Projektiranje soba s pozadinom i bagetama: dizajn rekreacije

Anonim

Pozadine mogu imati ogroman učinak na stvaranje izvorni dizajn u unutrašnjosti spavaće sobe. Prilično obični i jednostavni zidovi, zidovi koji se postavljaju u istom uzorku preko cijele površine. Međutim, dizajn u spavaćoj sobi ne može biti učinjeno ne kao naviknut da ga vidi (sve je svjetlo i ništavilo suvišno), ali vrlo živo i svijetlo, unatoč brojnim zabranama psihologa na ovu temu. I pozadinu mogu igrati u ovom pitanju u potonju ulogu. Pogotovo ako znate neke dizajnerske trikove o kombiniranju pozadina u spavaćoj sobi.

Projektiranje soba s pozadinom i bagetama: dizajn rekreacije

Shema izračunavanja područja prostorije za Wallpaper.

Zahod Možete dati novu ukusnu sliku koja nije samo propaljiva na lagano opuštanje i zaspati, ali i podcrtavanje individualnosti prostorije.

Kombinacija pozadina u unutrašnjosti spavaće sobe pomoći će podijeliti sobu na uvjetnim zonama, koja je sposobna potpuno mijenjati prostor, učiniti ga jedinstvenim.

Kako možete kombinirati pozadinu u unutrašnjosti spavaće sobe?

Da bi se stvorio elegantan dizajn, nema jasno obojenih pravila. Neobičan učinak kombinacije tekstura i nijansi prenosi harmoniju. Kombinacija pozadine u unutrašnjosti omogućuje vam da se ova tema beskrajno dugo manja.

Projektiranje soba s pozadinom i bagetama: dizajn rekreacije

Shema podudaranja boja.

Funkcionalnost ovih tehnika zaključuje se ne samo u prostornoj podjeli u zone, nego iu ujedinjenju pojedinih dijelova sobe. U spavaćoj sobi se ne bi trebalo dogoditi previše svijetle emocionalne slike, budući da je soba trebala imati odmor, tako da je poželjno dati prednost za postavku, u dobi u mirnim bojama.

Metode kombiniranja pozadine u spavaćoj sobi sugeriraju različite tehnike urušavanja:

  • okomiti smjer;
  • u horizontalnom smjeru;
  • s umetcima;
  • S oznakom niša i lukova.

Savjeti dizajnera Ovdje su svedeni na teksturu pri odabiru pozadine različitih boja. Slijedeći ih, možete spasiti jedinstvo stila i učiniti dojam tranzicije prirodnije. Ponekad odlaze iz standardnih pravila kako bi napravili revoluciju u stvaranju jedinstvenog dizajna, pokušavajući usporediti nespojiv, čini se, boje i tekstura materijala.

Članak o temi: vrtna skulpture vlastitim rukama. Što i kako mogu napraviti skulpturu za davanje?

Odabir zone kreveta i drugih također nije nešto obavezno. Ako se udaljite od prihvaćene dogme u dizajnu interijera, sasvim je moguće stvoriti viziju spavaće sobe, jedinstvene i lijepe, bez zaborava na kombinaciju pozadine.

Strojevi vertikalna kombinacija pozadine

Naglašavanje zone iznad kreveta za male sobe je jedina moguća mogućnost promjene dojma prostorije. Postaje moguće zahvaljujući prigušivanju trake različite nijanse u glavi kreveta.

Projektiranje soba s pozadinom i bagetama: dizajn rekreacije

Shema primjene za ljepilo na pozadinu.

Kada je moguće kombinirati propusnost s dimenzijama kreveta, zatim se zoniranje izvodi u skladu s pravilima dizajnerske vještine. Takva traka može se zalijepiti na zid, a također možete snimiti dio stropa sa zidom. Štoviše, može proći kroz strop i otići na suprotni zid ili doći samo do lustera.

Možete napraviti okomitu traku apsolutno: u traci i ćeliji, monofoniju, s uzorom. U isto vrijeme, preporučljivo je zamoliti njezinu boju tonu s zavjesama, jastucima, plaids. Čak i mali dodatak, ponavljanje jednog pozadina-pratioca u boji, učinit će jednu nepredvidivu ideju dizajna. Panel ili umjetnička slika može postati nastavak vertikalnog pojasa.

Bendsi s dodatnim nijansama mogu biti sami, već nekoliko na različitim zidovima sobe i ne mogu ih čak ni pokupiti u jednom kromu. Dopušteno je koristiti 3 nijanse jedne osnovne boje. Oni mogu biti bogati i svjetliji. Na fotografiji možete jasno razmotriti koji se nevjerojatan dizajn ispada kada koristite okomitu kombinaciju pozadine u unutrašnjosti. Geometrijska ozbiljnost balansiranje ukras ili cvjetne pripravke. U tom slučaju možete sačuvati neutralnu psihološku atmosferu.

Tehnika horizontalne opreme

Projektiranje soba s pozadinom i bagetama: dizajn rekreacije

Kombinirana pozadina.

