Terracotta Color Wallpaper: Nijanse od opeke u unutrašnjosti

Anonim

Karakterističan

Terracotta Color Wallpaper: Nijanse od opeke u unutrašnjosti

Popravak sobe, kao i njegov dizajn počinje s izborom glavne boje, budući da će se, na temelju toga, odabrati, na temelju toga, završni materijali, namještaj, zavjese i sve ostalo punjenje unutarnjeg prostora. Nedavno, terakotska boja ima posebno popularan s dizajnerima, koji se mogu koristiti u bilo kojem stambenom prostoru, bez obzira na njihov stilski smjer.

Da biste dobili terrakotsku nijansu, morate pomiješati crvenu i smeđe, a stupanj njihove zasićenja može biti apsolutno drugačiji. Kao rezultat toga, ova paleta može sigurno uključivati ​​vrlo opsežan set nijansi, u rasponu od tamno žute, mrkve i završava s mirnim zasićenim bojama.

Terrakotta u unutrašnjosti

Terracotta Color Wallpaper: Nijanse od opeke u unutrašnjosti

FOTO: Moderna eko-blagovaonica

Moguće je koristiti ovu univerzalnu boju u bilo kojem stilskom smjeru u svim prostorijama.

  1. Dnevni boravak - ova nijansa može se primijeniti u dva slučaja: kao dominantan ili dodatak. U velikim prostorijama dopuštena je uporaba Walcacotte Wallpaper, nadopunjavajući unutrašnjost namještaja od prirodnog drva. Ali mala dnevna soba uključuje njegovu uporabu samo kao sekundarni. Kao glavni u takvim slučajevima bit će bolje odabrati svjetlosku skalu.
  2. Hodnik - ovdje je isti kao i za dnevne sobe. Ako imate puno predsoblje, ova je pozadina može biti dominantna, na primjer na pozadini. Ali, u pravilu, ova soba uvijek uzima minimalno mjesto i nema veliki pristup svjetlu. Dakle, ova nijansa vrijedi koristiti samo za postavljanje naglasaka.
  3. Spavaća soba - U kombinaciji s terakotom s plavom ili smeđom, možete dobiti odličnu sobu za rekreaciju. Ljubitelji bogatih i svijetlih dizajna trebaju obratiti pozornost na kombinaciju s bijelim ili kreme nijansima.
  4. Radni ured je izdati ovaj prostor u terakotskoj boji je najbolji za one koji rade u kreativnom smjeru, a glavni ton treba primijeniti kao glavni, a za postavljanje naglasaka potrebno je napraviti izbor u korist terakota.

Članak o toj temi: Što pozadinu odabrati za potkrovlje onome što treba obratiti pozornost

Moguće kombinacije

Terracotta Color Wallpaper: Nijanse od opeke u unutrašnjosti

Uspješne kombinacije terakote u unutrašnjosti dnevnog boravka

Ova gama je dobro susjedna i predstavnici toplog i hladnog gama. Da biste stvorili skladan prostor, možete koristiti tandem s ljubičastom, zelenom ili plavom bojom.

Izvorni sastav se dobiva ako ga pokušate kombinirati sa žutom i ružičastom bojom. Ne gubi svoju važnost za klasik, gdje se crno-bijela boja koriste za dodavanje.

Pozadina od opeke: Upotreba u unutrašnjosti

Ne posljednja uloga u stvaranju interijera igra izbor glavne i sekundarne boje. Terrakotska paleta je solarna i radosna. Uz to, možete stvoriti bilo koji radosni dizajn. Ova paleta uključuje sve smeđe nijanse glavnog crvenog tona: tamno žuta, cigla, mrkva. Cijela gama prirodnih prirodnih boja doprinosi učinku akumulacije u položaj topline, utjecat će na kućanstva sa svojom toplinom i mirom, dati životnog tona.

Terracotta Color Wallpaper: Nijanse od opeke u unutrašnjosti

Moderni stil s pozadinom od opeke

Boja opeke stvara radosno raspoloženje u sobi, prirodnoj toplini, tako da je kombinacija ovog tona dopušteno u svemu, bez iznimke, kućanskih prostora:

  1. Hodnik - budući da u većini slučajeva ovaj dio kuće ima minimalnu rasvjetu i ne može se pohvaliti velikim veličinama, ne preporučuje se pomoću smeđe pozadine. Ali nemojte odustati od namještaja, zavjese i dekor stavke u ovoj shemi boja, jer će korisno naglasiti lakši ton.
  2. Dnevni boravak je vrlo često pri stvaranju interijera, dnevni boravak dizajneri pribjegavaju sličnoj paleti, a može se primijeniti kao glavni, na primjer, na pozadini ili kao dodatak. Ova nijansa treba koristiti samo u prostranim dnevnim sobama, ispunjenim puno prirodnog svjetla. Uspješno dodavanje boja u tim okolnostima bit će bež ili crna pozadina. Ako je dnevni boravak mali, onda je opeka vrijedna samo kao sekundarna, stavljajući je na svjetliju zidnu pozadinu.
  3. Spavaća soba - po sebi, ova nijansa ima vrlo blagotvoran učinak na spavanje, i najbolje je zalijepiti u jednobojnu kombinaciju, ali s plavom ili smeđom pozadinom.
  4. Radna studija - Pozadina o boji od opeke preporučuje se samo ako je situacija stvorena za kreativnu osobu.

Članak o toj temi: Podmazivanje za police strojeva za pranje rublja

Kombinacije boja

Terracotta Color Wallpaper: Nijanse od opeke u unutrašnjosti

Energična kupaonica

Boja opeke je vrlo zasićena, a najsavršeniji pratilac je bijel za njega, kao i sve njegove nijanse.

Osim toga, oni će biti izvrsni drugovi sa svim "slatkim" nijansima: ulje boje, kava s mlijekom itd. Ostatak sheme boja uključuje temeljitiju studij, kompatibilnost pretraživanja.

Što je bolje radije

Najpopularnije kombinacije su sljedeće:

  1. Klasična kombinacija - Ove opcije uključuju crno-bijelu. Crno-bijela gama često se često koristi prilikom stvaranja interijera u avangardnom i vintage stilu. "" Slatka "kombinacija" - U ovom slučaju će biti prikladne nijanse vanilije, maslaca, lagane nijanse kave s mlijekom. Stvaranje takve tandem u boji, morate zapamtiti da će sve nijanse krema na opeke pozadini biti vizualno bijele.
  2. Kombinacija voća - čini našu nijansu nježnije.
  3. Mirna i udobnost - Dosegnuta je ako je ukupna pozadina zidova sobe dopunjena plavom, zelenom ili ljubičastom. Vrlo je skladan i lako kombinacija cigle sa sivim, kao i svijetlo plave.
  4. Kreativni tandem - Da biste postavili dinamičan, kreativni naglasak, dovoljno je kombinirati pozadinu s namještajem u tamno žutim tonovima. Neće biti suvišnih i dodatnih dodataka u svijetlim bojama.

Terracotta Color Wallpaper: Nijanse od opeke u unutrašnjosti

Spavaća soba s crtanjem na pozadini

Kada odlučite ukrasiti sobu u takvoj boji, morate biti izuzetno oprezni za duboke boje, a posebno, do močvara, jer mogu dati sobu veću dramatičnu. Mnogi dizajneri pokušavaju iskoristiti što je više moguće dramatične kombinacije boja, što će samo dovesti do nesklad. Također se ne preporučuje za korištenje opeke i terakote pozadine za male ili loše osvijetljene sobe.

Čitaj više