Purple Wallpapers u unutrašnjosti spavaće sobe: Korisna pravila (fotografija)

Anonim

Fotografija

Što možete savjetovati ljude koji žele napraviti ljubičaste pozadine unutrašnjosti spavaće sobe? Kako to učiniti u kombinaciji s drugim bojama situacije? U takvom pitanju potrebno je uzeti u obzir dominantnu kvalitetu boje lila, unatoč njegovoj mekoći i sofisticiranosti. Svi dodatni detalji u takvoj sobi trebaju služiti samo za raspored potrebnih naglasaka. Međutim, ljubičasta nijansa se ne percipira kao ugnjetavanje čak i kada ga koristite u velikim količinama.

Purple Wallpapers u unutrašnjosti spavaće sobe: Korisna pravila (fotografija)

Fotografija 1. Spavaća soba s ljubičastim tapetom izgleda bogata i zanimljiva, međutim, na odabir ostatka završne obrade, potrebno je pristupiti vrlo temeljitom kako ne bi preopteretili interijer.

Kombinacija boja u spavaćoj sobi

U kompeteljentno predstavljenoj unutrašnjosti, naglasak je napravljen na nekoliko elemenata neutralnog. Na primjer, na bijeloj presvlake namještaja ili bijele kaše, smješten oko perimetra prostorije. Također savršeno ljubičasta pozadina izgleda u kombinaciji s mliječnom, ružičastom, svijetlo smeđom ili zlatnom nijansom.

Svaka kombinacija različitih boja s ljubičastom bojom karakterizira određeni smjer u dizajnu spavaće sobe i stvara jedinstvenu atmosferu.

U kombinaciji s mliječnim nijansom nježno opisuje ambijen stil i vizualno povećava sobu.

  1. Purple Wallpapers u unutrašnjosti spavaće sobe: Korisna pravila (fotografija)

    Foto 3. Black Grafički naljepnice na ljubičastim zidovima pomoći će u diverzifikaciji interijera.

    U ljubičastoj boji, kao i sve boje, postoje razne nijanse koje mogu biti tamne ili svjetle. To uključuje:

    • lila;
    • lavanda;
    • ljubičasta;
    • ljubičasta;
    • ametist;
    • šljiva;
    • borovnica;
    • fuksija;
    • kupina;
    • crn.

    Osim kombinacije boja, povišenje fakture, kombinacija sjajne i mat površine. Čišća se ta svojstva manifestiraju, izražajno će biti dizajn interijera.

    Odabir ljubičaste pozadine za spavaću sobu, morate računati s veličinom i općim stilom prostorije. Zanimljivo rješenje je korištenje lila boje kao svijetli, mali element. To može biti bočni zid ili prostor na glavi kreveta, uređen u ljubičastim bojama. Ako je unutrašnjost spavaćih soba koristila pozadinu svijetlih lila, zatim podovi moraju biti prekriveni svjetlošću. U sobi s tamnijim pozadinama, podovi bi trebali biti duboke i bogate boje (fotografija 1).

    Za ljubitelje kontrasta, podovi su opremljeni, ukrašeni crno-bijelim pločicama. Takav ukras spavaće sobe stvorit će atmosferu intriga, zagonetke, hobiji.

    Korisna pravila

    Vizualno povećati prostor, za zidove spavaće sobe u klasičnom stilu možete pokupiti pozadinu dvaju tipova, sama ljubičasta, a druga - prigušena ljubičasta laskava s cvijećem ili zlatnim uzorkom. Oni su zalijepljeni bilo kojim naredbom njihovom ukusu. U blizini monotonskih zidova imaju krevet ili garderobu tako da ne zatvaraju ornament na pozadini. Namještaj za takvu spavaću sobu bolje je odabrati crnu ili ispod boje prirodnog stabla. Tu je i siva ili svijetlo ružičasta, ali ostatak palete izgledat će neprikladan (fotografija 2).

    Ljubičasta boja u unutrašnjosti zahtijeva usklađenost sa sljedećim uvjetom: što više područja njezine prevalencije, svjetliji bi trebao biti nijansa.

    Purple Wallpapers u unutrašnjosti spavaće sobe: Korisna pravila (fotografija)

    Fotografija 4. Razrijeđena s višebojni tekstilom Ljubičasta boja u orijentalnom stilu - odlična opcija za djevojčicu tinejdžer.

    Unutrašnjost purple spavaće sobe može djelovati naporno ako su u sobi predugo. Kako bi se spriječila takva situacija, neke postavke treba izvoditi u drugim bojama i nijansama. Vijanka i učinkovito izgleda kao spavaća soba, čiji su zidovi ukrašeni crnim ornamentom ili uzorom. Da biste to učinili, možete koristiti vinilne naljepnice. Oni su lako zalijepljeni i samo uklonjeni, tako da uvijek mogu biti zamijenjeni (fotografija 3).

    Ako ne postoji želja za razrjeđivanjem pozadine opće spavaće sobe s crnim prskanjem, preporuča se lijepiti metalizirani ukras ili cvjetni uzorak.

    Ljubičasti pozadini korišteni za dizajn spavaće sobe diktiraju svoje zakone u dizajnu cijele situacije. Unutarnje stavke, na primjer, moraju biti još jedna nijansa. Ako ovo pravilo ne uzima u obzir, tada će ukupna situacija djelovati nepovoljna i poziva Skupštine (poremećaj spavanja). Nemoguće je kategorički reći da je ljubičasta atmosfera potpuno kontraindicirana. Ali potrebno ga je imati na sivoj ili bijeli zid pozadine. I možete razrijediti zasićenu boju u unutrašnjosti koristeći zavjese, prekrivače i jastuke, čije bi se trebali pohađati žuta, malina, svijetla narančasta gama u afričkom stilu (fotografija 4).

    Neizmjerna uporaba ljubičaste boje u osjetilnim osobnostima uzrokuje apatiju. Zbog toga ga ne biste trebali koristiti kao prevladavajuću boju. Međutim, sve nijanse ljubičastih djeluju pozitivno na kardiovaskularnom sustavu. Iu kombinaciji s narančastom i žutom bojom čak i povećanje samopoštovanja. Profesionalni dizajneri savjetuju da koriste tapetu u Lilcu, kao čisti ljubičasti vizualno smanjuje prostor.

    Članak o toj temi: Pravilno polaganje laminata na vratima

Čitaj više