. Nije u redu. Na slikanje cijevi morate pokriti prajz. Štoviše, postoje opcije cijevi prilikom polaganja u slojevima boje - prajmer - slika - prajmer. Ova opcija je najoptimalnija, jer je tada postoji trajan i estetski premaz za PVC cijevi. Kada se boje i prajmer osuši, možete početi instalirati cijevi, za koje će trebati samoljepljiva traka.

Tablica mini bara

Drveni noćni stol Mini bar također neće biti teško ako ga uzmete za to:

Kako napraviti mini bar to učiniti sami?

Mini bar iz kola iz košarice je savršena za unutrašnjost u rustikalnom stilu. Napravljen je od cijelog kotača i pričvršćivanje s štitom namještaja.

  • noćni stol;
  • Drvena daska:
  • boja;
  • lak;
  • alat za rezanje praha;
  • crta;
  • Jednostavna olovka.

Vrata na nožnom ormariću ne moraju nužno ukloniti. Ako je potrebno, mini bar je moguć iznutra na kraju proizvodnje police ukrašenih ogledalom, zalijepljen je s bilo kojim ljepilom pogodnim za drvene površine.

Algoritam akcija slijede. Stavite prvu dasku. U sredini njih rade rez i otvoriti boju, koja se mora popraviti s lakom. Skump umetnite jedno na drugo poprečno poprečno. Ako je potrebno, vanjski i unutarnji dio noćnog stola otvorena je s lakom.

Mini bar iz primarnih stvari

Jednako originalna stvar će se pojaviti iz ladice vina. Za proizvodnju takvog mini bara, cirkus će biti potrebno planirati rupe za boce na drvu. Trebate alat za piljenje kojim se otvori mogu odrezati. Za takvu kutiju možete pričvrstiti noge iz drvenih traka.

Za one koji vjeruju da je ono što je otvorilo Farnish - to je tok, dizajneri savjetuju da probudi ladicu vina za mini bar s razglednicama.

Kako napraviti mini bar to učiniti sami?

Mini bar globus izrađen je od drva i polimera i izgledat će sjajno u unutrašnjosti dnevnog boravka.

Članak na temu: računalo u auto ruci

Otprilike ista tehnologija proizvodi stalak za ovjes za vino. Često se zove njezin mini bar, iako je to još jedan predmet unutrašnjosti, ali sa sličnim funkcijama. Za suspendirani stalak trebat će vam nekoliko pekara. Oni su međusobno povezani, škripaju, otvoreni s lakom, boje ili uređeni na drugi način. U pločama unaprijed određene rupe. A sada mali trik: oni su pričvršćeni na zid uz pomoć barova, ali udaljenost između glavnog dijela suspendiranog postolja i zida paralelno s njom treba biti jednak duljini vrata.

Postoji lagano postavljeno stajalište, onda će zahtijevati snažnu ploču srednje širine i nekoliko barova. Uz pomoć njih, ploča je montirana okomita na zid. Prije toga, rupe se režu, površina drva je otvorena i otvorena s lakom. Umjesto laka, boje se može primijeniti, ali najoptimalnija opcija je kombinacija obje vrste boja i lakova. Takva polica je montirana na zid kroz tekuće nokte ili vijke. Moderni dizajn element je smjestiti na zidu pored objekta unutrašnjosti mrtvog života, reprodukciju poznate slike izlijevanja.

Ponekad, smiješne natpise s citatom o opasnostima zlouporabe alkohola, životinjskih figura i drugih svjetlosnih utega stavljaju se na takvu policu na vrhu. Nakon tih djela, može se reći da je domaći mini bar spreman!

Čitaj više