Toaleti s skrivenim spremnikom

Anonim

Danas ćemo razgovarati o WC-u s skrivenim spremnicima. To je vrlo prikladan pogled na vodovod iz jednostavnog razloga da, po završetku instalacije, potrebno je minimalni prostor unutar vašeg WC-a. Prema tome, postoji više kvadratnih za provedbu dizajnerskih dizajna, ugradnju dodatnog vodovoda, nekih kućanskih aparata i tako dalje.

Radimo se s više detalja što je vrsta spremnika.

Glavne značajke

Četiri stvari mogu se pripisati ključnim nijansama skrivenog spremnika.

  • Materijal. Skriveni spremnik nije sličan onima koji su poznati američkim tenkovima koje vidimo na standardnim toaletima. Prije svega govorimo o materijalu koji se koristi za njegovu proizvodnju. Proizvođači primjenjuju trajan polietilen, plastiku.
  • Oblik. Sve što znate što je toaletni spremnik i kako to obično izgleda. Ali u slučaju skrivenih rezervoara, situacija je nešto drugačija. Takvi tenkovi nalikuju kanistrima, lišeni od predstava u njihovom dizajnu. Takav spremnik ima nekoliko rupa za spajanje na kanalizaciju, opskrbu vodom, plus posebne uši koje vam omogućuju osiguranje proizvoda unutar zida.
  • Svrha. Slični "kanistri" se koriste ako trebate instalirati pod ili suspendirani tip WC-a.
  • Metoda instalacije. Neki modeli mogu se priključiti isključivo na izdržljivim, noseći zidove, za druge dovoljno i više suptilnih particija. Razgovarat ćemo o tome malo kasnije.

Toaleti s skrivenim spremnikom

prednosti

Ove vrste toaletnih zdjela imaju ozbiljne prednosti. Na mnogo načina, oni su doveli do činjenice da su skriveni tenkovi osvojili takvu popularnost na tržištu sanitarne opreme. Potrošači su sve više skloni ovoj opciji.

Glavne prednosti se mogu pripisati.

  1. Visoke higijenske performanse. Većina prašine nakuplja na spremnik, smjestio se u zahodu. Skrivanje spremnika u zid, dobili ćete osloboditi od kolektora prašine. Zajedno s tenkom, skriva komunikacije, neugledne cijevi, eyeliner i druge mlaznice. Soba postaje jednostavna. Pogotovo kada je riječ o suspendiranim modelima.
  1. Miran rad. Biti iza zida, rad spremnika dok punjenje i spuštanje vode gotovo ne primjećuje.
  1. Izvrsna ergonomija. Instalacijski sustavi Otvorite izvrsnu priliku - Instalirajte toalete na različitim mjestima, koristite za ovaj kutovi.
  1. Atraktivan dizajn. Spremnik često pokvari izgled sobe. Riješite ga instaliranjem u zid, stvorit ćete zanimljiviji, lijepiji interijer sanitarnog čvora.
  1. Pouzdan i dug posao. Dizajn ugrađenih spremnika vrlo pažljivo je dizajniran, koristeći materijale visoke čvrstoće, koriste se pouzdane spojnice. To omogućuje dugo vremena da ne brine o učinkovitosti uređaja. U slučaju kvara ventila, možete doći do njega kroz gumb za ispuštanje. Za situacije prelijevanja spremnika, proizvođači su također osigurali zaštitu - otkriće. Kroz nju, voda će ući u kanalizaciju i stoga se ne isplati od poplava.

Članak o temi: Pompona iz Tulle Učinite to sami

Toaleti s skrivenim spremnikom

Toaleti s skrivenim spremnikom

Toaleti s skrivenim spremnikom

Minusi

Uz sve prednosti, nedostaci skrivenih spremnika su još uvijek dostupni. Oni su malo, ali obratite pozornost na njih.

  1. Cijena. Trošak kupnje, a posebno instalacija je vrlo velika. To je relativno novi razvoj koji košta svoj novac barem zato što mnogo pouzdanije i učinkovitije analoge. Za tako opsežan popis naknada morat će platiti. Tijekom vremena, provedeni alati počinju se opravdati.
  1. Montaža. Teško je sami instalirati tako dizajn, ako nemate vještine i barem minimalno iskustvo. Da ne bi mogao komplicirati moj život, kao i ne riskirati novog vodovoda, povjerenje u instalacijski rad od strane profesionalaca. Njihove će usluge morati platiti, ali ćete biti sigurni.

Toaleti s skrivenim spremnikom

Uređaj

Toaleti koji imaju skriveni spremnik podijeljeni su u dvije glavne vrste:
  • Vlast;
  • Suspendiran.

Uređaj svakog od njih razlikuje se jer smatramo odvojeno.

Pilot

Ovo je monolitni dizajn koji se čvrsto uklapa na zid sa svojim kućištem, čime se zatvara sve dostupne komunikacije. Kada instalirate, vrsta otpuštanja igra veliku ulogu. WC bi trebao biti izabran na temelju kojih se izdaje u vašem sanitarnom čvoru.

