WC s policom u zdjeli

Anonim

WC s policom u zdjeli

Proizvođači proizvode WC školjke iz širokog raspona materijala, oblika i struktura, i iako su njihove oči i pobjegli od odabira prikazanog u trgovinama, svaka će svakako pronaći najprikladniju mogućnost za sebe.

U obliku WC-a podijelite na:

  • s pristranom ili vizirom;
  • s lijevkom;
  • s policom.

WC s policom u zdjeli

Prednosti i nedostaci modela

WC školjke s policom ili, kao što se također nazivaju, tanjur WC se smatraju zastarjelim modelom, ali ako želite, neće biti moguće dobiti njihov poseban rad. Lako ih naučite - horizontalna izbočina prisutna je u zdjeli takvih toaletnih zdjela. Glavna prednost ploča toaleta je da možete sigurno sjediti na njima i bez problema u obliku prskanja neće vam smetati. Polica je korisna iu slučaju da je nepažnjom pao u WC bilo što, kažu, telefon ne može dobiti.

Međutim, postoje prednosti na ovim prednostima, a postoje nedostaci.

  • U pločama WC školjke, neekonomska potrošnja vode.
  • Često je potrebno koristiti četku, jer je polica lako i brzo kontaminirana.
  • Voda koja ostaje na polici tijekom vremena dovodi do pojave ne-digradiranih razvoda.
  • Iz zdjele WC-a s vama često će često imati implicitne arome već opranih vitalnih proizvoda.

WC s policom u zdjeli

WC s policom u zdjeli

Splash i sustav "Antenisk"

Toaleti s policom nekad se distribuiraju svugdje. Međutim, danas proizvođači proizvode i druge prikladnije modele, na primjer, vizir WC. Umjesto tradicionalne police u takvim sobama postoji pristranost, i može ići prema stražnjem dijelu zida i od njega. Ova pristranost i spasi sjedeći čovjek iz spreja s WC-a. Takav zahod dodatno ne griješi neugodnim mirisima i ne zahtijeva čestu uporabu osipa, jer otpad gotovo nije kontaminiran zidovima ovog proizvoda.

Članak o toj temi: Plusterton Dekoracija: Korisni savjeti

Ali najčešće proizvođači danas vole toaletne posude s lijevkom. Kao što se može procijeniti po imenu, u obliku nalik lijevku, oni se lako zategnu u kanalizaciju sve rasipanje života i potrebu za korištenjem četke gotovo se ne događa. Ovi toaleti se također razlikuju s malom potrošnjom vode, nećete se osjećati od njih i neugodnih okusa, ali u isto vrijeme glavna i vrlo neugodna nedostatak se puca i prska da takav agregat može dodati ljudsko sjedenje na njemu. Štoviše, prskanje se pojavljuju ne samo u procesu korumpiranja prirodnih potreba, već i za vrijeme otpada.

WC s policom u zdjeli

WC s policom u zdjeli

Proizvođači se trude boriti protiv ovog fenomena i iznad oblika zdjele, koji bi mogao zaštititi osobu od prskanja, eksperimentirati. Na primjer, sustav "Anten Splex" ostavlja minimalnu količinu vode na dnu zdjele. Međutim, te mjere ne uvijek ne pomažu, pa stoga toaleti s policom danas preuzimaju drugi život.

WC s policom u zdjeli

Suspendiran i kompaktan

Toaleti i s policom i bez razlikovanja vrste instalacije:

  • Vanjski
  • Suspendiran
  • Monoblok

Vanjski toaleti - klasični žanr. Najčešće se mogu naći u suvremenim zahodima. Razlikovne značajke takvih toaletnih posuda su niske cijene i jednostavnost kada instalirate. Da biste instalirali takav WC, nisu potrebni dodatni uređaji, koji će biti potrebni, na primjer, ako ste odabrali suspendirani tip.

Ako ste zabrinuti za sigurnost poda ili odlučite opremiti svoje kućište s toplim katom, onda biste trebali obratiti pozornost na modele ovjesa. Osim toga, takvi modeli će vam omogućiti da oslobodite više prostora na podu u vašem zahodu. Oni su pričvršćeni na zid uz pomoć krutog okvira, a odvodni spremnik se nalazi u niša od gipsane ploče u zidu. Takvi modeli stvaraju u sobi osjećaj lakoće, prolijevanja, i stoga, ako izbjegnete glomaz - ovo je odlična opcija za vas.

Članak na temu: Djeca ljuljaonica do-it-yourself kod kuće

Vanjski toaleti su također kompaktni spremnik ili spremnik takvih toaleta može se skrivati ​​u zidu. Ali ako imate polovu sobu s velikim dimenzijama, ne možete se kažniti i steći monoblok s vrlo originalnim dizajnom koji će ukrasiti sobu jednim izgledom.

WC s policom u zdjeli

WC s policom u zdjeli

WC s policom u zdjeli

Proizvođači

Toaleti s policom mogu se naći u domaćim i stranim proizvođačima. Najčešće ih objavljuju poljske tvrtke. Kvalitetni modeli mogu se kupiti od čeških, švedskih, kao i bugarskih toalečnih zdjela. Ciljane cijene ovise o mnogim čimbenicima. No, najvažniji je materijal iz kojeg se vrši zahod i "promocija" marke.

Njemački toaleti iz Gerebit, Villeroy & Boch je zajamčeni proizvod visoke kvalitete. Talijanski proizvođači Jacuzzi, Katalona, ​​Hatria mogu birati neobične toalete i oblike. Finnish Ido proizvodi nedržavne redove modela s naslonima za ruke, leđa. Među poljskim i kineskim mnogim visokokvalitetnim porculanskim proizvodima po pristupačnoj cijeni. Ukrajinske, ruske i bjeloruske tvrtke proizvode relativno jeftine, pristupačne toaletne sadržaje, često iz uvezenih dijelova.

Toaleti ovih proizvođača mogu biti izrađeni od širokog raspona materijala: čelika, lijevanog željeza, emajlirane, od plastike ili keramike. Stručnjaci savjetuju, usput, skrenuti pozornost na posljednje. Takvi toaleti će dugo vremena služiti, bez izazivanja pritužbi na njihov rad. Među njima se razlikuju modeli faience i porculana. Faians je proračunski analog porculana, ali i kvalitetu, odnosno, niže i brige za njih potrebno je pažljivo. Ali porculan se odlikuje atraktivnim izgledom, oni su ukrašeni kaustičnim sredstvima za čišćenje koje morate koristiti tijekom čišćenja, štoviše, zbog fine površine, oni ostaju čisti duže.

Kao što možete vidjeti, briga za toalet s policom nije tako teško zanimanje. Naravno, ponekad je da se više truda i češće koristi osip, ali odsutnost prskanja nesumnjivo vrijedi.

Članak na temu: Boja za pozadinu slika: Koja je boja, je li moguće ljepilo pozadinu na ulju boje, boje, fotografije, što pozadinu može biti oslikana, video

WC s policom u zdjeli

WC s policom u zdjeli

WC s policom u zdjeli

Čitaj više