WC školjke s vertikalnim otpuštanjem

Anonim

WC školjke s vertikalnim otpuštanjem

Suvremeni asortiman vodovoda udara raznolikost. Od svega toga, obilje mora izabrati nešto. Usredotočite se isključivo na osobne ukuse, preferencije, vanjski aspekti toaleta ne mogu biti mogući, jer je to ne može odgovarati vrsti kanalizacije, vaših razmjera.

Modeli s vertikalnim otpuštanjem su vrlo popularni, iako manje traženja od analoga. Razgovarajmo o njima detaljnije.

Što je?

Takvi toaleti osvojili su veliku popularnost u Europi, dok je u Rusiji vrlo rijetko. Oni su dizajnirani za montažu unutar starih kuća.

Danas se preporučuju za instalaciju u privatnim vikendicama. Njihova ključna značajka leži u konfiguraciji - sifon i mlaznica za otpuštanje montirana je u sam proizvod.

Oni su postavljeni na različite načine jer nisu vezani za zid. Zbog značajki dizajna, vodovod je instaliran blizu zida, čime se štedi prostor.

WC školjke s vertikalnim otpuštanjem

prednosti

Razmotrite glavne pozitivne strane vodovodne proizvode s vertikalnim otpuštanjem:

  • Proširuje granice planiranja, omogućuju vam samostalno odabir mjesta ugradnje;
  • Kompaktnost Kada instaliranje omogućuje uštedu prostora u zatvorenom prostoru, uzmite ga dodatnim vodovodom, namještajem;
  • Razina vode u WC-u je visoka, koja osigurava higijenu proizvoda;
  • Ima učinkovit sustav za ispiranje;
  • Prisutnost ugrađenog sifona daje snažnu moć za povlačenje otpada tijekom pranja;
  • Voda nije posipana tijekom šljive;
  • Spremnik ima čvrsti i pouzdan dizajn.

WC školjke s vertikalnim otpuštanjem

WC školjke s vertikalnim otpuštanjem

Minusi

Ozbiljni nedostaci Vertikalni tip toaleta nema:
  • Potrebu za izrezivanjem zasebne rupe na štednjaku prilikom instaliranja;
  • Ograničeni raspon, što dovodi do prilično teško potraga potrebnog vodovoda.

Značajke

U izgradnji privatne kolibe, stručnjaci preporučuju odabir toaleta upravo s vertikalnim otpuštanjem. Uostalom, oni omogućuju raznim, jednostavnim načinom za instalaciju.

Glavna nijanca je prisutnost ugrađenog sifona i skrivene cijevi. Kao rezultat toga, proizvod je montiran na bilo kojem mjestu i kod bilo kojeg kuta u odnosu na zid.

Članak o toj temi: Odaberite mješalicu za kupaonicu s protjerivanjem

Ako imate određene dizajneve ideje o unutrašnjosti toaleta, onda je najbolje rješenje za vas biti okomito WC. No, montirajte ga u tipične stambene zgrade modernih projekata je problematično.

WC školjke s vertikalnim otpuštanjem

Što će biti savršen okomiti WC

Odabir vertikalnog modela donijeti izbor izbora do savršenstva da biste dobili savršen vodovod za vaš dom. Pa što bi trebala biti?

  1. Od porculana. U usporedbi s Faincerom, cijena je malo drugačija, ali porculan je mnogo lakše održavati čist.
  2. Ogledalo se nalazi iza i ima sustav protiv fleksija. Takav komplet će zaštititi od prskanja tijekom šljiva, kao i održavati čistoću zdjele.
  3. Ispustite samo kružni tip. Slična varijanta odvoda omogućuje pranje posude u krugu, čime se učinkovito nose s onečišćenjem.
  4. Visokokvalitetne spojnice. Provedite malo više novca, ali kupite jako dobre opreme. To će omogućiti da se riješi kvarova i potrebu za sprječavanjem vodovoda.

WC školjke s vertikalnim otpuštanjem

Sorte

Toaleti koji imaju vertikalni udio oslobađanja međusobno na temelju nekoliko kriterija.

