Spavaća soba u potkrovlju s vlastitim rukama: dizajn, fotografija

Anonim

Fotografija

Spavaća soba, u unutrašnjosti koju su dvojica svjetova bio bizarked: stari s otvorenim zidovima od opeke, ženske etaže, preostale vidljive, cijevi, stepenice i novu s najmodernijim uređajima i namještajem, metalom i ogromnim ogledalima, je spavaća soba u stil potkrovlja. Glavno pravilo ovog stila je povezivanje različitih, na prvi pogled, nekomprimirajuće, arhitektonske otopine.

Spavaća soba u potkrovlju s vlastitim rukama: dizajn, fotografija

Slika 1. Krevet s prekrasnim privatnim prostorom.

Prostor bez granica

Budući da potkrovlje doslovno prevodi kao potkrovlje, on je apsorbirao sve karakteristike ovih prostora značajke: puno slobodnog prostora, prisutnost otvorenih komunikacijskih mreža, jednostavne opeke, otvorene grede na visokom stropu. Osnivači ovog smjera bili su siromašni umjetnici koji su se naselili u starim industrijskim prostorijama i opremili ih s onim što je bilo dostupno.

Spavaća soba u potkrovlju s vlastitim rukama: dizajn, fotografija

Slika 2. Razlikovne značajke potkrovlja stila - visoki stropovi, zidovi s krupnim žbukom.

Moderna čečimica također preferira taj smjer u dizajnu svojih domova. To im omogućuje da koriste svu svoju fantaziju, razmišljajući o dizajnu kuće. Potkrovljeni stil je više od bilo kojeg drugog pogodan za način života kreativnih ljudi, za izložbe, prezentacije i bučne strane.

Navijači ovog dizajna postaju vlasnici studija ili apartmana koji imaju slobodan izgled. Prozor preko zida i puno prostora - najbolja osnova za organiziranje modernog interijera.

Broj navijača ovog smjera upotpunjen je mladim osobama koje vole slobodu sa svojom stalnom željom da se izdvoji iz gomile, s cijelim novim i nestandardnim.

Potkrovlje Stil je izvrstan izbor za ljudsku ekonomičnu osobu koja ne želi potrošiti mnogo novca, sastavljajući svoje stanovanje, ali još uvijek želi izdvojiti protiv ostatka ostalih.

Članak o toj temi: Solarni paneli: izgledi za uporabu, učinkovitost

Sloboda i prostrana

Potkrovlje stil u unutrašnjosti je podebljano rješenje. Ne mogu se svi obično osjećati u istoj sobi, koja kombinira cijeli apartman: kuhinju, dnevni boravak, spavaća soba.

Potkrovlje u unutrašnjosti potpuno odbacuje particije, samo spavaća soba i kupaonica može biti iznimka. Igra svjetla, boja i posebna postavljanja namještaja pomaže razbiti prostor na zoni.

Spavaća soba u potkrovlju s vlastitim rukama: dizajn, fotografija

Slika 3. Luft spavaća soba rasvjeta može biti uobičajene žarulje slobodno visi s stropa na žice koje oponašaju privremenu rasvjetu.

Spavaća soba je najproblematičnije mjesto u ovom interijeru. Kako organizirati zonu za stil potkrovlja i ne izgubiti osobni prostor? Dobro rješenje će biti pregrađivanje iz guste nepropusne tkanine ili laganog zračnog nadstrešnice, što znači granica između generala i početka osobnog prostora (sl. 1).

Utjeloviti stil Lofta u unutrašnjosti vašeg doma, nije potrebno imati studio apartman. Čak iu uobičajenom apartmanu postoji sličan dizajn. Potkrovljeni stil daje potpunu slobodu djelovanja, ne ograničava se u bojama, daje mogućnost da odaberete one koji su najprikladniji. Uostalom, spavaća soba je osobni prostor koji želim dogovoriti kao što se čini samom vlasniku.

Kada je unutrašnjost spavaće sobe povezana s čistoćom i mirom, potrebno je odabrati lagane tonove: bijela, siva, bež. Oni će pomoći omekšati prostor. Krevet na podiju ili u obliku madraca na pod okruženim biljkama u originalnim posudama će nadopuniti dizajn spavaće sobe.

Oni koji preferiraju agresivniji smjer stila trebali bi obratiti pozornost na svjetlije boje: narančasta, tirkizna, crvena, plava. Ili zaustaviti svoj izbor na klasičnoj verziji ovog smjera.

Loft Spavaća soba dizajn je drveni pod, zid s zidovima od opeke ili grube žbuke, visoki stropovi s izbočenim gredama (sl. 2). Brickwork se može slikati bijelom. To će dodati zrak u unutrašnjost. Ako se zidovi otkriju tako da je vidljivo stvarno polaganje nije moguće, onda ga možete simulirati. Na primjer, koristite pozadinu na kojem se primjenjuje sličan uzorak.

Članak o temi: Kako skinuti zavjese kod kuće?

Namještaj i svjetlo u unutrašnjosti spavaće sobe: Značajke

Spavaća soba u potkrovlju s vlastitim rukama: dizajn, fotografija

Slika 4. Registracija sustava Windows Blinds čini rasvjetu mekom i raspršena.

Stres dizajn u stilu potkrovlja pomoći će namještaju. Da biste to učinili, bit će potrebno slobodan prostor, a ako je dovoljno, onda je krevet u središtu sobe idealan za spavaću sobu u stilu potkrovlja. Osim kreveta, možete staviti fotelje, meke dimove. Svi tapecirani namještaj trebaju biti usredotočeni bliže sredini sobe. Najvažnija stvar nije preopterećenje prostora, sve bi trebalo gledati skladno.

Stil potkrovlja je puno svjetla i osjećaja slobode. Idealno ako postoji veliki prozor u spavaćoj sobi. Ovo je dodatna prilika za zatvaranje dizajna spavaće sobe što je više moguće na svoj omiljeni stil.

Ako nema sustava Windows, moguće je proširiti prostor na druge načine. Za to se koriste velika ogledala. Može biti samo ogledalo koje zauzima jedan od zidova, ili ormar, čija su vrata velika zrcalna tkanina.

Dizajn spavaće sobe bit će nedovršena bez uporabe svjetiljki. Oni mogu biti najrazličitiji i neobičniji. Mora postojati mnogo njih. To može biti obične žarulje i slobodno visi s stropa žica, stiliziranje privremene rasvjete i kao da navijaju da u prošlom životu, ova soba je bila industrijska (slika 3). Ili luster, stiliziran pod drevnim, može se pričvrstiti na ostatke starog cjevovoda, koji je ostao na stropu.

Međutim, treba pamtiti da rasvjeta spavaće sobe ne bi trebala biti agresivna. Blinds i rasvjeta na više razina omogućit će vam da u unutrašnjosti dobivate meko raspršeno svjetlo (sl. 4).

Dekor u spavaćoj sobi

Moguće je ukrasiti spavaću sobu u najneobičniji smjer. Glavna stvar je da je blizu života svojih vlasnika. Potkrovlje stil u unutrašnjosti može se nadopuniti kućanskim tepisima i sjeckani s pokrivačem, presvlake tkaninom s crno-bijelim ukrasom, malim dimovima.

Članak na temu: fazni ugradnja akrilne kupke to učiniti sami

Dizajn spavaće sobe će nadopuniti kamin. To može biti tradicionalni dizajn postavljen ručno, ili moderniji električni model.

Čitaj više