Spavaća soba za popravak projekata u Hruščov: Faze, savjeti

Anonim

Popravak u apartmanu je obvezan postupak koji se javlja s određenom pravilnošću. To se odnosi i na Hruščov i moderne pale. Popravak može biti kapital i kozmetički, koristeći širok raspon završnih materijala. Važno mjesto u ovom procesu Popravite spavaću sobu. U njemu osoba troši oko 1/3 svog života. Stoga bi to trebalo biti ugodno, lijepo, imati moderan izgled.

Spavaća soba za popravak projekata u Hruščov: Faze, savjeti

Popravak izveden vlastitim rukama košta mnogo jeftinije djela majstora.

Popravak spavaće sobe u Hruščovu ima poseban pristup. Prostor je vrlo ograničen na svoje dimenzije, želim da ova soba vizualno širi i prostrani. Neka bude sasvim moguće sami ako koristite ispravno odabrane materijale.

Vizualna ekspanzija spavaće sobe

Spavaća soba za popravak projekata u Hruščov: Faze, savjeti

Preporuča se odabrati svijetle nijanse.

Znanstveno prilagodite volumen male spavaće sobe u Hruščovu, možete odabrati izvršenje boja. Bolje je koristiti svijetle nijanse sučeljavanja materijala. Prednost se mora dati salatu, svijetle ružičaste i bež boje. Možete uključiti male svijetle mrlje na zidove, strop, na podu. Može biti obojene jastuke, male slike, vaze. Za zidove se preporučuje da koristite pozadinu s malim uzorkom, reljefni. Neće gledati na zidove male sobe sa slikom pravokutnika i traka.

Šperno širenje sobe spavaće sobe pomoći će ogledalu ploče na zidovima i iste stropove u boji. Namještaj je bolji za odabir kompaktnih. Ima smisla umjesto bračnog ležaja da stavi kutni kauč. Namještaj je najprofitabilniji za gledanje ormar, opremljen ogledalima vrata. Staklene police mogu nadopuniti unutrašnjost, koja izgleda vrlo lakše i bez težine na zidovima. Izvorni može pogledati nišu od gipsane ploče, u kojoj je montiran pozadinsko osvjetljenje. Možete staviti krevet za uzglavlje. Suspendirani strop se može izvesti iz istog materijala.

Članak o temi: Tekuće pozadine: 30 fotografija interijera u običnim apartmanima

U maloj spavaćoj sobi u Hruščovu možete istaknuti prilično prikladan radni prostor. Moguće ga je odvojiti od spavanja zone, ako želite, odvojiti malu particiju iz suhozida, na koje su pozadinsko osvjetljenje i male police za razne sitnice, knjige, diskove, vaze s cvijećem. Gipsana ploča je daleko od jedinog materijala za završnu obradu. Preporuča se koristiti linoleum, pozadine, boje.

Planiranje popravak u spavaćoj sobi

Spavaća soba za popravak projekata u Hruščov: Faze, savjeti

Da biste popravili i završili spavaću sobu, preporučuje se odabir visokokvalitetnih materijala.

Pokrenite popravak bilo koje sobe s pripremom plana. Može se kompilirati usmeno, pisanje. Trebamo plan kako bismo točnije odredili broj materijala koji će morati kupiti za posao. Bolje je stvoriti projekt nove spavaće sobe na papiru, gdje možete organizirati namještaj u različitim verzijama i odabrati najprikladnije.

Glavno mjesto u spavaćoj sobi treba zauzeti krevet ili kauč. Nakon svog položaja na planu možete sve ostalo: noćne stolove, stolove, TV, stolice ili banket. Profesionalni dizajner može imati veliku pomoć u razvoju interijera, ali njegove usluge su prilično skupe. Morate se ponašati. Treba ga odabrati za popravak i završnu obradu spavaće sobe ne najskupljim, ali kvalitetnim materijalima. Umjesto prirodnog drva, moguće je koristiti panele "stablo". Umjesto skupe žbuke, atraktivna bojanje pozadina će se uklopiti.

