Kako koristiti ogledala u unutrašnjosti dnevnog boravka

Anonim

Ogledala u unutrašnjosti dnevne sobe odavno su prestale koristiti isključivo s utilitarnim ciljem. Danas je ogledalo jednak dio unutrašnjosti bilo koje sobe. S ovim magičnim staklom možete proširiti sobu, vizualno povećati svoju visinu.

Kako koristiti ogledala u unutrašnjosti dnevnog boravka

Prisutnost ogledala u dnevnoj sobi daje sobu neke glamurozne i pozitivno utječe na oznaku stila.

Vrste ogledala

Navikni smo vidjeti reflektirajući trg, ovalni ili pravokutnik koji visi na zidu. Ali jeste li ikada pomislili da je ogledalo boja? To je iz boje, ako se pravilno koristi za uporabu, osvjetljenje sobe ovisi, neuhvatljivu auru, koja čini sobu jedinstvenom. Ogledala mogu biti:

Kako koristiti ogledala u unutrašnjosti dnevnog boravka

Slika 1. Zrcalni sat u unutrašnjosti dnevnog boravka. Uz pomoć zrcalnih sati, možete se usredotočiti na neku lijepu stvar, na primjer, skupog kristalnog lustera.

  1. Bezbojan. To su upravo one kojima smo navikli. Napravljeni su na temelju aluminija ili srebra. Srebro više vodootpornih, mogu ukrasiti ne samo unutrašnjost dnevnog boravka, već se i koristi u mokrim sobama: kupaonica, sauna itd. Oni su svijetli, ispunite sobu neutralnim svjetlom: samo je lakše.
  2. Bronca. Lagana nijansa plemenite bronze "boje" zrak sobe u toploj zlatnoj boji. Sam ogledalo izgleda sofisticirano i luksuzno: Bronca je oduvijek bila cijenjena u interijerima, dao im je modernosti.
  3. Zlatno. Stvorite u sobi u isto vrijeme svijetle i toplu auru, stvorite dojam da sunčeve zrake izađu iz zrcala.
  4. Grafit. Prikladnije u poslovnim prostorima, čvrstim muškim apartmanima. Oni praktično ne utječu na rasvjetu prostorije, ali oni daju interijer strogu aristokraciju.
  5. Plava. Kao i svi drugi, oni su izrađeni od zatamnjenog stakla. Soba s plavim ogledalima uvijek je ispunjena plavim sjajem. Izraz u njima čini se da je mistično, nestvarno.

Članak o toj temi: Zamjena hladnog stakla do srdačno vlastitim rukama (fotografija i video)

Ogledala i unutrašnjost dnevnog boravka

Ogledalo u dnevnoj sobi nije utilitarski predmet, već središte unutarnjih poslova. Služi kao da se ne smatramo. Zadatak je da je sobi dao cjelovitost, sofisticiranost, jedinstvenost. Razmišljajući u prozirnom staklu, svečane svijeće, kristalne svjetiljke izgledat će posebno šarmantno i malo tajanstveno.

Možete koristiti ogledala na različite načine za ukrašavanje i promjenu sobe. Ovdje su više utilitaristički načini korištenja čarobne površine:

Kako koristiti ogledala u unutrašnjosti dnevnog boravka

Vrlo je zanimljivo pogledati ogledalo, koje je uokvireno prekrasnim okvirom i nalazi se, na primjer, iznad kauča u dnevnom boravku.

