Pozadina Emerald boja u kućnom interijeru

Anonim

Što biste trebali znati

Ne postoji ništa ljepše od toplog ljeta. Uvijek nam uživa u toplini, aktivnosti i zelenilu. Za većinu ljudi, ljeto je povezano s odmorom, vožnje prirodom, praznicima. Ne uzaludno, zeleno i njegove nijanse imaju pozitivan učinak na ljudsku psihu, doprinose podizanju raspoloženja, poboljšanju performansi, te također naplaćuju snagu cijeli dan.

Pozadina Emerald boja u kućnom interijeru

Ovaj lijep i ne-bantanski ton može ukrasiti svaku sobu vašeg apartmana!

Prema istočnoj nastavi Feng Shui, zelena je simbol života i prirode. Stručnjaci vjeruju da će uporaba ove sočne ljetne boje u unutrašnjosti doprinijeti formiranju toplog, mirnog odnosa u obitelji. Čak i ako vjerujete u sušilicu kose, zelena doprinosi pojavu brojnih i snažnih potomaka.

Što kažu psiholozi

Liječnici i psiholozi preporučuju razdvajanje prostorije u zelenim ljudima koji pate od raznih vrsta živčanih poremećaja, nesanice, pa čak i astme. Prema liječnicima, zeleni i njegovi nijansi će pomoći brže da obnovite zdravlje nakon bolesti. Smaragd će pomoći u normalizaciji tlaka, proširiti kapilare i poboljšati performanse mišića. Općenito, ne boja, već naj prave "liječnik".

Zanimljivo, pozadina smaragdne boje u kuhinji pridonijet će padu apetita. Dakle, ako odlučite izgubiti težinu i dovesti vaše tijelo u savršeni oblik hrabro omotati zidove u kuhinju s zelenim pozadinom.

Boja smaragda je jedna od najplemenitijih nijansa zelene boje. Kombinira duh dragog kamenja i nevjerojatan grad. Tako je lagano, elegantno i osvježavajuće, nesporno je ukrasiti bilo koji interijer.

Pozadina Emerald boja u kućnom interijeru

FOTO: Umirujuće i plemenito, može pretvoriti unutarnji ukras sobe

Kako koristiti smaragdne pozadine u boji u sobi

Budući da je smaragdna boja izuzetno lijepa i bogata nijansa zelene boje s minimalnom notom Ako istina kažemo, onda ne svaki dizajner ne može stvoriti pravo i skladan interijer s smaragdnim motivima. Ali, ako ste potpuno sigurni u svoje talente i okus, možete pokušati dogovoriti sobu u ovoj plemenitoj boji, iskoristiti jednostavne savjete iz Pro.

  • Smaragdne pozadine se rijetko koriste za potpuno završeno zidove. Dakle, kao što je to duboka i dovoljno tamne boje, to će pretjerivati ​​sobu, smanjiti veličinu i negativno utjecati na stanare. No, kao mogućnost dodatnih boja ili boja za smaragdne akcente, to je prilično prikladno.
  • Važno je da su lopatice wallpaper podržani svijetlim priborom iste hlade. To će dati interno integritet i sklad.
  • Ako ste odabrali ovu nijansu zelene kao dodatna boja, tada će glavni najbolji odabrati iz neutralnih žarulja. Kombinacija bijelog, bisera, vrhnja i smaragda ili zlata bit će izvrsna. Povoljna igra tandem smaragdnih i svijetlih sivih tonova. Iako je vrijedno razmotriti da će takva kombinacija učiniti sobu hladnijom, a to nije jako dobro za sobe, prozori gledaju na sjevernu stranu.
  • Smaragd je predivno prikladan za raspored svijetlih, privlačnih i spektakularnih akcenti. Možete odabrati svijetle pozadine s prekrasnim, apstraktnim uzorkom smaragdne boje i plaće jedan od zidova sobe ili njegovog dijela. Takvi obojeni naglasci su posebno dobri kada je potrebno testirati prostor sobe ili privući pozornost na neki dio njega.
  • Takav "nakit" sjeni, kao što je smaragd savršeno u kombinaciji sa zlatnim i srebrnim cvjetovima. Ako steći pozadinu s jezivom ili srebrnom slikanjem, možete stvoriti osjećaj kraljevske palače u redovnom stanu.

Članak na temu: Strop zrcala u kupaonici: Foto primjeri

Pozadina Emerald boja u kućnom interijeru

FOTO: Uspjeh unutarnjeg rješenja ovisi o uspješnoj kombinaciji

Želimo vam dobar izbor i popravak!

Čitaj više