Izvorni dizajn dnevnog boravka 14 m2

Anonim

Svaki vlasnik kuće ili apartmana želim imati sobu za velike goste imati dovoljno prostora i uzeti goste, i ostati s cijelom obitelji za zajedničku zabavu. Ali često stvarnost je da dnevni boravak ima dimenzije ne više od 14 četvornih metara u apartmanu.

Izvorni dizajn dnevnog boravka 14 m2

Unatoč malom dijelu dnevnog boravka, ona mora istovremeno izgledati lijepo i obavljati svoje glavne funkcije.

Unatoč maloj veličini prostorije, dizajn unutarnjih poslova dnevnog boravka može biti moderno i smjestiti potrebne glave namještaja u njoj, dok neće izgledati zamagljeno.

Zahvaljujući savjetu talentiranih profesionalnih dizajnera na interijerima, moguće je dobiti elegantan i višenamjenski dnevni boravak u kojem se njezino nepovoljan položaj (male dimenzije) pretvara u dostojanstvo.

Stilistika malog dnevnog boravka

Početak rada za stvaranje višenamjenske unutrašnjosti male dvorane, najprije odaberite stil dizajna. High-tech, minimalizam, japanski stil sa svojim niskim stolovima i dimovima, umjetnost deco i, naravno, cijenjeni su u takvim sobama. Ljubitelji pompoznih stilova mogu se savjetovati da koriste u dizajnu male dnevne sobe samo pojedinačne elemente i pokušavaju ih kombinirati s elementima drugih smjerova tako da izgleda skladno.

Izvorni dizajn dnevnog boravka 14 m2

Prilikom dizajniranja male dnevne sobe treba koristiti svjetlo, koji vizualno povećavaju prostor.

Važan zadatak u dekoraciji male veličine hodnika je izbor slike u boji. Potrebno je odbiti tamne nijanse od samog početka, jer vizualno smanjuju prostor. Stoga biste trebali odabrati jednobojne boje, bolje ako su delikatne pastelne nijanse. U sobama koje dolaze na sjeveru, bolje je primijeniti zlatnu i žutu boju, zelenkasto-salatu i plave nijanse su prikladne za južnu stranu, lagani ton lila.

Strop sobe treba biti lakši zid. Izgleda lijepo i povećava vizualno svemirski strop. Za zidove, bolje je stjecanje reljefnih pozadina na vinil ili fliesline osnovi. Oni će pomoći da hrani nedostatke zidova. Pozadina je bolje odabrati s malim uzorkom.

Članak na temu: Što je kompresor za slikanje i kako to ispravno odabrati?

Vijeće iz dizajnera: Vi vizualno možete povećati prostor ako ste uhvatili jedan od zidova fotozapire, koji prikazuju cestu, ostavljajući udaljenost ili polje do horizonta. Možete ići preko jednog zida s pozadinom u svijetlom širokoj traci, dat će joj visinu. U maloj sobi bolje je napraviti drveni pod ili imitacija drvenog parketa.

Namještaj za mali dnevni boravak

Dizajn dnevnog boravka uključuje uporabu ugrađenih ormarića i namještaja transformatora u svom interijeru. Stavite namještaj je bolji tijekom perimetra prostorije, stvara osjećaj više slobodnog prostora.

Bolje je instalirati u hodnik ormar s zrcalnim pročeljima u hodniku, jer ogledala imaju jedinstvenu sposobnost vizualno povećati volumen sobe 2 puta.

Možete dodati stakleni stol za kavu u te svrhe.

Izvorni dizajn dnevnog boravka 14 m2

Da ne bi nerjeli mali dnevni boravak, trebali biste koristiti transformator namještaja.

Otvorene police i police su bolje imati pod na policu. Osim stvaranja dodatnog mjesta, oni vizualno podižu sobu. Bolje je slikati namještaj u svjetlosnim tonovima.

U prostorijama malih dimenzija treba izbjegavati u detaljima, stoga je bolje ne koristiti teške tekstilne i masivne lustere. Bolje je zamijeniti ih ugrađenim svjetiljkama i zavjesama ili organzom. Uz veliku pozornost treba uzeti u odabiru pribora, oni mogu biti nestandardni obrazac.

Predstavite udobnost i naglasite stil u tepisima svijetle boje sheme. Svijetle boje tepiha pomoći će zonatu dnevni boravak prostora.

Čitaj više