Ovdje ne koristite standardni spremnik. Umjesto toga, koriste se ravni "kanistri", koji su skriveni ispod zida debljine. Za razliku od instalacije, posebni okviri koji drže Korisnik nisu potrebni za primjenu WC školjki. Spremnik je jednostavno montiran u zid i "ušiven" s gipsanim ploče s drugim završnim materijalima.

Toaleti s skrivenim spremnikom

Toaleti s skrivenim spremnikom

Suspendiran

Ovdje smo već govorili o sklopnim izdržljivom okviru, koji uključuje privitke za spremnik. Spremnik je montiran u ovom dizajnu, stvarajući jednu cjelinu.

Takve strukture su fiksirane na pregrade, tanke zidovi su nemoguće. Dopuštena je samo korištenje zidova od opeke i betona koji mogu izdržati teška opterećenja.

Da biste dali okvir snage, donji dio je postavljen od strane opeke, nakon čega se izvodi trim. Kada je okvir instaliran, morate popraviti sam WC na okvirnim zatvaračima. Kao rezultat toga, vidimo kako je raspoređena suspendirana vrsta toaleta s skrivenim spremnikom.

Postoji verzija okvira koji počiva na podu. Važno je za one slučajeve kada zidovi sobe nisu dovoljno snažni i pouzdani.

Članak o toj temi: Kako napraviti nabore na zavjesama iz Tul ispravno: upute

Toaleti s skrivenim spremnikom

Toaleti s skrivenim spremnikom

Toaleti s skrivenim spremnikom

Montaža

Instaliranje suspendiranih modela preporučljivo je povjeriti profesionalce. Ali to ne sprječava učenje kako se ta vrsta rada provodi.

  1. Potrebno je kupiti WC, spremnik, kao i sam instalacijski sustav.
  2. Odredite visinu koja će biti optimalna za vas i druge članove obitelji. Kao praksa pokazuje, visina mjesta zdjele u odnosu na razinu poda je 40 cm.
  3. Instalacija instalacija, slijedeći upute proizvođača. To može biti sustav pod ili zidni sustav, čija je instalacija nešto drugačija jedni od drugih.
  4. Na okviru postoje posebne igle potrebne za pričvršćivanje samog WC-a, kao i stezaljke za spajanje plastičnog spremnika za vodu.
  5. U takvom smislu, najvažnija stvar je ispravno odabrati komponente tako da svaki element odgovara ostatku, nije morao obavljati složeni rad na spajanje na kanalizaciju ili dovod vode.
  6. Po završetku instalacije bit će potrebno vidjeti instalaciju gipsana ploča, vezati je u skladu s završnim materijalima koje koristite za popravak sanitarnog čvora.

Toaleti s skrivenim spremnikom

Toaleti s skrivenim spremnikom

Savjeti za profesionalce

Pripremili smo se za vas Dva vijeća koje stručnjaci smatraju najvažnije u slučaju instaliranja i rada skrivenih spremnika Zahodska školjka. Stoga, obratite posebnu pozornost na njih prije početka instalacije.

  1. Filtrirajte grubo čišćenje. Budite sigurni da ga stavite na cijev koja obavlja funkcije opskrbe tekućinom unutar spremnika. Uređaj nije skup, ali štiti pribor od brzog trošenja, začepljenja. Ne morate provoditi redovitu prevenciju, demontirati i montirati gumb za ispuštanje jednom tijekom vremena.
  1. Kvarovi su mogući Čak i ako se filtar suočava, koriste se proizvodi visoke klase. Plus prevencija, koja je obvezna za svaku vodovod. Sve to uzrokuje potrebu pristupa uređaju. Tipka za ispuštanje u ovom pitanju nije najbolji pomoćnik, jer je teško proći kroz njega. Stoga stručnjaci preporučuju donošenje posebne hatch dovoljno u Fallinu, koji radite nakon završetka instalacije. Imati takav pristup, probleme s popravkom, prevencijom ili zamjenom komponenti koje nećete imati.

Članak o toj temi: Kako pranje prozora na loggia?

Toaleti s skrivenim spremnikom

U isto vrijeme, najvažnija preporuka se svi nazivaju malo drugačije - kupnja proizvoda provjerene kvalitete, u pouzdanosti i trajnosti od kojih ne mora sumnjati. Budući da ste odlučili instalirati skrivenu verziju rezervoara, a zatim se kompetentno postupate, uzmite proizvod s tim karakteristikama koje će zadovoljiti vaše zahtjeve. Neće biti dodatno u skladu s instalacijskim stručnjacima. Oni mogu savjetovati dobre modele za prihvatljiv iznos. Nemojte se bojati tražiti savjet u tim stvarima u kojima niste vrlo razumljivi.

Toaleti s skrivenim spremnikom

Toaleti s skrivenim spremnikom

Čitaj više