Ukrasna zavjesa za vrata - novi trendovi u unutrašnjosti

Anonim

Apsolutno je opcionalno ako se vrata zatvori vrata. Mnogi interijeri pozdravljaju zavjese i zavjese kao dekorativni tvrdoglavi. S njima će dizajn svake sobe postati neobičan, ali lijep. Kako odabrati prave dekorativne zavjese na vratima, veličina i struktura ovisi o - pokušajte ga shvatiti.

Ukrasna zavjesa za vrata - novi trendovi u unutrašnjosti

Dizajn vrata

Prednosti zavjese na vratima

Naravno, platno od plastike ili drva služi vlasnicima mnogo dulje i obavlja značajke kao što je održavanje topline u sobi, izolacija buke i ograničavanje vlastitog prostora.

Ukrasna zavjesa za vrata - novi trendovi u unutrašnjosti

Ukrasne zavjese, to se ne izvodi, ipak ima svoje prednosti:

  1. Uz instalaciju tkanog platna, uštedite na umetanje vrata. Naravno, drvena ili plastika koštaju vlasnik skuplje čak i najšire zavjese od prirodnih tkanina.
  2. Ako je otvor širok ili napravljen u obliku lučnog dizajna, platna vrata se vrši do reda. Koristeći dekorativni dizajn unutarnjih zavjesa između soba, problem je jednostavan za rješavanje.

    Ukrasna zavjesa za vrata - novi trendovi u unutrašnjosti

  3. Svaki materijal za izgradnju zavjese ili zavjese je drvo, tkanina, metal, staklo i tako dalje. Nezavisna proizvodnja je dobrodošla, a ponekad mnoge opcije izgledaju mnogo atraktivnije od klasičnih platna. Neki unutarnji stilovi jednostavno bez njih neće koštati, na primjer, istok.
  4. Vizualni porast u prostoru zbog odsutnosti platna vrata - tkanina ili drugih zavjesa se pokupljaju s dekorativnim priborom, a unutarnji prolaz ostaje potpuno otvoren.

Radije da ukrasite otvore, a ne vrata, ali odgovarajuće zavjese, vlasnik čini izbor u korist stila vlastitog boravka. Prije stjecanja važno je biti vođen punim interijerom stana - dizajn vrata s zavjesama ne bi trebalo biti secira s njom.

Ukrasna zavjesa za vrata - novi trendovi u unutrašnjosti

Pogleda

Osim tradicionalne zavjese tkiva, vrata su ukrašena zavjesama iz različitih materijala. Na primjer:

  • Drvene zavjese. Popularno s vašim kvalitetama: čistoća okoliša, niska cijena, kombinacija s mnogim stilovima - zemlja, high-tech, minimalizam, moderan i drugi. Oni su ploče različitih oblika nagibaju na niti ili ribolovnoj liniji. Za specifične primjene, dobro kao dekorativne zavjese u kuhinji, bez dodatnog ukrašavanja - slikanje, lakiranje. Metode za pričvršćivanje drvenih zavjesa Različiti - zajednički vijenac, zasebne kuke. Nitko od njih ne sprječava lijepo prikupljene drvene "žice" zajedno i ukrašavaju pokupinu iste kvalitete s jednom ili obje strane vrata.

    Ukrasna zavjesa za vrata - novi trendovi u unutrašnjosti

  • Bambus zavjese za ljubitelje istočnog interijera su pravi nalaz. Oni su predstavljeni u naturi - štapići meda ili svijetle zelene s perlicama. Postoje tri verzije - vertikalna, horizontalna, prema vrsti sjenila i kombinirana - bambus i tkanina. Vijenac napravljen od stabljike odgovarajuće debljine, koji je ugrađen unutar otvora i ne ometa slobodan prolaz. Prikupiti stabljike u jednom snopu neće raditi, dakle, u pravilu, takve zavjese za vješanje na vratima se pomiču - privitak je prikladan, pokretni ili fiksiran. Bambus ne koristi u kuhinji - stabljike apsorbiraju mirise.

Članak o temi: Zamjena dvorca na ulaznim metala

Ukrasna zavjesa za vrata - novi trendovi u unutrašnjosti

Nutritivne zavjese

  • Zavjese. U pravilu, to je sir - tkanina prijenos zraka u velikim količinama i pri odabiru odgovarajuće boje, savršeno sjenčanje prostora. Ukrasna traka za zavjese, s kojima je zavjesa fiksirana, može biti ljepljiva, s čičak ili tekstilom s šarkama za prstenove ili kuke.

Tradicionalni Gardin s dva platna je također izvrsna opcija za vrata. Štoviše, korištenje ove opcije će stvoriti iluziju zatvorenog prostora, koji je važan u psihološkom planu. Pravila izbora određuje se ukupni interijer stana ili kod kuće. Dekorativni dizajn zavjesa izvodi se na štetu prekrasnog vijenca, ograničivača, pickups.

Ukrasna zavjesa za vrata - novi trendovi u unutrašnjosti

Vertikalne rolete. Prihvatljivo Ako je prostor mnogo veći od standardnih vrata - tamo je velika količina tkanine neprikladna , Dobro kao lažne zidove za velike prostorije, kada je potrebno podijeliti područje na rekreacijskom području i radu - na primjer, kuhinju i blagovaonicu.

  • Valjane strukture. Koriste se ne samo kao dekorativne zavjese na prozorima, već i za vrata. Za minimalizam ili drugi novi protok u unutrašnjosti, oni su prikladni jer je nemoguće. Nedostatak je aktivno korištenje prostorija, čini otvor uvijek otvoren. Međutim, sada se dizajni isporučuju s naprednim sustavima daljinskog upravljača i ne djeluju ručno.

Nemate problema kupiti opciju zavjese na vratima - cijena drvenih zavjesa na vratima je oko 1.500 rubalja i više. Ali bilo koji navedeni dizajn, nije teško napraviti sebe. Štoviše, pokazujući vlastitu maštu, postići ekskluzivnost.

Ukrasna zavjesa za vrata - novi trendovi u unutrašnjosti

Briga

On je jednostavan, iako svaki materijal zahtijeva vlastiti odnos. Na primjer:

  1. Drvene zavjese, osobito lakirane jednostavno obrišite, ali ne perite u toploj vodi, zašto će se premazivanje omekšati, eliminira i čvrsto. Osim toga, prekomjerna vlaga je kontraindicirano drvo.
  2. Bambus se ukloni iz otvora, valja se u otopini sapuna i temeljito se ispere u tekućoj vodi. Očistite prirodnu artikulaciju stare meke četkice za zube. Ne morate se posebno osušiti - samo objesite.

    Ukrasna zavjesa za vrata - novi trendovi u unutrašnjosti

  3. Tkanina dekorativne zavjese brišu u skladu s materijalnim zahtjevima - natopljenim i ne koriste centrifugu. Ne preporučuje se glačati kisey, inače se niti deformiraju.
  4. Stvorite dekorativne zavjese iz perli - stakla ili plastike - potpuno lako. Oni nisu spojčeni, nisu čisti. Upiti u kantu s rješenjem ekonomskog sapuna i par žlica ammmonskih alkohola bit će dovoljan.

Članak o temi: zavjese na jednoj strani prozora: fotografije Mogućnosti asimetrije

Pogledajte video dizajn

Da bi dekorativna zavjesa na vratima postala pravi ukras kuće, potrebno ga je unaprijed predočiti u otvaranju. Metoda vizualizacije kao način odabira često je vrlo ispravan pristup.

Čitaj više