Materijal

Postoje različiti materijali, uključujući nehrđajući čelik, broncu, bakar, staklo i druge ekskluzivne varijacije. Ali oni se rijetko koriste, to je vrlo skupo. Stoga ćemo razmotriti praktične i odgovarajuće materijale za cijenu.

  1. Keramika. Jeftina opcija keramike koja se lako popisuje s utjecajem kemikalija. No, struktura materijala je velika, zbog čega akumulira zagađenje prilično brzo, struktura prodire. Ako pokrivate proizvod s zaleđivanjem, problem će nestati.
  1. Porculan. Malo skuplje faience, ali je zagađena mnogo manje, čisti mnogo lakše.
  1. Lažni dijamant. Stvoren je kombiniranjem akrilnog i kvarcnog pijeska. Djelomično otporan na kiseline, alkalne i abrazivne komponente. Ali ima važan plus za mnoge - tekstura izgleda izvana izgleda nevjerojatno.

WC školjke s vertikalnim otpuštanjem

WC školjke s vertikalnim otpuštanjem

WC školjke s vertikalnim otpuštanjem

Ogledalo

Danas su Woods predstavljene nekoliko mogućnosti za mjesto vodenog zrcala.

  1. Straga. Zdjela ostaje čista, ali na pljuskovima šljiva javljaju se. Možete nadoknaditi ovaj nedostatak može anti-fleksure sustav.
  2. Nadoknaditi naprijed. Ovdje je situacija upravo suprotna. To jest, krplje nedostaju, ali je potrebno redovito koristiti osip.

Članak o toj temi: Kako remake stare zavjese u novim kućnim ukrasima

WC školjke s vertikalnim otpuštanjem

WC školjke s vertikalnim otpuštanjem

Šljiva

Odvod je stražnji ili kružni. Prva opcija omogućuje učinkovito čišćenje jedinice toaleta, koja je osjetljiva na najveće onečišćenja kada se koristi, ali na ostatku dijela, otpad ostaje ispran.

Kružni ispiranje ispire cijelu zdjelu, ali protok vode nije toliko intenzivan.

WC školjke s vertikalnim otpuštanjem

Montaža

Proces instaliranja toaletnog odvoda ne uzrokuje posebne poteškoće. Stoga nije potrebno pozvati stručnjake ako imate barem malo iskustva u takvim poslovima.

  1. Uklonite stari proizvod tako da isključite vodovod.
  2. Očistite površinu, pripremite temelj za ugradnju novog WC-a, ako je potrebno. Igralište ispod WC-a je poželjno odmastiti.
  3. Napravite oznaku prema rupu ispod pričvršćivača na vašem novom vodovodu.
  4. Ugradite prirubnicu vijka u pod, koji ima bravu i rupu ispod spoja s kanalizacijskim sustavom. Sve prirubnice imaju identičnu veličinu.
  5. Svi vertikalni toaleti opremljeni su posebnim elementom proizvođača. Služi za spoj s prirubnicama.
  6. Stavite toalet na mjesto na takav način da se sve rupe i zglobovi podudaraju.
  7. Pretvaranje malo cjelokupnog dizajna, dva elementa bit će međusobno povezana, čime se osigurava nepropusnost spoja. Dobiveno je dodatno brtvljenje zbog prisutnosti brtvenog prstena koji se nalazi između dijelova. Prema tome, demontaža dizajn je također vrlo jednostavan ako je potrebno.

WC školjke s vertikalnim otpuštanjem

WC školjke s vertikalnim otpuštanjem

Kupite vodovod samo od dokazanih, poznatih proizvođača. Popularni brand nije samo dobar marketing, već i proizvod stvarno visoke kvalitete s odgovarajućim jamstvima i dugom servisnim životom.

Ako nemate iskustva, ne postoji želja ili vrijeme da se uključite u popravljanje vodovoda, pozivaju stručnjake. Mnoge specijalizirane prodavaonice nude brand vodovod pružaju usluge ugradnju i naknadno jamstvom i post jamstva. Ova usluga ima smisla iskoristiti, čak i ako ste sigurni i spremni samostalno montirati toalet.

Članak na temu: Kupaonica 3 četvornih metara. m. - 80 fotografija najboljeg dizajna Primjeri

Čitaj više