Ugradnja za WC s donjim kapanjem

Anonim

WC školjka s donjim olovkom je spremnik, ispod kojeg ulazi crijevo s vodom. U ovom spremniku i pohranjene vode u postupak ispuštanja. Spremnik se nalazi na vrhu spremnika. U suvremenim WC školjkama na poklopcu nalazi se gumb za ispiranje, ali u nekim modelima je montiran na strani ako se spremnik nalazi visoko iznad zdjele. Donja obloga se smatra najpoznatljivijom i atraktivnom opcijom za WC. Međutim, vrlo je teško stvoriti. Da biste to učinili, ona prvo povezuje spremnik do vodovoda, a tek nakon toga možete popraviti spremnik na zid ili bazu zahod.

Koristi se u zahodnim zdjelicama s donjim eyeliner podjelom u dvije kategorije:

  • Isključiti;
  • Odvod.

Pogleda

Lopata

Dizajn ovog armature uključuje:

  • Plutati;
  • Vodič;
  • Vuču;
  • Staklo;
  • Membranski ventil.

Ova toaletna zdjela radi na sljedećoj shemi:

  • Kada je spremnik prazan nakon šljive, plutaju se niz vodič;
  • Zatim, potisak ima napor na ventilu, čime ga otvaraju;
  • Iz vodovodnog sustava, voda ispunjava spremnik spremnika;
  • Plovni komora u isto vrijeme počinje se preseliti na ograničenu razinu razine;
  • Vjenčanje se preklapa, dovod vode je zaustavljen.

Ugradnja za WC s donjim kapanjem

Odvod

Ispusni priključci su sustav odvoda vode. U spremniku se pričvršćuje uz pomoć rt matice, poželjno od plastike. Da biste zatvorili spoj, brtve se stavljaju na priključci za okidač. I da to učini prije procjene same reorganizacije. Također postoji brtva između zdjele i spremnika, što vam omogućuje da napravite mješalicu i spriječite protok vode na pod. Oblik brtve koji se koristi izravno ovisi o modelu stečenog WC-a.

Zadaci sustava ispuštanja:

  • Osigurajte drenažu vode kada se pritisne odgovarajućim gumbom;
  • Osigurajte resetiranje u nuždi (predviđeno za poseban patulu).

Članak o temi: Što može zamijeniti pločice u kupaonici - alternativa pločicama

Ugradnja za WC s donjim kapanjem

Konstruktivne značajke

Da biste uklonili mehanizam spuštanja iz modela s gornjim rasporedom gumba, potrebno je pomicati u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, nakon čega se gumb lako ukloni, poput cijelog poklopca.

Ne rijetki slučajevi toaletnih zdjela s donjim očiju, gdje postoje dva gumba. To se radi kako bi se uštedjela voda tijekom šljiva. Mali gumb spaja malo vode, velika - dva puta više.

Unutarnji sadržaj spremnika je drugačiji. Ponekad se koriste ravne šljive, u kojoj se voda iz spremnika ulazi u posudu. Ostali dizajni imaju obrnuto pranje, gdje se mijenja smjer kretanja vode, što dodaje buku.

Prednosti

  1. Posjeduju atraktivan izgled, budući da su cijevi skrivene od oka korisnika.
  2. Sam WC s ovim očiju često se izvodi u izvornom obliku i s neobičnim dizajnom.
  3. Sustav praktično ne stvara buku, nema iritantnih mnogih zvukova tekuće vode.
  4. Najpraktičnija opcija, budući da se karakterizira visoka pouzdanost i rjeđe je potrebno popravak i održavanje.

nedostaci

  1. Montažna složenost.
  2. Nužnost u nekim slučajevima potpuno rastavite sustav za popravak odvodnog spremnika.
  3. Unatoč rijetkim slučajevima neuspjeha, ako se to dogodi, zamjenjuje poseban element dizajna je težak. Bolje je odmah odmah promijeniti čvor.
  4. Takvi toaleti su uglavnom usredotočeni na Ameriku i Europu, jer se problemi mogu pojaviti zbog jedinstvenih adackera, neobičnih za naše područje kvačila. Stoga su zahod i sve komponente za vezu bolje kupiti odmah u istoj trgovini.

