Unutrašnjost malog spavaće sobe 9 m² M: Pravila registracije (fotografija)

Anonim

Fotografija

Urbani apartmani se ne razlikuju u velikom području, a ponekad je potrebno mnogo smjestiti. Posebno je vidljiva u spavaću sobu, gdje instalacija nije samo krevet, već i kabinet za stvari.

Unutrašnjost malog spavaće sobe 9 m² M: Pravila registracije (fotografija)

Oklada se mora napraviti na svijetlim bojama materijala za završetak zidova i stropa, kao i namještaj i posteljinu.

Često ova soba odmah obavlja nekoliko funkcija odjednom - to je uloga dnevnog boravka, kabineta, pa čak i rasadnika za vrlo malu. Zato je interijer spavaće sobe s površinom do 9 m² tako teško planirati. Potrebno je uzeti u obzir svrhu sobe, tj. Djeco će biti spavaća soba za odrasle. Posebna se pozornost posvećuje boji, odabir pribora, rasvjete.

Interijer za djecu

Unutrašnjost malog spavaće sobe 9 m² M: Pravila registracije (fotografija)

Slika 1. Da biste uštedjeli prostor, morate napraviti sustav s dvije razine: na katu s krevetom na katu i na dnu igre i radnog područja.

Unutrašnjost spavaće sobe za djecu preporučuje se u klasičnom stilu. Namještaj jednostavno. Ako živite u sobi, bit će 2 djece, a zatim je krevet bolji za kupnju dvokatne. Isti opcija dizajna može se koristiti za jedno dijete, ali sama krevet će biti na katu, a dno se može organizirati na dnu, mjesto za studij i igre, kutije za posteljinu i igračke, kao što je prikazano na Sl. jedan.

Rješenje boje je složenije nego za odrasle spavaće sobe. Zidovi se mogu ukrasiti pozadinama sa slikama nevjerojatnih junaka, u takvoj sobi potrebno je posvetiti više pozornosti na svijetle i radosne tonove. Namještaj je izabran najpotrebniji, nemoguće je napraviti sobu blizu i zagušljivo. Isto nameće svoj znak i izbor materijala za završnu obradu. Prikladni su samo prirodni proizvodi, ne preporučuju se sintetika.

Članak o temi: Vanjski poklopci koji se koriste za kuhinju i koridor

Moderni stil u odrasloj sobi

Spavaća soba za odrasle može se urediti u modernom, prilično rez stilu. Klasičan ovdje nije uvijek prikladan, jer je namještaj u ovom stilu glomazan, zauzima mnogo prostora. Glavni prostor u ovom slučaju uzima krevet, a to je oko 4 m².

Noćni stolovi se ne koriste, ali se može kompenzirati ugrađenim ormarima, krevetima s ormarićima, suhozida.

Unutrašnjost takve spavaće sobe je najjednostavniji, mora biti u svijetlo, možete ga čak preopteretiti, ne smijete ga preopteretiti na pribor. Osim kreveta, instaliranje posteljine, police, televizijsku ploču na zidu, mali radni stol za računalo, kao na slici. 2.

Rješenje boja za kompaktnu spavaću sobu

Slika 2. Koristeći dizajn suhozida, možete napraviti ugrađene ormare, police, ormare, mjesto za označavanje.

Unutrašnjost spavaće sobe mora se izvesti u odgovarajućim bojama tako da se soba dobije kao lagana i udobna. Dizajneri se preporučuju pri planiranju dizajna za korištenje takvih savjeta:

  1. Izvrstan za spavaće sobe su pogodne mente, svijetlozelene boje, nijansu mladog zelenila, prozirne zelenkaste boje. To završava umiruje, doprinosi opuštanju, primjerice se može vidjeti na Sl. 3.
  2. Za vrlo malu spavaću sobu preporuča se da se boja bjelokosti, čisto bijelo, pijesak, sivkasto, posteljina, mlijeko. To daje sofisticiranost, sofisticiranost situacije, u kojem slučaju neće izgledati hladno.
  3. Plava, plava boja najbolje odgovara za zid ukras, daju proricanje, osjećaje svježine situacije.
  4. Stanovnike nijanse sunčevih žutih, zlatnih, narančastih boja. Koriste se za zidove, posteljinu.

