Panel u spavaćoj sobi Učinite to sami: glavni razred

Anonim

Spavaća soba je najintimnija soba u kući. Da biste sanjali da bi bili puni, a odmor donosi samo željeni mir, morate pokušati učiniti unutrašnjost ove sobe zamišljene i nužno individualne. Možete pregledavati dizajn vrhunca uz pomoć vlastitih dekorativnih elemenata. Na primjer, možete napraviti ploču vlastitim rukama, pogotovo jer to nije u potpunosti teško izvršiti, a opcije za utjelovljenje ideja su postavljene.

Panel u spavaćoj sobi Učinite to sami: glavni razred

Slika 1. Ploča na bazi pluta je lijepa i univerzalno - elementi dekor mogu se mijenjati i kombinirati ovisno o raspoloženju.

Korp baza

Dekorativna ploča za spavaću sobu na bazi pluta je dobro i činjenica da je dizajn rastavljen, a možete napraviti promjene u ansamblu ovisno o doba godine i raspoloženja. Predložena majstorska klasa jesenskih tema je univerzalna, princip rada može se koristiti za stvaranje bilo kakvih ne-dosljednih ukrasnih elemenata (sl. 1).

Panel u spavaćoj sobi Učinite to sami: glavni razred

Slika 2. Panel u okviru prozora ne izgleda masivno. Ali to je puni element unutarnjeg dekoracije.

Trebat će vam:

  • Korp ploča;
  • okvir;
  • tematski dekor (izbojci biljaka, lišća, fotografija, žica, fatina);
  • Pinove za ljepilo i šivanje.

Napravite ploču na kapnoj osnovi može biti doslovno na sat. Takva slika može ukrasiti unutrašnjost vaše spavaće sobe, osim toga, vrhunski je prikladan za ulogu nezaboravnog dara prijatelju ili rođaku.

  1. Iz plute baze, izrežite ploču željene veličine i pričvrstite ga u okvir. To se može učiniti s ljepilom.
  2. Svi detalji budućeg sastava temeljito su suhe i vrište s željezom ili stavljanjem ispod tiska.
  3. Fazni na temelju svih elemenata. Ako napravite stacionarni panel - s ljepilom, ako ga planirate ažurirati - s PIN-om.
  4. Nakon popravljanja sudbine, grančica i dekorativnih žica, držite se u kutu slike tematske bilješke, koji će zagrijati dušu s dugim zimskim večerima.

Članak o temi: Raspon boja boja za zidove

Nezaboravna ploča u okviru prozora

Panel u spavaćoj sobi Učinite to sami: glavni razred

Slika 3. Prozor okvir omogućuje stvaranje raznih panela, mijenjanje fotografija, slika, natpisa.

Unatoč masivnosti, takav sastav će ispuniti kuću toplim emocijama i uspomenama. Nježna i dirljiva ploča u spavaćoj sobi može se napraviti s vlastitim rukama prilično brzo (sl. 2).

Trebat će vam:

  • Stari okvir prozora;
  • brusni papir i boja;
  • guste kartona i viski;
  • Obiteljske fotografije i tematske slike;
  • Dekorativni detalji (izborno).

Nakon što su sve komponente spremne, možete se kretati izravno na izvršenje planirane.

  1. Pripremite okvir, uklonite petlje i uklonite izbočene nokte. Pažljivo ga tretirajte brusnim papirom i bojom. Ne možete pokušati postići savršenu premaz, lagana neravnomjernost će dati ploču za šarm (sl. 3).
  2. Odabrane fotografije i slike temeljito mjere i daju im potrebnu formu i veličinu. Koristeći viski, sigurno na kartonu, umetnite radni komad u okvir. Na isti način ispunite preostale stanice.
  3. Nakon izvršavanja ove faze, učinite ga ukrašenim. Korištenjem uobičajenog markera ili korektora za unose, nanesite na staklene datume događaja snimljenih na slikama. Ili napraviti slatke natpise.
  4. Osim toga, okvir se može ukrasiti vrpce, kuglice i nezaboravne tablete, boje napravljene u bilo kojoj tehnici.

Imati visjeti takve ploče preko kreveta, stvorit ćete slatki kutak memorija, koji će vam pomoći da počnete svako jutro s osmijehom.