  1. Razumjeti predmet interijera uz njihovu pomoć. Često se ova tehnika koristi za usredotočenje na bilo kakvu rijetkost ili samo lijepu stvar. Slika se prikazuje (sl. 1), kao neobično ogledalo u obliku sati udvostručuje sliku skupog kristalnog lustera, dok je u isto vrijeme središte unutarnjih poslova dnevnog boravka.
  2. Ako želite pokazati jedan od unutarnjih predmeta sa svih strana, ali ne postoji mogućnost da ga stavite u središte sobe, možete jednostavno uspostaviti reflektirajuću površinu iza nje. Pomoći će uzeti u obzir ljepotu stvari sa svih strana bez dodirivanja njezinih ruku. Ako su reflektirajuća zrakoplova pod kutom jedni drugima, oni će umnožiti broj stavki.
  3. Vizualno možete proširiti sobu. Ako postoje dva velika ogledala na duge zid uske prostorije, oni će pomoći u stvaranju dojma da soba nije duga, i kvadratna. Još zanimljiviji recepcija je zrcalni zid. S jedne strane, to čini sobu gotovo beskrajnom, briše sve svoje vizualne granice. S druge strane, ako se staklo sastoji od komada, daje skeniranje slomljenog, nerealnog izgleda, što naglašava samo originalnost sobe.
  4. Ako je soba slabo osvijetljena, reflektirajuće staklo će vam pomoći da ga ispunite svjetlom. Da biste to učinili, treba se nalaziti nasuprot prozoru ili okomito na njega. Možete učiniti drugačije: uspostaviti ga tako da su označeni predmeti odražavaju u njemu.

Članak o temi: Pozadina Ljubičasta boja za kuhinju

Iste funkcije mogu izvesti ovu stavku na stropu. Normalno, cjelinu, povećat će visinu prostora do beskonačnosti. Presavijeni od komada, "razbija" uobičajeni interijer, dajući mu nadreći izgled. Na stropu možete ojačati zrcalnu pločicu ili jednu veću reflektirajuću površinu. I možete učiniti drugačije. Danas su stropovi ogledala vrlo popularni.

Oni nisu izrađeni od stakla, već od posebnog reflektirajućeg filma.

Druge tehnike za korištenje ogledala u unutrašnjosti

Ako su u zatvorenom prostoru, ne treba dodatna rasvjeta, a zatim reflektirajuća ravnina može se koristiti isključivo s umjetničkim namjerom. To je upravo ono što je Velmazby došao u tim vremenima kad su ogledala još uvijek čuda i bila je vrlo skupa. Ovdje su mjesta mjesta na zidovima.

Kako koristiti ogledala u unutrašnjosti dnevnog boravka

Prilično neobičan pogled na zid dnevne sobe naljepnice s ogledalom efekta koji se lako prilagođava potrebnom obliku.

  1. Uz pomoć ogledala u posebnim okvirima u dnevnom boravku, lako je stvoriti učinak dodatnih prozora. Ova tehnika je posebno prikladna za mlade kreativne obitelji koje nemaju sredstava za kupnju dragog namještaja. Više "ženski" interijer može se stvoriti, dekoriranje zidova reflektirajućim naočalama izrezati u obliku cvijeća, ručne ogledala ili bilo koje druge predmete.
  2. Za dekoraciju možete koristiti proizvode u skupim okvirima. Učinak će se pokazati dvostrukom: soba će biti vizualno više, a okviri će ukrasiti zidove.
  3. Različita u veličini i stavljena u okvire različitih oblika proizvoda može se spustiti s obrisom, jer je prethodno bio obješen fotografije. Pokazava neku vrstu retroeffekta, koja će definitivno dati prostoriji originalnosti. Mogu se postaviti u domaće okvire ili kombinirati gotove predmete.
  4. Zidovi su obojeni jednim tonom, au središtu sobe je jedini ukras: statuu, panel itd. Ogledala visi na zidovima. Što više oni su, to će više "kopija" dragocjenog objekta ukrasiti sobu.
  5. Zrcalne površine postavljene su u različitim kutovima tako da se međusobno odražavaju. Beskrajne lodnosti ne samo da izbriše granice prostora, već i ometati njegovu geometriju. U takvoj sobi će biti teško razumjeti gdje je pod, gdje - zidovi, strop.

Članak o temi: Stupci u unutrašnjosti: antički i moderni stil (39 fotografija)

Ogledala u unutrašnjosti je također moderni namještaj zrcala danas. Klizne ormare, stolovi, bar regali iz "magičnog" stakla u isto vrijeme ukrasite prostor i čine ga funkcionalnim.

Koristeći ogledala, važno je zapamtiti: Prema izjavama psihologa, ojačaju senzacije dobivene u stvarnom svijetu. Stoga to znači stvoriti negativan utjecaj dnevnog boravka nasuprot predmeta za nepušače.

Čitaj više