Zatvorene niti s til - kako napraviti sastav?

Anonim

Najnoviji interijer modni trendovi se vrte oko zavjese od filamenta koje su postale vrlo popularne u kratkom vremenu. Pogotovo elegantno, neobična kombinacija - zavjese s til. Čini se da nespojiva kombinacija zavjese iste strukture zapravo izgleda samo neusporediv.

Zatvorene niti s til - kako napraviti sastav?

Prednosti zavjesa filamenta

Platno se sastoji od niti ili jednostavnih užada, uređenih s različitim perlicama i rinjestona, primjenjuje se ne samo na zoniranje, već i u svrhu zoniranja.

Kiese ima brojne neporecive prednosti:

  • Pa prolazi sunčeve zrake, u isto vrijeme zasjenjenju sobe;
  • doprinijeti cirkulaciji zraka;
  • Pogodan za bilo koji interijer;
  • Ne dovodeći u pitanje zavjese;
  • U kombinaciji sa svim vrstama zavjesa;
  • Lako je izbrisano;
  • Zbog visoke čvrstoće služi.

Naravno, glavni nedostatak je sposobnost zbuniti niti, međutim, ta se nesavršenost može izbjeći.

Korištenje Kieu s Tuli također ima praktično značenje:

  • Dekorativno drapered niti nisu potrebne za povlačenje, jer će tila spasiti od sjajnog sunca;
  • Tulle doprinosi zaštiti prostorije od ulične prašine i vlažnosti.

Zatvorene niti s til - kako napraviti sastav?

Montaža na brigu Gardin i Kiseye

Prije vješanja još uvijek zapakirane zavjese novih filamenta, izvadite vrh, a zatim ga objesite na kuke. Nakon uklanjanja preostalog dijela i uklanja užad. Sve te manipulacije obavljaju se s jednim ciljem: tako da užad zavjese nisu zbunjeni.

Vijeće

Da biste skratili opseg, prvo ga morate ostaviti da ga objesite nekoliko dana da biste poravnali niti. Zatim pritisnute na pod s gustim kartonom, obrežite višak škarama.

Briga za zavjese s navojem je jednostavno: obično se brišu u perilici rublja s toplom vodom koristeći blagi način rada.

Ukrašena staklom je izbrisana rukom. Da biste to učinili, najprije se natopi u otopini sapuna, a zatim pažljivo isprati. Nakon što su visjeli na vijenac do potpunog sušenja. Prije pranja zavjesa nužno vezan uz konopce koje se uklanjaju tek nakon vezanja.

Članak o temi: Pravilno Haul stolice s vlastitim rukama

Zatvorene niti s til - kako napraviti sastav?

Kiese i Tulle

Kombinirano praktično sa svim zavjesama, kiese s Tyulom izgleda posebno učinkovito i prekrasno. U početku, čak i zamislite da je ovaj sastav težak, jer je vrsta zavjese vrlo slična. Ali prozirne niti savršeno nadopunjuju zračni til, stvarajući jedinstvenu kombinaciju klasika i modernog. To je tako zanimljiv učinak da objašnjava rastuća popularnost korištenja u unutarnjem dizajnu prirodnih zavjesa zajedno s til.

Kiese je prikladan za uporabu u bilo kojoj sobi. Njegova praktična značajnost posljedica je brzog i laganog pranja. Također se može sušiti tako da visi na vijenac, koji stvara praktičnost u smislu nedostatka posebnog mjesta za sušenje. Vertikalni uzorak zavjese od filamenta vizualno povećava niske stropove.

Zbog prozirnost oba zavjesa, bolje je objesiti ih na prozor koji ne zahtijeva snažan zamračenje. Iz tog razloga, nemojte ih koristiti u spavaćoj sobi. Možete objesiti na spavaće sobe u spavaćoj sobi mogu imati one koji imaju prozore privatne sobe ne izlaze van, ili se apartman nalazi na gornjem katu od znatiželjnih očiju.

Vijeće

Dakle, zavjese od filamenta su manje transparentne, potrebno je više gusto objesiti.

Zatvorene niti s til - kako napraviti sastav?

Kombinirajući zavjesu od filamenta s til

Kombinirajući zavjese-niti s til, treba imati na umu da će glavna stvar u ovom Uniji biti til, Kisey se koristi za dekoraciju. Teme raspoređene na vrhu tila se skupljaju lijepo, a zatim pričvrstite s raznim čvorovima ili slatkim kose. Da biste dali posebnu sofisticiranost i profinjenost, odabrane su zavjese s popunjavanjem larex. Da biste prenijeli veličanstvenu igru ​​sunca, možete koristiti zavjese ukrašene kuglicama i staklom.

Vijeće

Kada kupujete zavjesu, morate uzeti u obzir da moraju doći u unutrašnjost sobe.

Izgleda sjajno, kombinacija prozirnog ili bijelog tila na pozadini tamnih niti. Monohrome zavjese se jednostavno miješaju, izgubili su svu originalnost dizajna. Dakle, da se to ne dogodi, bolje je ometati kišće, ali kontrastnu boju, a lijepo povući. Bit će neobično i zanimljivo će pogledati deniotsku zavjesu u tonu crteža na Tyuleu.

Vijeće

Odluka o boji zavjesa također utječe na percepciju sobe. Jedinstvo dekoracije boja naglašava integritet i sklad prostora. Kontrastne boje čine sobu svjetlijom i ekscentričnom.

Korištenje unutrašnjosti zavjesa ima mnoge prednosti. I u par s til, zasluge postaje još više. Kombinacija klasika na slici tila s modernim nitima učinit će sobu s slikovitim i originalnim.

Članak o temi: Zavjese za davanje vlastitim rukama - jednostavne opcije

Čitaj više