Pozadina maslina

Anonim

Osnovni, temeljni

Ugodna je moderna tendencija korištenja u unutrašnjosti stambenih prostora nestandardnih boja. Ljudi izlaze iz jasno definiranih pravila i oskudnih boja i početi eksperimentirati, donoseći nove i nove boje u svakodnevnu unutrašnjost prosječnih stanova.

Korištenje neobičnih rješenja u boji u dizajnu podrazumijeva razvoj okusa i dizajnera sposobnosti, domaćini počinju posvetiti više pozornosti na manje unutarnje stavke, namještaj, zavjese i dekorativni pribor.

Pozadina maslina

Primjer s unutarnjim interijerom spavaće sobe

Uzmite barem korištenje boje maslina kako biste završili zidove sobe. Čini se da ne postoji ništa lakše nego koristiti u unutrašnjosti, ali posebno, kao nijansu za pozadinu. Što nas možemo iznenaditi u atraktivnoj kombinaciji zelenog i sivog cvijeća?

Kako utjecati na pozadinu maslina u prostoriji prostora

Često se maslina nezasluženo zove prljava zelena ili tamno zelena, ali ove izjave su daleko od istine. Tandem sive i zelene može pokazati prljavo zbog tendencije da apsorbira svjetlo i, kao rezultat, zatamnjenjem sobe. Ali ovaj problem je dovoljan da jednostavno odluči, pridržavajući se nekoliko jednostavnih savjeta iskusnih stručnjaka:
  • Koristite maslinu u kombinaciji s lakim tonovima. Posebno će osvojiti kombinaciju sivo-zelene i bijele boje.
  • Pozadina ovog tona isključivo u dobro osvijetljenim prostranim sobama.
  • Stvorite dodatne električne izvore svjetla u sobi, uz standardni strop luster. Štoviše, svjetlo u sobi treba biti bijelo, a ne žute. To možete postići pomoću posebnih žarulja.
  • Boja-pratioci k se moraju odabrati u skladu s namjenom sobe i njegove veličine. Pa s njim će izgledati prirodne boje: plava, žuta, zelena, itd.

Članak na temu: Koje je pozadine na stropu najbolje odabrati?

Pozadina maslina u unutrašnjosti unutrašnjosti

Pozadina maslina

Dizajn kuhinje izgledat će vrlo živo i prirodno

Za kuhinjske prostore postoje dvije glavne varijante kombinacije maslina s drugim bojama. I svaki od njih diktira svoj smjer u unutrašnjosti. Izbor sjene tapeta ostaje iza vlasnika stana, jer u dizajnu bilo koje sobe morate uzeti u obzir karakteristike temperamenta i okusa njezinih stanovnika. Ali natrag na kombinacije boja:

  1. Olive i smeđe boje: čokolada, svijetlo smeđa, oker.
  2. Olive i kontrastne boje: bijela, narančasta, žuta, ljubičasta, crvena, svijetlo siva.

U prvoj opciji dobivate ugodan ugodan interijer u klasičnom ili čak berba stilu, što je nesumnjivo dobro za mirnu obiteljsku kuhinju. U drugom slučaju, soba je svijetla, vrišteći i originalni. Takav dekor u modernom stilu pogodan je za pechelorovu kuhinju ili čajne kuhinje mladog obiteljskog para. Kombinacija kontrastnih boja uzbuđuje apetit i nijanse zelene doprinose apsorpciji hrane.

Da li ih koristiti za dekoraciju dnevnog boravka

Pozadina maslina

FOTO: Ovaj ton je cijenjen i za uporabu u dnevnim sobama.

Dnevni boravak Boja maslina bit će korisna ako je uređena u stilu starih dobrih klasika. Odabir pozadine, zaustaviti svoju pozornost na monofonske verzije ili pletene s malim, glupim uzorom.

Izgleda dobro i staro dobru tanku traku. Za ovu sobu najbolje je koristiti prigušene nijanse sivog zelenog. Oni se ne razrijedi sa svijetlim epidemijama kontrastnih boja, ali naprotiv, oni se održavaju svijetlo tople nijanse svijetlosmeđe, bež, vrhnje, kavu.

Takva meka kombinacija boja učinit će unutrašnjost dnevnog boravka mirne, umirujuće i obitelji. U velikom ugodnom dnevnom boravku s dizajnom napravljen u ovom stilu, bit će lijepo napraviti bučne goste tvrtke i provesti mirne obiteljske večeri s čajem i igračkim igrama.

Članak o toj temi: Turkish til s vezom - novi način transformacije unutarnjih poslova

Zavjese u boji do masline pozadine

Prije vlasnika gotovo bilo kojeg stana, zamišljajući popravak ili izmjene dizajna interijera, prije ili kasnije nastaje pitati koje zavjese izabrati. Maslinalne pozadine su prilično specifično i rijetko rješenje koje zahtijeva temeljitog izbora suputničkih nijansi.

Pozadina maslina

FOTO: Primjer kako odabrati zavjese

Što se tiče odabira zavjesa boja, prema većini dizajnera, optimalna opcija je lagana, nenametljiva pastelni tonovi:

  • bež;
  • krema;
  • Ivori (bjelokost) i druge slične boje.

Kombinacija s zavjesama takvih nijansi pomoći će u stvaranju skladnog dizajna i udobnog entourage zatvorenog.

Čitaj više