Montaža

Montaža je sasvim moguće. Međutim, treba napomenuti da je ovaj proces karakteriziran povećanom složenošću, u usporedbi s toaletnim zdjelima s bočnom oblogom, na primjer.

Na ovaj ili onaj način, slijed vaših radnji bi trebao biti kako slijedi:

  1. Svaki proizvod ima svoju zajednicu, gdje su navedene detaljne upute za instalaciju. Pogledajte je.
  2. Pažljivo ispitati sve što je prošlo u paketu s WC-om. U pravilu, proizvođači pružaju potrebne zatvarače i spojne elemente.
  3. Ugradite donji dio zahoda, pričvršćivanje na desno mjesto i položaj. Uvjerite se da su duljine mlaznica dovoljne, a eyeliner će doseći svoja mjesta.
  4. Sada je spremnik montiran. Upravo u ovoj fazi potrebno je instalirati unutarnju strukturu.
  5. Kao što je praksa prikazan, prvi rasuti ventil je montiran, a kada priključivanje spremnika. Da biste to učinili, trebate zapečaćene gumene brtve i adaptere.
  6. U nekim slučajevima, u isto vrijeme s ventilom za punjenje, ulazni ventil je montiran. Ali to izravno ovisi iz odabranog modela WC-a.
  7. Prikupiti preostale elemente neće biti teško ako postoji pouka pri ruci. Jedinice su često jedinstvene u svom dizajnu, jer ne možemo dati savjete za opće montaže.
  8. Svi strukturni elementi su izrađeni isključivo ručno, alat nije potreban ovdje. U isto vrijeme, napravite dovoljno napora tako da su spojevi izdržljivi.

Članak o temi: obrt od kamenja i morskih kamenčića (40 fotografija)

Ugradnja za WC s donjim kapanjem

Česti problemi i njihovo eliminacija

  1. Tijekom vremena ili tijekom nepravilne instalacije, curenja se mogu pojaviti iz vanjske strane mlaznice šljiva, tijekom opranih ili iz samog spremnika. Takav fenomen ukazuje samo na jednu stvar - brtva curi. Da biste ispravili situaciju, lagano zategnite plastičnu maticu koja povezuje spremnik i mlaznicu. Ako nakon toga nije zaustavio protok, zatim se preklapaju vodu, odvrnite maticu i povucite cijev. Povucite, brtvu bi se trebala pojaviti uskoro. Uklonite ga i na vrhu mlaznice, učinite oko 10 namotaja fiksnog vrpce. Stavite stavku na izvorni položaj i zategnite cijelu maticu.
  2. Voda se ne spoji. Provjerite razinu tekućine unutar spremnika. Prema pravilima, mora biti najviša razina. Ako je mala, ponekad je dovoljno podesiti kut poluge plovka. Vijčani ventil od plastike okreće za podešavanje. Ovdje će vam trebati odvijač. U mjedenim proizvodima, poluga je ručno proširila ili oslabila maticu na kojoj je montiran plovak i pomiče se.
  3. Odvod ide kretes. Pregledajte pričvršćivač poluge ispusnog sustava. Vjerojatno to potone, a zatim šipka za podizanje neće podići okomito. Da biste riješili problem, jednostavno stegnite vijak i podesite polugu u željenom položaju.
  4. Nevjerojatna poluga nije uspjela. Postoje posebni univerzalni elementi za zamjenu, koji danas nisu problem. U nekim slučajevima, zamjene moraju skratiti. Glavna stvar je nedostatak isječaka između njega i SIFHON bloka.
  5. Cvatu vapna. Možete ga riješiti s applialim znači - limun kiselina i voda. Od odvodnog sifona morate ukloniti vodu, nanesite pastu od navedenih sastojaka. Morat ćemo ga ostaviti za noć. Takva smjesa se vrhunski suočava s radom.

Čitaj više