WC s higijenskim tušem

Anonim

WC s higijenskim tušem

U suvremenom svijetu briga o čistoći tijela zauzima vrlo važno mjesto u osobi. Danas se kupnja svih vrsta higijenskih alata daje zaseban članak u obiteljskom proračunu, a posebno pažljivo je izbor opreme za kupaonice. Oprema za kupaonice postaje raznovrsna: višenamjenska tuš kabine, bidis i ostali vodovod dodan u uobičajene toalete i kupke.

Praktičnost ove opreme za tuširanje dokazuje dugogodišnje iskustvo u njegovoj uporabi u drugim zemljama. Na primjer, u mnogim istočnim i azijskim zemljama, bide je jedva obvezni atribut kupaonice u svakom domu. Prednosti ove prilagodbe nisu sumnjive i sigurno, mnogi od nas ne bi odbili uspostaviti ovu čudotvornu jedinicu kod kuće. Međutim, kvadrat naših stanova diktira njihove uvjete i nositelje malih kupaonica, koji u visokim zgradama najviše, obično nemaju mogućnost smještaju još jedan vodovodni uređaj u kupaonici.

Izvrsna alternativa bide je WC s higijenskim tušem. Ovo je prikladno rješenje koje omogućuje kombiniranje funkcija dvaju uređaja u jednom. Razgovarat ćemo o prednostima i nedostacima ove vrste vodovodne opreme, kao i postojeće izmjene.

WC s higijenskim tušem

WC s higijenskim tušem

prednosti

  • Kao što je već spomenuto, zahod s higijenskim tušem jedina je prilika za vlasnike malih "Hruščova" kupaonice postaju vlasnik opreme koja obavlja funkciju bide.
  • WC s higijenskim tušem ne samo da vam omogućuje da uštedite prostor u kupaonici, ali i značajno smanjuje troškove vodovodne opreme vašeg apartmana. Uostalom, bide je prilično skupa oprema, a kupuje multifunkcionalni toalet će vas koštati mnogo jeftinije.
  • Hostess je već izmislio mnoge originalne načine za korištenje WC-a s higijenskim tušem nisu za namjeravanu svrhu, ali s korist za dom i život. Na primjer, s njom, to je prikladno dobiti vodu za pranje podova, oprati dječje lonce ili Cat pladnjeve ili čistiti sam WC.
  • WC s higijenskim tušem vrlo je pogodan za starije i male djece, jer im omogućuje da rade sve svoje poslove na jednom mjestu, bez premještanja s jednog vodovodnog uređaja na drugi. To posebno cijeni vlasnik zasebnih kupaonica.

Članak o temi: Kombinirani pozadini u spavaćoj sobi 2019: Fotografija i dizajn

WC s higijenskim tušem

WC s higijenskim tušem

Minusi

  • Neki modeli higijenske duše imaju neugodnu značajku: nakon isključivanja vode iz tuširanja može, voda se i dalje smrznuta, pada na pod i zidove.
  • Za momke, higijenski tuš je neiscrpan izvor zabave. Posljedica fascinantne djece s vodom obično postaje općenito čišćenje cijele kupaonice.
  • Postoje modeli higijenske duše za koje je veza moguća isključivo na cijevi za tap. Nije uvijek moguće bez provođenja globalne obnove sobe.
  • Obično, naučiti kako uživati ​​u higijenski tuš, osoba ostavlja nekoliko pokušaja. No, neki vlasnici ove adaptacije i kroz godine njegove uporabe i dalje se žale na prskanje vode, pokrivajući pod i zidove kupaonice.
  • Korištenje higijenskog tuša može biti pravi problem za korpulentne ljude ako u potpunosti zatvore WC rupu. Tradicionalni bide ima nekoliko velikih veličina, tako da je prikladno za ljude različitih kompleksa.

WC s higijenskim tušem

Što se može izvesti funkcijom bide?

Postoji nekoliko vrsta toaletnih zdjela koje mogu izvoditi novčane funkcije. Razmotrite najpopularnije od njih.

Bidet

Ovaj uređaj će se svidjeti one koji ne žele promijeniti svoj stari, zgodan WC, i samo ga žele dodati u funkciju higijenske duše. U tom slučaju, poklopac opremljen elektroničkom upravljačkom jedinicom (neki modeli bide se pokreće električnom energijom, što uzrokuje korisnike psihološke nelagode; međutim, takvi modeli su potpuno sigurni).

Pokrivade bidei (bidei) mogu biti opremljeni različitim funkcijama, na primjer, održavati udobnu temperaturu vode, sušiti sušilo za kosu ili glatko spustiti sjedalo s mikrolijom. Nedostatak ove opcije smatra se prilično visokom cijenom.

WC s higijenskim tušem

Bide

Ovo je vodovod uređaj koji predstavlja toalet s funkcijom bide. Potrebna oprema za izvedbu higijenskih postupaka ugrađena je u tijelo WC-a u fazi proizvodnje. Zbog toga je spremnik za ispuštanje u takvim toaletnim posudama nešto više od običnih - nakon svega, ugrađena je kontrolna jedinica za bide. Bidet WC školjke služe kao udobna temperatura i, kao i specijalizirane pokrivene, često su opremljeni dodatnim značajkama. Toaleti s ugrađenim bideetima mogu biti na otvorenom ili suspendirani. Postoje slični uređaji nešto skuplji od konvencionalnih toaleta, ali jeftinija od skupa toaleta + bide.

Članak na temu: Zona igre za djecu u zemlji

WC s higijenskim tušem

WC tuš na zid

Higijenski tuš je mali tuš zalijevanje može dugo, fleksibilno crijevo, smješteno u blizini toaleta. Ova opcija je proračuna, ali zahtijeva neki građevinski rad. Stoga, ako pokrenete raspored kupaonice od nule, onda WC oprema S. Higijenski tuš treba osigurati unaprijed. Na lokaciju toaleta, potrebno je donijeti cijevi vrućom i hladnom vodom na koje će se montirati higijenski tuš.

WC s higijenskim tušem

Higijenski tuš spojen na sudoper

Još jedan jeftin način stjecanja WC-a s novčanom funkcijom. Istina, u ovom slučaju, u blizini toaleta može biti potrebno za ugradnju sudopera. Ako je kupaonica odvojena, tada u zahodu možete staviti sićušni kutni sudoper - to će biti dovoljno. Kako bi se spojio higijenski tuš, Bit će potrebno instalirati posebnu mikser s tri izlaza na sudoper.

WC s higijenskim tušem

Značajke izbora

  • Prije kupnje odlučite se za željenu raznolikost i način instaliranja higijenske duše. To će pomoći izbjeći probleme prilikom instaliranja. Na primjer, neki modeli mogu se povezati samo na cijevi tople vode.
  • Ako izaberete na tradicionalnoj higijenskoj duši, koja je zalijevanje može s crijevom, unaprijed odrediti mjesto vezanosti i kupiti prekrasan spremnik za prikupljanje vode za zalijevanje.
  • Vodite brigu o higijenskim modelima duše koji vam omogućuju da popravite crijevo za tuširanje na nepristupačnom mjestu za malu djecu. U suprotnom, čišćenje kupaonice pretvorit će se u kontinuirani proces.
  • Obratite pozornost na proizvođače i dekorativni premaz mješalica za higijenski tuš. Zahtjevi za njih su isti kao i uobičajene mješalice - trajnost, jednostavnost skrbi i prekrasan izgled.

WC s higijenskim tušem

WC s higijenskim tušem

Čitaj više