Unitaz-monoblok

Anonim

Unitaz-monoblok

Tržište sanitarne opreme stalno priprema nešto novo, neobično. Jedno od najnovijih zanimljivih rješenja može se smatrati monoblok toaletima. Oni su slični u svojim funkcijama s konvencionalnim toaletima, ali praktičniji, posjeduju svoje neosporne prednosti.

prednosti

Pripisane su jake strane ove vrste vodovoda.

  1. Jednostavna konfiguracija. Ovo je monoblok gdje su zdjela i spremnik jedan cijeli broj. Nema potrebe kupiti nešto za povezivanje.
  2. Prikladan oblik. Zahvaljujući posebnom obliku, to će biti prikladno za WC za sjedenje bilo kojeg člana obitelji, pa čak i osobe s ograničenim fizičkim sposobnostima.
  3. Izdržljivost. Integritet proizvoda čini ga jačim i pouzdanijim od analoga s odvojenim dizajnom. Nema brtvila i pečata, nema propuštanja.
  4. Jednostavna njega. Izvodi se s glatkom površinom i oblicima, izbjegavaju praznine, uglove. Prljavština se ne akumulira tamo, oprati monoblok WC je mnogo lakši.
  5. Dizajnerska raznolikost. Danas su proizvođači spremni ponuditi različite oblike, boje, veličine koje će zadovoljiti potrebe svakog kupca.
  6. Kompaktnost. Monobloka zahtijeva manje prostora, stoga djeluje kao izvrsna alternativna toaletna posuda u malim kupaonicama.
  7. Učinkovitost. Većina modela monobloka opremljena je sustavima za uštedu potrošnje vode.
  8. Jednostavna instalacija. Ne bi trebalo biti problema. Spojite opskrbu vodom i odvodnju, kao i popraviti proizvod na podu. Spreman!

Unitaz-monoblok

Unitaz-monoblok

Unitaz-monoblok

Minusi

Ako analizirate raspon WC školjki u smislu troškova, onda Monoblokovi će biti vidljiviji od običnih toaleta. Objašnjava se ova značajka proizvodnje. Stoga je cijena glavni nedostatak.

Ali važno je uzeti u obzir još jedno pitanje - vijek trajanja. Monoblock radi veliku oko 15-20 godina i više, tako da se sredstva utrošena na njega u potpunosti opravdavaju.

Drugi Minus razmatra unutarnji dizajn. Točnije, nijanse njegovog popravka u slučaju kvara. Zamijenite zasebnu stavku je teška, stoga morate kupiti novi skup armature, što nije dovoljno.

Članak na temu: Svježe ideje Slikarstvo zidova u spavaćoj sobi

Unitaz-monoblok

Majstori savjetuju pri kupnji monobloka odmah kupnju drugog unutarnjeg sustava. Nakon 10 godina, možete ga uspostaviti, jer je malo vjerojatno da će biti u to vrijeme na tržištu analogs vaše monobloke će biti prisutni.

Unitaz-monoblok

Značajke

Nonobloki su nedavno ušli u tržište sanitarne opreme. Ali ljudi ih sve više stječu umjesto običnih toaletnih zdjela.

Monoblock WC je jednodijelni dizajn u kojem su spremnik i zdjela jedan proizvod. Razlog za potražnju uređaja je objašnjen pouzdanost. Nema spojeva između elemenata, nema propuštanja, blokade.

Instalacija i podešavanje svakog elementa unutarnje strukture provodi se u fazi proizvodnje. Tek nakon uspješnih testova vodovoda ide na prodaju. Dodatno prilagoditi bilo što u procesu instalacije. Ne morate.

Unitaz-monoblok

S mikroliftom

Takav uređaj kao mikrolift zaslužuje zasebnu pozornost.

Suština ovog uređaja je automatski podići i zatvarati stolicu i njegove pokrivene. Govoreći lakše, muškarci ne bi trebali brinuti, spustili su poklopac ili ne, a žene neće iskočiti svaki put, slučajno sjedeći na hladnoj keramici.

Plus sve Mikrolift štiti zdjelu pukotina, čips, koji se formiraju kao rezultat oštrog pada stolice.

Neki modeli mikrolifta imaju funkciju čišćenja i grijanja. Ugrađeni su neki monobloči, ali također možete kupiti moderan mikrolifni zasebno.

Unitaz-monoblok

Savjeti za odabir

Slušajući preporuke stručnjaka, možete ispravno odabrati monoblok i instalirati ga u vlastitu kupaonicu.

  1. Kupnja vodovod, pobrinite se da je skup uključuje upute za ovaj određeni model. Neki proizvođači su priključeni na opću vrstu priručnika za cijelu liniju monoblokova. U nekim slučajevima, dizajn je drugačiji, što može podrazumijevati probleme prilikom instaliranja i održavanja.
  1. Ponekad je bolje vjerovati stručnjacima nego da ispuni instalaciju. Instalacija zahtijeva vještine definirane alate koje možda ne biti. Nije prikladno kupiti ga. Samo se pobrinite da je vodoinstalater koji ste najam upoznati s monoblocima.
  1. Prilikom odabira proizvoda, ispitati sustav za uštedu vode. Njihova prisutnost je donekle pogođena cijenom, ali se potpuno opravdava niskim protokom tekućine. Osim toga, danas većina tvrtki standardno je opremljena takvim sustavima njihove monobloke.
  1. Osim monobloke WC školjke, preporuča se kupiti sličan tipu umivaonika. To stvara ugodnu jednodijelnu sliku interijera. Kombinacija monobloka s običnim vodovod je upečatljiv.

Članak na temu: Plastična vrata balkona se ne zatvaraju: kako otkloniti poteškoće

Unitaz-monoblok

Unitaz-monoblok

Unitaz-monoblok

Čitaj više