Dječje sjedalo i WC obloge

Anonim

Dječje sjedalo i WC obloge

Oko četvrte godine života, djeca počinju odbiti lonac i pokazati zanimanje za zahod za odrasle. Ovo je još jedan od važnih prijelaznih trenutaka u njihovim životima, a roditelji ovise o tome koliko će uspješno i bezbolno proći. Da bi se olakšalo zadatak roditelja u procesu podučavanja djeteta na zahod, izumljene su posebne mlaznice za toaletne zdjele, koje se također nazivaju "dječji sjedalom", "adapter", "WC screak" ili "dječji toaletni krug".

prednosti

  • Sprječava da djetetov pad u zahodu.
  • Ne dopušta da koži djeteta dotakne hladnim WC-om.
  • Osigurajte sigurnost s gledišta higijene.
  • Omogućuje bebi da sjedne na vlastitu i osjeća se ugodno.

Dječje sjedalo i WC obloge

Minusi

Za njihovo skladištenje potrebno je pružiti dodatno mjesto.

Nema više od ove teme, osim za cijenu.

Među "neželjenim" modelima dječjih sjedala označeni su glazbeni modeli. Njihove minuse su, prvo, činjenica da mogu omesti djecu iz glavnog zadatka. Drugo, djeca su navikla da se nosi s njihovim potrebama s takvim sjedalima može biti teško koristiti WC ili obični lonac kada su izvan kuće.

Koliko će stara biti korisna?

Prema mnogim modernim autorima o obrazovanju, djeci kako bi zaštitili svoje potrebe u loncu treba naučiti iz jednogodišnje dobi i zahod u tri ili četiri godine. Naravno, ako se dijete inzistira da koristi zahod prije, prije nego što možete početi učiti. Danas, među dječjim vodovodnim proizvodima, uvijek možete pronaći najprikladniju mogućnost za vaše dijete, osim toga, sada se prodaju mlaznice s koracima i štandovima.

Dječje sjedalo i WC obloge

Pogleda

Načelo instaliranja svih vrsta dječjih mlaznica je jednostavno. U pravilu, gotovo sve vrste su opremljene ili blokirajuće brave ili imaju gumenu bazu, a neki i drugi u isto vrijeme.

Članak na temu: Koji su noževi za rezanje linoleuma

Dakle, postoje sljedeće vrste dječjih obloga za WC školjke:

Tradicionalne dječje mlaznice

Izgleda kao redovna toaletna sjedala za odrasle. Jedina razlika je nešto manja. Dječje mlaznice izrađene su od različitih materijala, susreću se i meke i teške. Takva sjedala mogu se instalirati na vrh odrasle sjedala ili ispod njega. Idealno za veliku obitelj, gdje nije uvijek moguće osigurati čistoću toaletnih zdjela. Tu su i modeli odraslih toaleta u kojima su već osigurane dječje šalice. Ne treba instalirati svaki put, obloge se može pomaknuti gore.

Dječje sjedalo i WC obloge

Dječje sjedalo Anatomski

Takvo mjesto ponavlja vrhunski oblik dječjih lonaca. Prisutnost bulk-barijera ispred i straga čini sjedalo još udobnije i sigurnije. Često, materijal za takva sjedala je ne-skliznu meka gume, što čini sjedalo čak i pouzdanim i sigurnim.

Dječje sjedalo i WC obloge

Dječje sjedalo i WC obloge

S ručki

U ovom slučaju, ručke su ugrađene na obje strane polaganja na WC. Sama obloga može biti izrađena od različitih materijala. Materijal ručke može se podudarati i ne podudara se s materijalom obloge. Olovke služe kako bi djeca na zahodu lako penju i spuštaju se.

Dječje sjedalo i WC obloge

Dječje sjedalo i WC obloge

Dječje sjedalo i WC obloge

Sjedala-konzole s koracima

Predstavljaju mlaznice koje su češće opremljene od jednog koraka i rukohvate s dvije strane , Vrlo zgodan i siguran uređaj za djecu, kao što je korak vam omogućuje da se uzdignete i lako sjediš na zahod, a rukohvati spašeni od pada. Visina koraka može se podesiti.

Ova opcija sjedala idealna je za vrlo malu djecu. Koristeći takvu konzolu, djeca će lako koristiti WC, dok se neće kontaktirati s samom WC-om. Ovaj model je najsigurniji u svakom pogledu. Osim toga, nije teška i lako se sastaviti. Osim ovih prednosti, još uvijek postoje modeli koji imaju poklopac, bacanje u leđa. Na leđima je barijera između leđima WC-a i djeteta, a također će zaštititi dijete od prskanja vode.

