Vez s križnim dijagramima za slike Slike: Mali za djecu, svjetlo 50 do 50 za početnike

Anonim

Vez s križnim dijagramima za slike Slike: Mali za djecu, svjetlo 50 do 50 za početnike

Zahvaljujući jednostavnoj shemi cross-botch, moguće je stvoriti najrazličitiju sliku sa svojom poviješću.

Čak iu suvremenoj umjetnosti nalazi se mjesto za vječni vezenje s križem prema dijagramima u ćeliji. Zahvaljujući tehnički ispravno razvijenim shemama, nositi se, čak i sa složenim sastavom, pod moć i pridošlica.

Sheme vezenja prijelaza u stanicama: naučite razumjeti

Bez veze s križem ne košta bez sheme - crtež ocijenjenog na malim kvadratima. Svaka stanica na dijagramu označava vezeni križ na tkanini.

Proces učenja vez križa je prilično jednostavan. Ogole će trebati samo kvarivost, malo vremena i strpljenja.

Vrlo često, za praktičnost i jednostavno razumijevanje, kvadrati krug označeni su različitim bojama i ikonama.

Vez s križnim dijagramima za slike Slike: Mali za djecu, svjetlo 50 do 50 za početnike

Prije početka rada pažljivo ispitati odgovarajući broj niti i njihovih ikona, kako ne biste napravili pogrešku prilikom vezenja

Dakle, mi ćemo se baviti sve detaljno:

  1. Shema je podijeljena na velike kvadrate od 10 za 10 stanica, što pomaže u procesu pripreme osnovne tkanine do vezenja, kao i pri usporedbi vezenja na platnu s uzorkom na papiru;
  2. Svi Motchkov Moulin ima svoj broj, a ako postoje kvadrati u dijagramu, koji nisu označeni, to znači da ne treba ugroziti ništa u platnu na tim mjestima;
  3. Da bi vaše slike skladno izgledale i nalaze se ispravno, potrebno je pokrenuti vez iz sredine platna.

Radi praktičnosti i ispravnosti izračuna, možete odrediti središte platna od strane arocketa s olovkom ili posebnim olovkom za filc.

Vez s križom: nastava za početnike

Zbog nekompliciranih uzoraka vezenja, dobivene su brojne luksuzne slike. Vrlo često, unakrsno izvezeno cvijeće, kao što su buketi u vazi ili onima koji rastu u livadi.

Članak o toj temi: Kako objesiti Tullu Organu

Najčešće, u vez, križ se susreće s takvim cvijećem:

  • Ruže - Ovo su lagani prekrasni cvjetovi koji simboliziraju odanost, uzajamnu ljubav i daju potpuno uzajamno razumijevanje čovjeka i žene. Dakle, njihove slike poput mnogih ruku. Vezena slika ruža donosi harmoniju u obiteljskim odnosima.
  • Macovi , Izvana, oni su prilično jednostavni, ali takvo cvijeće izgledaju vrlo originalno i zanimljivo. Vjeruje se da vezenje tih boja štiti od nevolja i uključe. Često takve slike nadopunjuju divlje cvijeće: kukuruznice, šipiseri ili tratinčice.
  • Peonijski , Ove cvijeće u križu vez izvrsno izgledaju izvrsno. Oni simboliziraju dobrobit, ljubav i radost.

Vez s križnim dijagramima za slike Slike: Mali za djecu, svjetlo 50 do 50 za početnike

Bit ćete mnogo lakše ako počnete s voljenim i jednostavnim shemom vezenja

Šareni još uvijek život može ukrasiti bilo koju kuhinju, cvijeće su pogodne za dnevnu sobu ili spavaću sobu, a slika s anđelima može se dati rođenju djeteta.

Prilikom odabira skica za vez s križa, vrijedi razmotriti sve elemente na slici, pomoći će u dobivanju dobrog rezultata.

Male sheme za vez u stanicama

Za početnike igle, male jednostavne sheme će biti prikladne, što će pomoći u održavanju umjetnosti rekreacije crteža u stanicama. Nemojte odmah uzeti za složeni rad. Potrebno je dobiti iskustvo. A onda u budućnosti takve slike mogu biti predstavljene kao izvorni dar svojim rođacima i prijateljima na bilo kojem odmoru.

Vez s križnim dijagramima za slike Slike: Mali za djecu, svjetlo 50 do 50 za početnike

Mali sheme križanja su dobri jer možete dovršiti proces rukovanja i početi stvarati nova remek-djela

Specifičnost male tehnologije vezenja:

  1. Mali križ na tkanini vezenja pomoći će da se crtež učini ljepšim i učinkovitijim, tako da je bolje da je stanica na tkanini mala.
  2. Postoje sheme s vrlo velikom paletom boja. Neke igle vjeruju da je rad s takvim programima mukotrpan i nije lako, jer ponekad trebate ukrcati samo nekoliko križeva u istoj boji, morate stalno promijeniti nit. Postoje takve sheme u kojima je raspon boja manje, istina s njima može izgledati malo primitivno. Što je bolje izabrati za vas.
  3. Prilikom izvođenja malih vezenja, važna tehnološka točka je moždani udar. S tobom vezenje dobiva oblik i jasnoću.

Moždani udar je krug likova vezenja s tankom linijom niti.

Moždani udar je napravljen kako slijedi: Prvo, kontura je u jednom smjeru kroz bod, nakon čega se propušteni šavovi ispunjavaju u suprotnom smjeru, a igla pada u suprotnu rupu na tkanini. Moždani udar, ako je potrebno, također privlači linije unutar slike.

Članak o temi: Popravak hidromasažnih kupelji: čišćenje, njegu i dezinfekcija

Kako ukrcati s križ: Mi ovladamo jednostavnim brojem križa

Do danas je već više od 30 najrazličitijih vrsta s križa. Međutim, upravo uobičajeni prijelaz križa do sada ostaje najpopularniji među igomen. Jednostavno je i univerzalno, pa čak i djeca uče križ.

Vez s križnim dijagramima za slike Slike: Mali za djecu, svjetlo 50 do 50 za početnike

Jedna od opcija za obavljanje jednostavnog broja broja - svaki je križ u potpunosti izvezen, a zatim je izvezen sljedeći

Obični križ je izrađen od dva nagnula šavova. Trebali biste jednostavno podići iglu kroz rupu s dna u platnu, staviti dijagonalni bod na tkaninu i preskočite iglu preko suprotne rupe u platnu.

Važno! Da bi se posao uredno izgledao, križevi bi trebali biti izvezeni jednim bočnim nagibom.

Suvremeni vez s križom: Dijagrami stanica, slike (video)

Oglavlje koja po prvi put sjedi za vez s križom, može napraviti nekoliko redova obuke s križa na zasebnom komadu platna. Potrebno je kako bi se "popunila" i dobila samopouzdanje. Nakon što je moguće preseliti se na "čistu" opciju platna i hrabro stvoriti.

Čitaj više