American Spavaća soba Unutrašnjost: Visoki kreveti, dizajnerske značajke

Anonim

Spavaća soba u američkom stilu postaje sve popularnija u Rusiji. Unutrašnjost takve spavaće sobe je izrađen kao vrlo udoban, sladak, lirski, ne postoji osobnost. Dizajn američke spavaće sobe je jednostavan i besprijekoran. Glavna ljepota i završni prirodni materijali ovdje zauzimaju glavno mjesto.

American Spavaća soba Unutrašnjost: Visoki kreveti, dizajnerske značajke

Da biste stvorili američku spavaću sobu, trebat će vam: klizna vrata, niše, drveni namještaj i završni materijali svjetlosnih tonova.

Za dizajn spavaće sobe u ovom stilu karakteriziraju žbukane zidove koji imaju nijansu terakote, matrice granice. Drvo se aktivno koristi, koje se mora prethodno impregnirati s stihom. Zatim treba glatko prestići, poljski i prekrivati ​​boju.

Unutrašnjost američke spavaće sobe može se nadopuniti igračke koje su napravljene vlastitim rukama (obično su donekle grubi). Krevet je prekriven patchwork prekrivač, savršeno uređuje unutrašnjost porculane svjetiljke, koja je opremljena s komercijalnom snagom. I zavjesa Style PatchVork će dati ovaj interijer jedinstveni šarm. Potrebno je uzeti u obzir da kada je dizajn spavaće sobe napravljen u takvom stilu, možete koristiti samo prirodne materijale:

American Spavaća soba Unutrašnjost: Visoki kreveti, dizajnerske značajke

U spavaćoj sobi američke stila, zidovi najčešće ostaju prazne, ali ponekad mogu objesiti slike, fotografije ili američku zastavu.

  1. Na zidovima morate staviti pozadinu, koji savršeno imitiraju lan, možete skinuti zidove. Možete primijeniti male uzorke na zidove, dopušteno je koristiti matricu za to.
  2. Zidovi se mogu ožbukati, što izgleda vrlo elegantno, možete primijeniti frizu ili granicu na matrici.
  3. Što se tiče poda, moguće je učiniti drvenim, ovaj plan koristi podnu ploču ili laminat, što savršeno oponaša prirodno drvo.
  4. Strop je prekriven dekorativnom žbukom, moguće je odvojiti ga tekstilom ili drvom.
  5. U odnosu na rasvjetu: Za dizajn spavaće sobe u ovom stilu morate odabrati raspršenu i meku rasvjetu, a mora postojati nekoliko njegovih izvora. Oni mogu biti iza zida, na polju poda i u kutu.

Članak o temi: Kako ljepilo pozadinu za slikanje vlastitim rukama

Kako je elegantan interijer spavaće sobe?

Glavna stvar je da trebate uzeti u obzir je maksimalna jednostavnost i praktičnost. Što se tiče slike u boji spavaće sobe u takvom stilu, pješčano žuto, prirodno drvo, zeleno, savršeno je prikladno ovdje. Bijela boja za takav interijer bit će neprikladan, ali nijansa od slonovače ili krede će se savršeno uklopiti.

Izbor namještaja, koji mora biti čvrst, treba polirati ili nazvati, ako su ukrasi i dopušteni su dopušteni, zatim na minimumu.

U uređenju namještaja u američkom stilu možete primijeniti "indijske" motive.

American Spavaća soba Unutrašnjost: Visoki kreveti, dizajnerske značajke

Krevet u spavaćoj sobi američkog stila treba biti izrađen od tamno poliranog drva i vratio se s zakrivljenim isklesanim predmetima.

Krevet je bolji za korištenje metala, čiji se uzglavica treba biti cjevasto ili kotano. Što se tiče boje, bolje je odabrati krevet koji ima nijansu mlijeka. Možete zaustaviti svoj izbor na jednostavan krevet, koji je izrađen od drva i ukrašen rezbarenom uzglavlju. Što se tiče madraca, trebalo bi biti visoko smješteno.

Toaless stolovi, krevetni stolovi u blizini kreveta moraju biti ozbiljni, dobri. To je najbolje ako su napravljeni od glatkog drveta do poliranja. Dekoracije i dijelovi od drva trebaju biti na minimumu. Površina se može preuzeti, koristi za pokrivanje laka i vela. A namještaj izgleda vrlo elegantno, u proizvodnji koje se koristi antičko drvo.

Da biste stvorili unutrašnjost američkog stila, ne biste trebali primijeniti komplete namještaja. Za dizajn spavaće sobe, namještaj koji je napravljen u stilu shakera je savršen. Karakterizira se jednostavnost i praktičnost, sjedala šiblja sjedala, ravne noge. Još uvijek možete ostati na kolonijalnom stilu, koji je karakteriziran jednostavnim geometrijskim oblicima, raspon boja je ograničen, sve je strogo opisano. Pogodan je i namještaj od pruća za takvu dizajn spavaće sobe.

Članak o toj temi: Kako šivati ​​rolete iz tkanine vlastitim rukama: postupak za obavljanje posla

Značajke dizajna spavaće sobe u američkom stilu

Kada se učinio takva spavaća soba, vrlo je važno odabrati desni dodatak. To će biti vrlo prikladno koristiti različite stavke koje pripadaju seljačkom životu, u ovom planu možete koristiti keramiku, stolnjaci, slikoviti svijećnjaci. Jednostavnost i neka grubosti će dati unutarnji jedinstveni stil.

American Spavaća soba Unutrašnjost: Visoki kreveti, dizajnerske značajke

Podovi u spavaćoj sobi američke stila mogu biti drveni s obveznom prisutnošću prostirke, po mogućnosti prugastim.

Što se tiče prozora, moguće je koristiti lagane zavjese i zavjese koje su omotane grubim tkivom. Možete odabrati tkaninu sa slikama boja, rimske zavjese će biti prikladne, kada je proizvodnja korištena nehipred tkanina. Rolete su također prikladne jer je bolje.

Što se tiče rasvjete, izbor je ovdje velik. Možete koristiti vintage svijeće, srednjovjekovne ili viktorije svjetiljke, svjetiljke, lampe. Krevet se može prekriti vunenim pokrivačem koji se može urediti s aplikacijama, vezom, ručno plesti.

Savršeno prikladne pokrivače koje su povezane kukičani. Što se tiče posteljine, treba biti od prirodnih tkanina, crteži na rustikalnoj temi će se savršeno uklopiti.

Na stolicama i krevetima, možete raspršiti jastuke u naslovnicama, podovi se mogu prekriti patchwork tepisima, staze koje imaju grubu teksturu. Za takav dizajn, domaća salveti, razni statuettes, candelabras, brocade stolnjaci su savršeno prikladni. Zidovi mogu biti ukrašeni slikama s rustikalnim krajolicima, drevnim satom. Wicker košare za posteljinu također su savršene za dizajn takvog interijera.

Čitaj više