Zatvorene niti u kuhinji: transformacija unutrašnjosti

Anonim

Zavjese-konac su univerzalni element koji vam omogućuje da transformirate bilo koji interijer. Ako istražujemo trendove potražnje i sugestije u tržištu zavjesa, sigurno je tvrditi da zavjese od filamenta zauzimaju prva mjesta u rangiranju glavnih načina dekor kuhinjskih prozora. Oni su u stanju promijeniti uspostavljene ideje o zavjesama, otvaranje potpuno novog tekstila. Što privlači zavjese-niti? Veličanstvenost izgleda, osjećaj bestežinskog materijala, jednostavnost tekstilnog materijala, raznolikost boja i njihovih nijansi - sve to čini zavjese u kuhinji. Navojne zavjese mogu biti različite, spremne za "prilagoditi" raspoloženju vlasnika ili varirati ovisno o dizajnu unutarnjih poslova. Vrlo je lako dati zavjese od niti potpuno nove slike, što im je rekao drugačije primjenom zavjesa kao lambrequin ili povezivanjem ih s pickups. Zavjese na nitima omogućit će vam da se "oblačite" Windows dnevno, glavna stvar je želja, kreativne sposobnosti i dizajner fantazija. Prozor s novim dekorom oduševit će vas i diviti se prijateljima i voljenima.

Želite da kuhinja uvijek izgleda nevjerojatno, Windows ukrašene moderne zavjese, a vi ste bili udobni i udobni? Odaberite kao konac zavjese.

Zatvorene niti u kuhinji: transformacija unutrašnjosti

Istočna povijest

Dizajneri često koriste zavjese-niti za ukrašavanje prozora. No, unatoč činjenici da su zavjese navoja drevni element ukras, u suvremenoj uporabi izgledali su ne tako davno. Ove zavjese su poznate po bogatoj povijesti. Tijekom njegova formiranja i priznanja, zavjese iz niti stekla nekoliko imena: zavjese-sir ili zavjese - niti, a ponekad se nazivaju zavjese za užad. Mogu se pozvati na različite načine, ali svi imaju orijentalne korijene. Bio je na istoku i rođen je ekskluzivno ime - Kieza. Istočni stanovnici koji se koriste kao struktura zavjese s niti. Takve zavjese ne samo da su ukrašene prozore istočnih stanovnika, već ih i branili od sunčanog sunca. Zavjese uže savršeno se sastavljaju s dvostrukim zadatkom: zamračenog stanovanja, ne dopuštajući prodrijeti u svijetle zrake sunčeve svjetlosti, a istovremeno se ne ometaju cirkulaciju zračnih tokova. Jedinstvena sposobnost - neovisno regulirati stupanj osvjetljenja kuhinje - glavne plus zavjese niti.

Članak na temu: Granica traka za kupatilo: Masters Recenzije

Ali to nisu sve prednosti koje su opsjednute zavjese.

Zatvorene niti u kuhinji: transformacija unutrašnjosti

Argumenti u korist zavjesa niti

Kako se ljudi navikavaju na odabranu robu? Neki oglašavanje, malo informacija od susjeda i, naravno, prednosti proizvoda - to su te komponente i određuju pri odabiru. Nudimo vam da istražite argumente koji se daju u korist zavjesa za užad.

  1. Funkcionalnost. Zaturain-sir se može koristiti ne samo za ukrašavanje prozora, već i za prostor za zoniranje (na primjer, kada kuhinja i dnevni boravak imaju opći ulaz, tj. Izrađeni su u obliku studija). Sloboda kada se kreće - nije li glavna stvar? Ne morate stalno premjestiti zavjese ako se nastaje želja da gleda kroz prozor. Oni su samostalno nepodnošljivi i lako oslobađaju teritorij za vas.
  2. Visoka praktičnost. Zavjese na niti su mnogo manje zagađene od zavjesa tkiva. Vrlo su jednostavni i jednostavno izbrisani (dovoljno 15 minuta da ih drže u sapunastoj toploj vodi), ne pružaju glačanje. Ako je potrebna određena duljina zavjesa, ne biste trebali nositi studio: možete samostalno dati zaključavanje željene duljine rezanjem dodatnih centimetara niti.

    Savjet! Niti zavjese nisu zbunjene prilikom pranja, ako koristite posebnu tekstilnu torbu. Svojom odsustvom možete koristiti KaPronske tajice.

  3. Bogatu liniju boje i bilo koje duljine. Bilo koji tonovi, nijanse i teksture nude proizvođače zavjese za užad. Mat i sjajni, nježni i bogati, s povezanim zlatnim i srebrnim nitima, tankim i debelim nitima - bilo koje opcije boja ili kombinacije boja.