Zidovi spavaće sobe mogu se odvojiti horizontalno koristeći jednu fotonsku pozadinu ili s cvjetnim uzorkom. Kada vrh ima nastavak na stropu, stvara se u potpunosti, stvara se osjećaj harmonije i ljepote. Na primjer, monotoni strop i gornja horizontalna polovica zidova prelaze se na područje s donjim uzorkom. Granica između 2 zone će biti pozornost na ometanje, tako da njegov dodatak nije uvijek opravdan.

Članak na temu: četvrtine prozora. Prozor za montažu s četvrtom

Kombinacija pozadine u spavaćoj sobi se ne izvodi uvijek tijekom cijelog zida. Ponekad je poželjno istaknuti područje kućnog kina ili prsa, što ga čini prevelike.

Ponekad je potrebno naglasiti granicu dvaju susjednih područja, za koju se radi ravna bageta za zidove duž linije poravnanja.

Horizontalne pruge, prolazeći u sredini zidova zidova izgledaju vrlo neobično. Oni mogu dočarati cijeli perimetar ili neki dio spavaće sobe. Za njihovo lijepljenje nalazi se oko 1 metra od poda, od stropa - pola metra. Uzorak na horizontalnim bendovima pridonijet će vizualnoj ekspanziji spavaće sobe, a svjetlosne nijanse će dodati svjetlo u prostoriju. Ova tehnika će se dobro uklopiti u klasični i minimalistički dizajn interijera, modernog stila.

Tehnika s umetcima

Projektiranje soba s pozadinom i bagetama: dizajn rekreacije

Lijevanje s pozadinskim stropom.

Pozadina u unutrašnjosti ima i pojedinačne umetke različitih konfiguracija: ovalni, kvadratni ili pravokutnik. Granica prijelaza zatvorena je granicom ili ostaviti.

Umetci su zalijepljeni oko stola ili kreveta, prekriveni su namještajem (cijev, leđa). Slično tome, čini se da kombinira slike i cjelovitost odabranog stila.

Umetnite na zid se često izrađuje konveksom. U tu svrhu napravite berbu gipsanog dizajna određenog oblika, žbukanje i ljepilo na vrh pozadine.

Depresija napravljena unutar dizajna će poslužiti umjesto dekorativne police. Ispada alkohola. Dizajn s pozadinskim osvjetljenjem je sada u modi, postavljen je u točno ovakvoj alkalo.

Nish i Arokska pozadina

Projektiranje soba s pozadinom i bagetama: dizajn rekreacije

Alati za potresne pozadine: kanta, škare, visak, valjak, krpa i drugi.

Postoje i spavaće sobe u kojima postoji niša ili luk. Ponekad su namjerno opremljeni, odvajajući dio Glok sobe. Obično se koristi za opremanje.

Pozadina koja kombinira u unutrašnjosti daje posljednji logičan završetak. Originalnost takve zone je da je tehnički već određeno, a boja pozadina može biti označena samo.

Članak o temi: bojanje vinilne pozadine, popularne boje

Kada je svijetla boja pozadine izabrana kao osnovna, tada je jedno-fotografska mreža zalijepljena u luku ili s uzorkom, ali već prigušenim tonovima.

Svaka kombinacija uključuje istodobno uključivanje nekoliko materijala. Oni su odabrani na temelju ne samo boja, već i stila. Na primjer, kada je stil u spavaćoj sobi zemlja, onda se luka može naglasiti umetanje pozadine s bojama ispod reljefnog stabla.

Pozadine u unutrašnjosti: suptilnosti kombinirane tehnologije

Važan rezultat postaje i kako je spojen dva materijala. Na primjer, tranzicija će biti potpuno originalan ako se ne čini na uobičajeni način, već nazubljene ili stepenaste veze. Oni su rezani duž uzorku unaprijed, ili jednostavno ponavljaju uzorak na platnu. Linije mogu biti glatke po vrsti valova koji su idealni za kombiniranje kontrastnih nijansi. Oni su napravljeni s malim promjerom zavijanja, prelazeći cijelu površinu zidova.

Neobične kombinacije stvaraju kada je mašta uključena. Dizajneri preporučuju razlikovati zone i kombinirati ih elemente. Na primjer, svjetiljke nejednakih boja su postavljene u kontrastne površine.

Kombinacije boja koje su opcije Win-win za opuštajući dizajn:

  • Žuta, maslina, bež, limun, zelena, čokoladna tama;
  • monofonske pastelne boje u kombinaciji s crvenim;
  • ljubičasta u kombinaciji s limunom, bijelim, ohvrov;
  • Zelena, siva, nijansa, plave i pastelne boje.

Harmoničan dizajn može se stvoriti ne samo na štetu cijele trake iz različitih nijansi i tekstura pozadine. Trake se mogu izmjenjivati ​​okomito, stvarajući iluziju stupaca. Horizontalne trake mogu podsjećati na sjenila.

Prozori također moraju biti povezani s procesom stvaranja skladnog prostora. Na primjer, možete objesiti zavjese u umetku na kontrast na zid naprotiv.

Pravila dizajna pripadaju jedinstvu linija. Ako je oklada napravljena na vertikalnoj izmjeni u pozadini, drugi elementi unutrašnjosti su odabrani sa sličnim smjerom. Na primjer, zavjese tkiva. Iznimka je samo jedna površina boje i volja dizajnera krši zakone, stvarajući ekskluzivni interijer.

Čitaj više