Ne preporučuje se za malu spavaću sobu kako biste preuzeli sljedeće opcije:

  • bilo kakve kontrastne kombinacije, uključujući bijelu i crnu;
  • ljubičasta intenzivna boja;
  • Svijetle nijanse crvenih, žutih boja.

Članak o toj temi: Značajke dizajna kupaonice bez WC školjke

Pravila dizajna malo spavaće sobe

Unutrašnjost malog spavaće sobe 9 m² M: Pravila registracije (fotografija)

Slika 3. Spavaća soba je mjesto odmora i opuštanja, tako da je "meka" nijansa zelene najbolje prikladne za završnu obradu prostorije.

Spavaća soba zahtijeva izbor takvih materijala koji ne bi bili ometeni od rekreacije. Ne biste trebali koristiti tkiva i pribor s blješti, premalom uzorak, tamne ili previše svijetle boje. Problem je u tome što je takav cilj vrlo naporan, u takvoj sobi jednostavno je nemoguće normalno opustiti, a nakon svega, to je ostatak i glavna je svrha spavaće sobe. Najbolje je da zidovi odaberu Matte Wallpaper s teksturom prirodne tkanine, a sami prirodni platna od Velveta i Velora su izvrsni. Ova opcija će dati sobu više udobnosti.

Stropovi se najbolje oslikavaju u čistoj bijeloj boji kako bi se dobila prostor više volumena. Prikladne stropove s fotografijom plavog dana neba, oblaka. Obojeni stropovi su danas popularni, ali to bi trebalo biti svijetle i meke nijanse, crtež na njima ne bi trebao biti previše upečatljiv. Za pod, laminat je dobro prilagođen, uobičajeni parket, prevladavanje se preporučuje da se položi na dijagonalu. To daje sobu vizualno više od prostora, osim toga, prirodno drvo ili imitacija je ugodno hodati čak i bolih nogu. Ova katu je topla, njegova boja je mekana, stvarajući određeno raspoloženje.

Namještaj za spavaću sobu treba biti iznimno jednostavna, ne bi trebala biti mnogo, i ne uklapa se na veliku slušalicu u sobu s površinom od devet četvornih metara. Optimalna opcija je korištenje sklopivih kreveta s platnenim okvirima, garderobom. Ako je potrebno, možete instalirati mali stol za rad, ali samo kada ne postoji mogućnost da ga stavite u druge apartmane.

Optimalna opcija je ugrađena namještaja i transformatora namještaja. To omogućuje korištenje kompaktnih objekata situacije, koji imaju maksimalnu funkcionalnost, dok ne uzimaju toliko prostora u presavijenom stanju. Krevet može imati ugrađene krevetne stolove, posteljine i stvari, možete instalirati police za knjige, baoubles. Ormar za male spavaće sobe je savršena opcija, jer ima brojne odjeljke bez zauzimanja puno prostora. Njegova su se vrata obično sama ukrasni element, može biti zrcalo, ima lijep crtež.

Članak o toj temi: Kako organizirati prekrasan piknik u prirodi s vlastitim rukama

Unutarnje boje odabrane su samo neutralne, pastelne. Najbolje je koristiti jednu boju, ali različite nijanse. Slike i previše zamršene uzorke u ovom slučaju nisu apsolutno prikladni, jer oni mogu učiniti spavaću sobu vizualno mnogo manje. Nema strogih pravila za odabir rješenja boja, ali se mora pamtiti da stvaranjem interijera spavaće sobe od 9 četvornih metara. m, bolje je koristiti svjetlo, ne tamne tonove, jer oni čine sobu sve više i ugodnije.

Spavaće sobe s malim veličinama 9 četvornih metara. M se odlikuju brojnim značajkama koje se odnose na planiranje. To nije samo izbor namještaja, već i ispravan odabir boje, pribora i pa čak i stila. Potrebno je promatrati maksimalnu opreznost, inače će se soba pokazati tamna, neugodna, bez nadzora za odmor.

Čitaj više