Broach za žice i kabele

Anonim

Ako ste počeli popraviti u kući ili stanu, u svakom slučaju morat ćete se suočiti s mekim ožičenjem. Može biti izrađen od izdržljivog i izdržljivog materijala, ali njegova fleksibilna vlakna neće vam omogućiti da lako obavite posao. Jedini izlaz za ovaj problem može se brojati za žice i kabele.

Broach za žice i kabele

Značajke povlačenja za žice i kabele

Ima tip šipke, zahvaljujući kojem možete istovremeno instalirati i gurati konturu.

Što je broach?

Stretch je alat koji se koristi tijekom električnog rada. Njegov zadatak je usmjeriti ciljni kabel na odredište. Odmor se mogu izraditi od djevojke. Glavna stvar je osigurati ukočenost pri provođenju kabela. Ali ako je duljina žice više od 10 metara, malo je vjerojatno da će lijekovi koristiti. Bit će potrebno koristiti brojanje. Da bi se postigao željeni rezultat u radu, treba ih odabrati posebno odgovornošću.

U skladištu brošura su zastupljene uvale i imaju različite karakteristike. Prilikom odabira, posebnu pozornost posvećuje se duljini, jer kada je dovoljno kratko, ovaj uređaj će postati beskoristan. Duljina može varirati u rasponu od 6 do 71 metara, a promjer od 3 do 6 mm. Najčešće se koristi 51 m s promjerom od 3,5 mm. To se smatra standardnim. Takav promjer je savršen za domaću zadaću, ali u proizvodnji morate koristiti debljinu više od 5,5 mm.

Koje su značajke čelične šipke?

Vrlo je važno od onoga što se materijal broji, jer će se odraziti u svojim radnim svojstvima. U ovom trenutku, čelični povlačenja su vrlo praktični. U njemu je štap pakiran u najlonsku ljusku, koja daje površinsku klizanje i ublažavanje u postrojenju. U isto vrijeme, temelj će zadržati svoju fleksibilnost i elastičnost.

Članak o temi: HOOD za kotao

Broach za žice i kabele

Čelični browach za kabel

Baza čeličnih pojasa osigurava taj učinak, zahvaljujući kojem možete lako prevladati sve zavoje i doći do mjesta fiksacije. To se ne može postići radom s najlonskim brojem ili stakloplastikom.

Od onoga što drugi materijal može brojati?

Stretch se također može izraditi od plastike. Oni pružaju visok stupanj krutosti i snage. Zahvaljujući njima, možete gurati sve moguće klastere blata na putu do fiksacije. U isto vrijeme, oblik plastike ne pogoršava, već održava svoje izvorno stanje. Ali postoji vrlo veliki minus u ovim brocevima - s velikim savijanjem opterećenja, oni se slome.

Postoje pomoćni materijali koji poboljšavaju kvalitetu broda. To uključuje najlon, kevlar i njezina vlakna. Te se tvari se još uvijek koriste kao dio zaštitne valove za ožičenje.

Kolika je potrebna pomoć?

Osim materijala koji su dio brošura, možete pripisati pomoćne materijale. Na primjer, sonde, savjeti, petlje, urezi. Povećavaju učinkovitost i kvalitetu tijeka rada. Vrlo praktičan uređaj za povlačenje žica je valjak. Također se može putovati u automatskom načinu rada pomoću hidrauličkih ili mehaničkih uređaja. Nažalost nisu svi na džepu.

Proizvođači

Praktični i domaći proizvođač je "Elix kabel". Njegovi proizvodi imaju niske cijene i dobre specifikacije. Ova tvrtka je savršena za instalaciju u kući. Ali ako proizvodnja kaže, poželjno je koristiti estiare marke. Proizvodi ove tvrtke su više izdržljiviji i ima širok izbor dodatnih dodataka koji olakšavaju prekid.

Zahvaljujući rastezu, uštedjet ćete puno vremena i pokupite savjete ili valjke prikladne u veličini, nemojte oštetiti vitua par! Nadamo se da su te informacije bile korisne i zanimljive.

Članak o temi: Paneli na zidu iz DVP - 3 načina

Preporučamo se upoznavanje: kako odabrati bateriju.

Čitaj više