    Paleta boja započinje kristalno bijelo i završava duboko crno, prelazeći bogat raspon boja i nijansi. Zato će se ove zavjese savršeno uklopiti u bilo koju kuhinju s bilo kojim stilom dizajn. Proizvođači nude paletu boja unutar 60 nijansi i dimenzionalni red s širinom od 0,5 do 7 metara ukupne duljine od 3 do 7 metara.

  4. Bez granica za kreativnost. Koristeći niti, možete stvoriti vlastite, apsolutno jedinstvene i jedinstvene zavjese za kuhinju, utjelovljujući kreativne dizajnerske ideje u stvarnost. Možete promijeniti boje, za to trebate premjestiti niti. Možete vezati zavjese na čvorove i možete se kombinirati s različitim ukrasnim elementima ili priborom (stezaljke, magneti, ukrasni leptiri, kuke). Beskonačne značajke otvorene zavjese iz niti, dajući život svojim kreativnim idejama.
  5. Koristite opcije. Ako želite dati svoj vlastiti interijer u kuhinji završetku, koristite niti za uređenje raznih dekor elemenata, kao što su stupci ili svjetiljke.
  6. Ekonomski. Troškovi zavjesa znatno je manje, druge vrste zavjesa, tako da češće možete upoznati slikom vaše kuhinje.
  7. Jednostavnost. Takve zavjese mogu se lako stvoriti neovisno. Kupite niti prave boje, uključite kreativnu i sprepulnu spremu, a zatim - slučaj tehnologije. Algoritam uzastopnih akcija pomoći će u postizanju glavne - nove ekskluzivne zavjese za kuhinju ruku sluškinja.

Članak o temi: Kuznetsov peć s vlastitim rukama

Zatvorene niti u kuhinji: transformacija unutrašnjosti

Osim gore navedenih pogodnosti, još uvijek postoji niz važnih prednosti. Zavjese-konac se lako pričvršćuju, savršeno prolazi zrak, sakrijte se od "dodatnih" očiju i savršeno u kombinaciji s drugim opcijama zavjesa (na primjer, rimske zavjese, til ili lambren).

Zavjese iz niti omogućuju vam da "dati život" ogroman broj dizajnerskih tehnika. Kiese delikatno podešava unutrašnjost kuhinje, vizualno povećavajući svoj prostor.

  • Koristite svijetle boje i vizualno povećavaju veličinu kuhinje.
  • Uz niske stropove i malu površinu kuhinje, koristite zavjese gdje niti imaju neku vrstu ukrasa ili horizontalnog uzorka. Takve će niti stvoriti ukupni učinak povećanja veličine kuhinje i visine stropa. Vertikalne linije na zavjesama s niti mogu vizualno mijenjati veličinu kuhinje u većini strana, a zavjese izgrađene na kontrastu boja trake (horizontalni i vertikalni) povećat će širinu.
  • Shema boja bi trebala biti u jednom ključu s unutarnjim stilom.

Zatvorene niti u kuhinji: transformacija unutrašnjosti

Moderni kiese. Što je ona?

U unutrašnjoj kuhinji Kiese izgleda vrlo skladno. Važno je da su takve zavjese dopunjene namještaj, opremu i nisu prešli zajednički stil.

Mogu se izvesti zavjese-niti:

  • u jednom tonu boje;
  • s duginim učinkom;
  • u kontrastnim bojama;
  • S dekorskim elementima (kuglice, kuglice, kristali, staklo, perje).

Materijal za uporabu niti varira:

  • posteljina;
  • vuna;
  • Lyko.

No, većina modela je izrađena od:

  • poliester;
  • viskoza.

Teme s kuglicama pogodne su za "glamuroznu" kuhinju. U unutrašnjosti, gdje prevladavaju kromirani elementi i tehnike, bolje je koristiti zavjese od metala. Ako je kuhinja napravljena u morskom stilu ili u duhu Provence, idealna opcija će biti korištenje zavjesa za užad. I ljubitelji egzotične u unutrašnjosti preporučujemo zavjese u japanskom stilu.

Zavaljen za ukrašavanje prozora ili planira odvojiti dnevni boravak iz kuhinje? Iskoristite zavjese iz niti, i savršeno će shvatiti vaše ideje. U unutrašnjosti će biti jedinstvena atmosfera udobnosti, kuhinja će biti ispunjena udobnom i toplinom doma. Nije li to bilo koji hostesa?

Članak o temi: WC s policom u zdjeli

Čitaj više