Zavjese s 3D efektima u unutrašnjosti vašeg doma

Anonim

Zavjese stvaraju udobnost u kući, ali mogu postati neobičan vrhunac cijelog interijera. Ljubitelji isključivih detalja trebali bi obratiti pozornost na zavjese s 3D efektom. Oni naglašavaju individualnost i prirodu sobe.

Zavjese s 3D efektima u unutrašnjosti vašeg doma

Što je zavjese s 3D efektima?

Brzi razvoj tehnologija nameće otisak i na modernom svijetu dizajna interijera. Na tržištu se pojavljuju novi materijali koji omogućuju provedbu izvornih rješenja i ideja. Jedan od najupečatljivijih primjera - zavjesa s ispisom i 3D efektom.

Ova vrsta tekstila je homogena tkanina s uzorak na njega. Slika se prenosi na tkaninu pomoću termostana. Nakon popravljanja odabrane slike, svojstva tkiva ne mijenjaju. Još uvijek se lako teče i glatko pada oko otvora prozora.

Karakter slike može biti bilo koji: pejzaži, biljke, životinje, poznate umjetničke slike. Ostaje samo odabrati opciju, skladno u kombinaciji s unutrašnjosti sobe.

Proizvođači nude nekoliko vrsta tkanina za zavjese:

  • sintetički - poliester, viskoza, njihove kombinacije s pamukom i među sobom;
  • Prirodno - gabardin, saten i šifon;
  • Krema za sunčanje - posebne višeslojne tkanine koje se preklapaju pristup suncu.

Izbor temelja ovisi o vlastitim željama i mogućnostima. No, bez obzira na materijal zavjese izgleda što prirodnije, prenosi ljepotu i volumen cijele slike.

Zavjese s 3D efektima u unutrašnjosti vašeg doma

Prikazi i značajke

Tehnologija proizvodnje ne ograničava veličinu i oblik platna s 3D uzorka. To vam omogućuje da eksperimentirate s funkcionalnom i stilistikom.

Vrste zavjesa s surround efektom su prilično raznolike.

  • Valjani. Na vrhu preklopa prozora, vratilo je pričvršćena s webom prikupljenom na njemu. Ona se kotrlja izravno na površinu stakla, stvarajući spektakularnu iluziju pogleda s prozora.
  • Til. Veličanstvena alternativa dan vela, samo je rafiniraniji i neobičniji.
  • Rimski. Slično tome, valjane zavjese su pričvršćene na okvir prozora.
  • Japanski. Platno s uzorom je zategnut na čvrstoj okviru. Vrlo često se koristi kao mobilne particije i šum.
  • Višeslojni platno štiti od prodiranja sunčevih zraka, topline i prašine. To se događa u obliku klasičnih, rimskih ili valjanih zavjesa.

Članak o toj temi: Proizvodnja LED svjetiljki to učiniti sami

Zaustavljanjem po vašem izboru na 3D zavjese važno je znati o nekim značajkama ove vrste tekstila.

  1. Ne preporučuje se korištenje zavjesa s 3D učinak u sobama manje od 18 m2. Za razliku od tradicionalnih tekstila prozora, vizualno smanjuju sobu zbog zasićenog velikog crteža.
  2. Najpovoljnije gleda na slike koje su optički nastavljene duboko. Na primjer, uličica za parkiranje, šetnica do obale, luka s pristupom vrtu i tako dalje. Utjecaj prirodnosti može se postići donjim dijelom lik u shemi boja, identičan podnim oblogom.
  3. Paleta boja je dopuštena u unutarnjim tonovima ili kontrastnoj hladovini. Glavna stvar je u skladu s ravnotežom i potpunom harmonijom.
  4. Izbjegavajte prekomjernu i Alaup. Poželjno je odabrati jedan foton, a ne previše teksturirane pozadine za sobe s 3D zavjesama.

Vijeće

Držeći se za ukrašavanje pravila, svakako ćete postići željeni učinak. Inače, možete dobiti nesklad i prekomjerno zasićenje unutrašnjosti.

Zavjese s 3D efektima u unutrašnjosti vašeg doma

Unutrašnjost spavaće sobe i 3D zavjese

Za spavaću sobu u bilo kojem od mogućih stilova lako će odabrati organske i relevantne Photoshlers. Ljubitelji modernog i urbanizma su prikladne mogućnosti sa složenim geometrijskim oblicima i pogledom na noćnu metropolu. Misterija i nježnost orijentalnog stila naglasit će granu Sakura s blijedo ružičastim cvjetovima i trepalnim lišćem.

Za prostorije paralelnih otvora prozora, možete koristiti ideju sa slikama umjetničkih slika na valjanim zavjesama. Dakle, dva zadatka će se riješiti odmah - ukrašavanje spavaće sobe i dizajna prozora.

Zavjese s 3D efektima u unutrašnjosti vašeg doma

Ekskluzivni dnevni boravak

Iznenađenje i osvajanje gosti pomoći će spektakularnoj fotografiji. Ovdje možete prikazati maksimalnu fantaziju i genijalnost. Na primjer, prozori su južni da se formiraju u zimskom krajoliku s pahuljastom snijegom ili azurnoj obali. Mjesto sa sjevera. Soba se odmah transformira i igra s novim neobičnim bojama.

Zavjese s 3D efektima u unutrašnjosti vašeg doma

Dječji

Heroji iz omiljenih crtića, pahuljastih mačića i štenaca, dobrih lica i magičnih brava - svijet bajki će živjeti u zavjesama u dječjoj sobi. Dijete će biti u neopisivom užitku iz takvog susjedstva. A za sobu za tinejdžer možete odabrati slike prema svom karakteru i hobijima.

Članak o temi: Kako trebate isjesti zdjelu?

Zavjese s 3D efektima u unutrašnjosti vašeg doma

Elegantna kuhinja

Čvrste kuhinjske vlasnike trebaju obratiti pozornost na valjane i rimske zavjese. Oni zauzimaju malo prostora i lako se presavijaju, otvaraju pristup suncu. Osobitost rimskih zavjesa je čak iu povišenom obliku stvara široke nabore, omogućujući vam da se uvijek divite na sliku.

Briga za 3D zavjese

Preporuke za brigu o fotokutu ovise o tkivu iz koje su napravljene. No, postoji niz općih zahtjeva:

  • Ručno pranje ili stroj na osjetljivom načinu rada;
  • Temperatura vode tijekom pranja ne smije prelaziti 30 ° C;
  • korištenje alata za pranje štednje;
  • Ne preporučuje se uporaba stroja okretanja jednostavno uklanjanje zavjesa iz perilice rublja i pustiti odvod viška vode;
  • glačati samo u ekstremnoj nužnosti;
  • Percecijske zavjese u vlažnom stanju - za izravnavanje pod vlastitu težinu:
  • Na japanskim zavjesama, zagađenje se uklanja s ubrusom, lagano navlaženom u čistoj vodi.

3D zavjese - Univerzalni i ekskluzivni dekor za bilo koji interijer. Ali za dobivanje željene slike potrebno je uzeti u obzir sve značajke prostorije, njegove veličine i stila dizajna.

Harmoničan i ispravno odabrani tekstil stvorit će posebnu atmosferu i ugodnu udobnost u kući. "Otvorite prozor" kako biste se sastali s izvrsnim slikama i realnim iluzijama.

Čitaj više