Toaletne zdjele

Anonim

Toaletne zdjele

Mogućnosti za WC školjke u modernim trgovinama sanitarne opreme barem debug. I u svemu ovoj raznolikosti morate razumjeti, kako biste ispravili vodovod za vaš dom. Danas ćemo govoriti o WC školjkama s kosim izdanjem.

Što je?

Spit izlaz, to jest, element kroz koji se zaliha iz posude daje kanalizacijskoj cijevi, može se nalaziti pod kutom od 30 do 45 stupnjeva u odnosu na pod.

Takvi proizvodi se često nalaze u kupaonicama domaće proizvodnje, naši proizvođači ih aktivno proizvode. To je zbog činjenice da su mnoge tipične višekatne kuće opremljene takvim sustavom za uklanjanje, to jest, idealan je za toaletni toaletni toaletovni uređaj.

Toaletne zdjele

prednosti

Primijećeno je da su glavne prednosti takvog vodovoda raznovrsnost i pouzdanost. Ali postoje i druge prednosti:

  • Rijetko se začepljuje, ne zahtijeva stalni sustav čišćenja;
  • Zagađenje lako ulazi u kanalizaciju zbog slabe otpornosti;
  • Kada se instalirate, koriste se dva kotača, kut rotacije je 45 stupnjeva. To je znatno učinkovitije od jednog koljena od 90 stupnjeva;
  • Jednostavna instalacija je također važno dostojanstvo. Nema jasne točke za povezivanje. To značajno pojednostavljuje zadatak s netočnosti rasporeda završetka diplomiranja;
  • Široka prevalencija. To nije problem za pronalaženje sličnog proizvoda. Jer ako je stari tonin slomljen, kupite novu s sličnim pitanjem neće imati. Prema tome, neće biti potrebno promijeniti iscjedak.

Toaletne zdjele

Toaletne zdjele

Minusi

Ali postoje određeni nedostaci iz kosih pitanja:
  • Ako je stari toalet došao u zapuštenost, i na njegovom mjestu uzeo je proizvod s drugom vrstom puštanja, možda je potrebno kapitalizirati kanalizaciju za povezivanje proizvoda;
  • Kvaliteta valova igra važnu ulogu. Ako je loše, postoje pukotine s vremenom i to će dovesti do curenja.

Nema proizvoda u ostatku negativne strane.

Značajke

U stambenoj zgradi, autocesta je već montirana na konstrukcijskoj fazi, jer kosi toalet nije uvijek pogodan ispod njega. Jedino rješenje je rekonstrukcija. Ali za mnoge je lakše jednostavno pokupiti vodoinstalater s prikladnim otpuštanjem, umjesto da izvršite tako težak posao.

Članak o temi: Windows zaštita s vlastitim rukama. Pokušajte, prekinite!

Ispušne cijevi montiraju se pod kutom od 45 ili 30 stupnjeva. Zbog toga odaberite optimalni WC nije težak. Univerzalnost košnih toaleta čini ih po mogućnosti više analoga, budući da su lakše spajanje na standardnu ​​kanalizaciju.

Osobice ove vrste proizvoda je prisutnost monobloka ili odvojenog dizajna.

  1. Odvojeni toaleti pružaju zasebno mjesto spremnika i zdjele. , To omogućuje da se mijenja instalaciju, obavljaju različite unutarnje zadatke, čine prostor sobe vizualno više. Uostalom, spremnik se može montirati u zid ili ga konsolidirati na prikladnoj visini. Također, odvojeni modeli pružaju učinkovitije pranje, jer se voda kreće na velikoj brzini. U tom smislu, nadmašuju monobloke.
  1. Monoblock. Njegov uređaj je jasan iz imena. Oblik posude i WC-a čine jednu cjelinu. Montirajte ga lakše, plus vrsta proizvoda je moderan. Osim toga, briga je lakše. Što se tiče nedostataka, oni uključuju veće troškove, kao i potrebu za većim prostorom. Vizualno, ne izgledaju jednako kompaktni.

Toaletne zdjele

Toaletne zdjele

Bolje odabrati s mikroliftom?

Microlift sustav je osiguran na toaletnom poklopcu. Uz to, dobit ćete niz prednosti:

  • Nećete ometati zvuk iz padajućeg poklopca. Odlazak noću do WC-a, ponekad je nemoguće pratiti je, a ona pada u zdjelu s tutnjavom. Od takvog buke, obitelj će se vjerojatno probuditi. A ako imate malo dijete, više nećete spavati;
  • Mikrolift štiti zdjelu i sav toalet od oštećenja. Mogu se formirati kao rezultat oštrog pada poklopca;
  • Možete izbjeći pukotine, čips, vidljivo produžiti život proizvoda.

Stoga je izbor u korist mikrolifta potpuno opravdan. Ovo je moderno rješenje koje je korisno za veliku obitelj s djecom.

Članak o temi: Kako napraviti prijelazni okvir za radio s vlastitim rukama

Toaletne zdjele

Antiritesplik

Čak i moderni vodovod ne mogu štititi od prskanja. Ovo nije najugodniji fenomen, jer je poželjno boriti se.