Spavaća soba Popravak faze u Hruščov

Spavaća soba za popravak projekata u Hruščov: Faze, savjeti

Prije početka popravka preporuča se izraditi akcijski plan korak po korak.

  1. Popravak počinje je bolje zamijeniti baterije grijanja na suvremenim radijatorima. Izgledaju mnogo privlačnije i ne zauzimaju puno prostora, a toplina od njih mnogo je više. Za zamjenu će morati privući stručnjake
  2. Nakon instalacije novih radijatora za grijanje morate napraviti sustav Windows. Drveni okviri obično se mijenjaju u metalnu plastiku. Prozor će izgledati bolje, to je hermetički zatvoreno, ne ispušta ulične zvukove, zadržava toplinu u sobi. Preporuča se koristiti transparentne zavjese za til, slijepe boje i rolete na prozorima. Lambrekvini u sobama s niskim stropovima učinit će ih vizualno čak niže.
  3. Sljedeća faza je vrata. Natečena vrata uzima prostor koji se može koristiti za ugradnju namještaja. Bolje je instalirati vrata kliznog dizajna. Njegova boja treba biti svjetla. Optimalna opcija je ugrađena mat mat stakla. Preskočit će dovoljnu količinu svjetla, ali će spasiti spavaću sobu od znatiželjnih očiju. Takva će vrata trajati vrlo malo prostora.
  4. Možete početi završiti rad. Za početak, trebali biste ukloniti stari oblogu gipsa. Tada se sloj novog žbuke navode na svoje mjesto. Otopina od cementa i pijeska u omjeru 1: 3 se nanosi na zid s lopaticom i izglađenom. Nakon sušenja trebate tretirati površinu prajmera i kita. Kao konačni završetak, zidovi zidova koriste se, zalijepiti ih s pozadinom.
  5. Pokrivanje završnog poda preporučuje se od laminata, čija se boja treba uskladiti s bojom namještaja.

Članak o toj temi: Standardna kutija širina unutarnjih vrata prema GOST-u

Savjeti za aranžman spavaće sobe

  1. Za vizualnu ekspanziju spavaće sobe, koristite zrcalne površine.
  2. Namještaj bi trebao odabrati optimalne dimenzije. Umjesto redovitog ležaja, bolje je instalirati kauč na razvlačenje ili krevet za transformator. Bilo bi lijepo pogledati mali krevet s nekoliko ladica u kojima se mogu preklopiti mnoge različite stvari. Umjesto kreveta, možete izgraditi mali podij s ugrađenim ladicama na kojima se nalazi madrac.
  3. Preporuča se koristiti mirne jarke tonove koji doprinose punopravnom odmoru. Ali nije potrebno zlostavljati bijelo.
  4. Udobnost spavaće sobe će dati dobre zavjese.
  5. Mnogi završni materijali mogu se kupiti sa značajnim popustom tijekom prethodne godine i druge sezonske i pre-odmore prodaje i dionica.
  6. Učinkovita tehnika koja će pomoći povećati vizualnu spavaću sobu - zid slika u različitim bojama i korištenje pozadine s uzorom koji se nalazi horizontalno.
  7. U maloj spavaćoj sobi morate napustiti razne svjetiljke i svjetiljke, koje oduzimaju prostor. Savršeno će biti minijaturne marke i ravni strop ili zidna svjetla.
  8. Primjena spavaće sobe Zapaljive i štetne materijale kategorički su neprihvatljivi.
  9. Uobičajeni stolovi i krevetni stolovi mogu se zamijeniti montiranim police. Nalaze se mnogo različitih potreba.

Spavaća soba popravak u starom Hruščovom mora dati ovu sobu potpuno novi izgled. Ovdje osoba leži dušu i tijelo, dobivši snagu prije novog dana rada.

Materijali za popravak primjenjuju se najčešći.

Sve ostalo se može učiniti s vlastitim rukama.

Čitaj više