Tkanina

Panel u spavaćoj sobi Učinite to sami: glavni razred

Slika 4. Panel tkanina može biti izrađen od ostatka tkiva iz drugog tekstilnog dekora.

Moderan i udobno izgleda panele iz tkanine na zidovima spavaće sobe. Tako da takav sastav izgleda do sreće, važno je izvršiti sve faze rada vrlo pažljivo i temeljito obraditi elemente (sl. 4).

Trebat će vam:

  • Rezove tkanine prikladne boje;
  • Polifoam 3-5 cm debela ili gipsana ploča;
  • ljepilo, klamerice, škare, tiskarski nož;
  • Crta.

Članak o toj temi: Darovi za 8. ožujka učiniti sami

Unaprijed razmišljao o konfiguraciji budućeg dodatka. To mogu biti simetrični pravokutnici, nekoliko kvadrata ili sastav geometrijskih oblika. Bolje je crtati ploču ploče na papiru tako da u procesu rada nije morao biti ometen. Nakon što je nacrt biti spreman, možete nastaviti izravno na posao.

  1. Izrežite bazu od pjene pomoću ravnila i tiskanice nož.
  2. Prikupite tkaninu tako da je svaki list baze potpuno umotan i nije bilo nedostataka na prednjoj strani.
  3. Zamotajte bazu, povucite tkaninu tako da se nabori ne formiraju i nisu sigurni s klamericom.
  4. Ako je potrebno, dodatno ukrasite jedan od panela, ali važno je ne preurediti. Nenametljiv ukras na monofonskoj osnovi bit će dovoljno.
  5. Sastav je spreman, možete ga montirati na zid.

Tako da se paneli organiziraju i uspješno nadopunjuju interijeru spavaće sobe, pokušajte odabrati tkaninu, savršeno nadopuniti koncept boje.

Rainbow u vašem domu

Panel u spavaćoj sobi Učinite to sami: glavni razred

Slika 5. Panel u tehnici ISO-nit - zrak i jednostavan dizajn dekor za bilo koji interijer.

Takav privlačan ploča nužno će cijeniti ljude koji su navikli čak iu mračnom danu da vide svijetle boje. Ovo mjesto u boji će oživjeti bilo koga, čak i najstariji interijer i, unatoč lakoći izvršenja, izgleda vrlo tečaja (sl. 5).

Trebat će vam:

  • Plutačka ploča ili šperploča;
  • mali nokti;
  • Jake niti Moulin;
  • olovka;
  • škare;
  • papir.

Ako se odlučite za korištenje pluta kao temelj, pobrinite se da je debljina ploče dovoljna i nokti su dobro fiksirani. Nakon pripremnih faza, možete nastaviti na posao:

  1. Trebat će crtež ili simboličnu riječ u rasutom verziji. Može se pisati neovisno ili ispisati prazno.
  2. Izrežite sliku, pričvrstite ga na podnožje i pažljivo zaokružite olovku.
  3. Za sve konture, moramo raditi, morate raditi polako, tako da su sve kape na istoj visini. Udaljenost između karanfacija također bi trebala biti ista.
  4. Nakon toga počnite navijati navoj na gotovoj bazi. Možete napraviti sliku s jedne boje ili napuniti ploču sa svim nijansama duge.
  5. Nemojte požuriti, pobrinite se da je premaz ujednačen, bez razmaka ili nepotrebnih slojeva. Najprofitabilnije raskrižje u središtu svakog slova izgleda.
  6. Gotovi proizvod se može izraditi u okviru i objesiti u nogometnom ležaju tako da su počele svako jutro svijetle boje i pozitivne emocije.

Članak o toj temi: Izračun duljine kabela za ožičenje

Posebna prednost takvog unutarnjeg uređenja je da stvorite sliku koja u potpunosti odražava vašu svjetsku težinu. Možete napraviti takav ploču vlastitim rukama i bit će ispunjeno toplinom i vizijom svijeta.

Nezavisne stavke unutarnjih poslova ispunjavaju spavaću sobu toplinom i udobnost.

I svaki vaš dan će definitivno početi s pozitivnom i duginom perspektivom, jer se život smiješi na to tko je spreman da joj se nasmije.

Čitaj više