Nažalost, obmanu se može dotaknuti već u trgovini vodovoda. Brojni proizvođači idu do lukavih marketinških koraka, naglašavajući mnogo pozornosti na uvjetima antida spava. To jest, možete jednostavno kupiti WC, koji zapravo ovaj sustav neće biti opremljen.

Stoga vam savjetujemo da se upoznate s bitnim bitnim. Nalazi se u nijansama geometrije rupe za pražnjenje. Ona se pomakne u nekom smjeru. Čini pola vode minimalan. Kao rezultat toga, prskanje su isključene.

Toaletne zdjele

Bez spreja

Da li bilo kakvo pitanje komunikacije i prskanje u zahodu? Apsolutno ne. Nema šanse da ne utječe na jedan. Sve u potpunosti ovisi o obliku zdjele.

Teške tri vrste oblika:

  • S police;
  • S padinama;
  • Voroknoye.

U slučaju posljednje vrste, ispusna rupa je u središtu. Ako oblik s padinom, zatim se odvodi bliže jednoj strani. I police se primjenjuju u naše vrijeme iznimno rijetke, jer imaju ozbiljne nedostatke. Zbog njih se ne mogu naići na konkurenciju drugim vrstama.

Odaberite obrazac, s naglaskom na vlastite potrebe i želje. Oni su individualni, jer ne možemo dati određene preporuke o ovom rezultatima.

Toaletne zdjele

Toaletne zdjele

Toaletne zdjele

Sorte

WC školjke koje imaju vrstu oslobađanja oscilata mogu se međusobno razlikovati na nekoliko značajki.

jedan. Materijal. Najpopularniji je porculanski i faience odjeveni. Oni su rasprostranjeni, ali karakteriziraju nedostaci - pretjerana apsorpcija vlage, zbog čega se mijenjaju boja, tekstura, pukotina. Analozi su plastični, akrilni modeli, koji se ne mogu četkati u bilo koje abrazivne četke. Dragi modeli izrađeni su od kamena, metala. Lijepa, ali potpuno nepraktična.

2. Oblik. Postoji nekoliko vrsta:

  • Viziri. Stvoriti minimalni sprej kada voda je podrijetla;
  • Žica. Ne zahtijevaju veliku količinu vode za pranje zbog mjesta odvodne mlaznice;
  • Dimnjak. Potrebno im je briga jer čine mnogo prskanja tijekom šljiva.

Članak na temu: Što očistiti montažnu pjenu od linoleuma: Savjeti

3. Podnošenje vode. Podijeljen je na bočni i niži. Potonji je poželjnije jer stvara manje buke prilikom punjenja spremnika.

četiri. Pranje. Postoje tri opcije - trajne, upravljane ili dozirane. Ispiranje doziranja omogućuje vam da odaberete koliko će vode otići na pranje. Podesivo će vam omogućiti ručno zaustavljanje pranja. Spremite tekućinu.

pet. Nošenje vode. To se događa kružnim ili čvrstim. Kružni protok učinkovitije ispije zdjelu, plus ne dovodi do stvaranja prskanja. Odaberite ovo bolje.

Toaletne zdjele

Toaletne zdjele

Montaža

Pokrenite instalaciju kosi WC-a mogu biti tri načina. O svakom od njih ćemo vam reći više.

  1. Izravna veza s squabbleom. Metoda je relevantna ako se sve veze savršeno podudaraju, to jest, ne morate pomicati vodovod u stranu. Važno je kompetentno izračunati mjesto prestanka. Primijenite posebnu manžetu, ovisno o kojoj je kanalizacijska cijev plastična ili lijevana željezo. Podmažite oslobađanje sapuna, gurnite se u budalu, na koju je manžeta instalirana unaprijed. Tada će jednostavno popraviti proizvod na podu.
  1. Uz pomoć ekscentričnog. Ista budala, samo malo s raseljenim središtem i instaliran brtvljenje. Potrebno je rotirati ekscentričnu unutar oslobađanje da ga premjestite lijevo ili desno za 5 cm. Slično tome, pomiče gore ili dolje. Praktičan element koji vam omogućuje povezivanje toaleta, čak i ako postoje male rezove.
  1. Varalica. Ekscentric omogućuje premještanje samo na kratkoj udaljenosti, a varalica otvara široke horizonte. U nekim slučajevima, valovi se odvijaju za toalete za 90 stupnjeva u vezi s otpuštanjem kanalizacije. Ali ova metoda ima nedostatak - toalet se mora ukloniti iz zida, jer područje zauzima proizvod u zatvorenom prostoru. Ova metoda se odnosi na kardinalu, kada nijedna druga opcija veze nije moguće.

Toaletne zdjele

Toaletne zdjele

Kao što možete vidjeti, kosi izdanje ima svoje prednosti, nedostatke i ključne značajke. Pažljivo pristupiti problemu izbora tako da se veza provodi što je moguće jednostavnije bez nepotrebnih privremenih i financijskih troškova.

Čitaj više