Članak o temi: male školjke u zahodu

Dječje sjedalo i WC obloge

Dječje sjedalo i WC obloge

Termobaby.

Popularan među ovakvim sjedalima, Dječji adapteri za termobaby WC , Postoje sveobuhvatne mlaznice za apsolutno različite toalete, čak i za suspendirane WC školjke. Ovaj prefiks je opremljen korak, prikladan anatomski sloj, siguran leđa, nasloni za ruke i podesive noge. Zbirka izdržljiva, ali u isto vrijeme nije teška. Možete jednostavno dodati brzo, kao i uzeti s vama dok putujete. Prema mnogim roditeljima, ovaj model je idealna mogućnost sjedala za rađanje djeteta na zahod za odrasle. Može biti sivo-zelena, ljubičasta ružičasta, plava i zelena i crno-bijele boje.

Dječje sjedalo i WC obloge

Sklopivi (cestovni) sjedalo

Takvo sjedalo će morati roditeljima male djece dok putuju i putuju. Uzimajući sa mnom takve sjedala u određenoj mjeri će stvoriti postavku poznat djeci i smanjiti utjecaj stresnih situacija pri putovanju. Glavna razlika takvih modela je u tome što se mogu iznijeti bez mnogo truda i presaviti, prilagoditi promjer, čime se prilagođavaju na bilo koji WC. Na takva mjesta, neki proizvođači pričvršćuju spremnike u kojima se sluznica ne može prenijeti, već i oprati, dodajući samo vodu s dezinfekcijom i nekoliko puta.

Dječje sjedalo i WC obloge

Štand

Ovaj se pribor koristi kako bi mala djeca lako sjedila na zahodu, upotrijebite sudoper ili kupaonicu. I dječaci će trebati takvo stajalište, tako da mogu pisati stojeći. U te svrhe bolje je kupiti korake-stoji s širokim gumiranim bazama, s ne-kliznom površinom, a ne teška težina, tako da ih djeca mogu premjestiti na pravo mjesto.

Dječje sjedalo i WC obloge

Dječje sjedalo i WC obloge

Savjeti za kupnju

Kada kupujete dječja sjedala, morate biti pažljivi i uzeti u obzir sljedeće stavke:

  1. Snaga i pouzdanost dizajna. Na tržištu dječjih sjedala postoje mekana, polukruti i tvrda obloge. Najoptimalniji je model s polu-redom dizajnom. Njihov nedostatak je da se mogu slomiti ili se hrane. U tom slučaju, roditelji će morati povremeno kupiti nova mjesta. Za one koji ne odgovaraju ovoj opciji, modeli s krutom konstrukcijom koja će dugo vremena služiti bit će bolje. Osim snage dizajna, trebate obratiti pozornost na način pričvršćivanja sjedala. Moraju se čvrsto i pouzdano instalirati. Sjedište upravitelja može uzrokovati djetetov pad, koji plaši dijete, a nakon toga će odbiti koristiti WC.
  2. Premazivanje. Osim toga, premaz bi trebao biti mekan, treba i dalje biti prati. Međutim, bolje je kupiti mlaznice s antibakterijskim premazom.
  3. Veličina obloga. Sigurnost djeteta ovisi o ovoj stavci. Iza obloge u trgovinu morate hodati, samo znajući veličinu toaleta. Bit će dobro ako uzmete unaprijed napravljenu toaletnu petlju uzorak. Dječji jastučić ne bi trebao manje od pola centimetra preklapati cijelu zdjelu velike toaletne posude. Postoje modeli čiji se promjer može podesiti za veličinu posude za WC školjku.
  4. Oblik sjedala. Prije svega mora biti prikladna za djecu. Roditelji trebaju biti preferirani praktičnim i tipičnim modelima.
  5. Površinski. Soft, glatke i glatke površine - obvezni zahtjevi za dječju mlaznicu. Prisutnost različitih nepravilnosti može uzrokovati reprodukciju mikroba i oštećenja djetetove kože.

Članak na temu: Kako popraviti prigušivač učiniti sami?

Dječje sjedalo i WC obloge

Cijena

Dječja sjedala za WC školjke mogu se kupiti po cijenama od 100 do 2500 rubalja. Jednokratni premazi su jeftini, na primjer, snop, koji se sastoji od 10 komada jednokratnih aura premaza, košta 45 rubalja.

Dječje sjedalo i WC obloge

Dječje sjedalo i WC obloge

Čitaj više