Kako pretvoriti unutrašnjost hodnika s vlastitim rukama?

Anonim

Atmosfera u bilo kojoj kući u potpunosti ovisi o kompetentno odabranom dizajnu interijera. A posebno je ova izjava poštena kada je riječ o jednom od glavnih kuća stana. Dizajn dvorane s vlastitim rukama u kući je jednostavan. Ali što će biti prikladno i udobno ili, naprotiv, neugodno i odbojno s kaotičnim odabirom dekor elemenata, ovo je drugo pitanje. Ako se odluči promijeniti unutrašnjost hodnika u kući, preporuke će kasnije pomoći na mnogo načina.

Kako pretvoriti unutrašnjost hodnika s vlastitim rukama?

Unutrašnjost hodnika mora se izvesti u skladnim bojama, namještaj ne smije smetati prostorijom.

Budući da će kućanstvo u ovoj sobi provesti značajan dio svog vremena, odlazak u obitelj, uzimanje gostiju, unutrašnjost hodnika u kući trebala bi se razmotriti na najmanji detalj.

Naši apartmani ne sjaji velikim područjima, to znači da netko iz članova obitelji mora spavati u zajedničkoj sobi. Držeći se za dizajn unutrašnjosti hodnika, ne smijete to zaboraviti (sl. 1).

Kako pretvoriti unutrašnjost hodnika s vlastitim rukama?

Slika 1. Prilikom odabira namještaja za hodnik, glavno stanje je praktičnost i ne važna je tkanina ili kože.

Kauč ​​u ovom slučaju treba biti transformator i lako je izvršiti ulogu punopravnog kreveta. Čak i bolji, ako je ortopedski madrac na njega. Ostatak namještaja treba odabrati, s obzirom na navike svih članova obitelji. Drugim riječima, morate razmišljati o takvim trenucima:

  • Hoće li se radno mjesto nalaziti u hodniku;
  • Postoji li tradicija u obitelji da prikuplja prepunu blagdan radnim danima i na blagdane (ako je tako, onda trebate razmisliti o prisutnosti velikog kliznog stola);
  • Je li dopušteno staviti prostrani kabinet pod odjeću;
  • Postoji li čvrsta knjižnica u kući za koju je potrebno pronaći skrovito mjesto s zaštitom od izravnog svjetla i zaprašivanja.

Članak o temi: Kapanje navodnjavanje u stakleniku i u vrtu to učinite sami

Odaberite stil u unutrašnjosti dvorane

Odabir stila rješenja za dizajn dnevnog boravka sami, trebali biste biti vođeni sklonosti kućanstava, a zatim pogledajte trendy trendove i trendove. Ako odlučite slijediti samo modu, a zatim se pripremite svake godine kako biste promijenili dizajn hodnika.

Klasični stil u unutrašnjosti dvorane samo je zlatna sredina, koja će pomoći u novinama sa situacijom. Budući da klasik ne podliježe snažnim promjenama i relevantnim u svakom trenutku, dizajn dvorane neće imati najmanje nekoliko godina (sl. 2).

Odaberite završne materijale u unutrašnjosti dvorane

Podovi.

Kako pretvoriti unutrašnjost hodnika s vlastitim rukama?

Slika 2. Klasični stil u unutrašnjosti dvorane je relevantan u svakom trenutku, tako da će uvijek izgledati moderno i lijepo.

Ako tražite savršen podne obloge, do nedavno je bio tepih ili tepih. Ako odlučimo u njihovoj korist, čak i zimi bit će moguće hodati na podu bosi.

Osim toga, fluffety tepiha je ili tepih vizualno okreće oko dizajna hodnika s toplinom i udobnosti. Premaz je poželjno organizirati ili tijekom cijelog perimetra od poda ili u svojoj središnjoj zoni.

Ali tepih već postaje prošlost, budući da je način, kao što je gore navedeno, promjenjivo. Složenost u održavanju i nakupljanju statičkog elektriciteta, mogućnost alergijske reakcije - sve to uzrokuje da se riješe ovog materijala.

Raznolikost ukrasnih opcija i dostupnost u cijeni zasluženo obdarena laminata dlana prvenstva u kućnim popravcima. Laminirani premaz pruža interijer s elegantnim. Pokretanje instalacije laminata, treba osigurati prisutnost takozvanog supstrata. Njegova prisutnost objašnjava se potrebom za glatkom baze za polaganje glavnog premaza. Ako financije dopusti, bolje je staviti čep ili prirodno drvo.

Uređenje stropne zone.

Kako pretvoriti unutrašnjost hodnika s vlastitim rukama?

Slika 3. Odabir namještaja, potrebno je obratiti pozornost ne samo na njegovu atraktivnost, već i funkcionalnost.

Članak o temi: Kako zamijeniti sifon u kuhinji?

Optimalno rješenje je raspored stropa. Pogotovo ako se popravak provodi samostalno i bez prisutnosti potrebnih vještina. Moguće je da će pažljivo poravnanje stropa sa svojim naknadnim bojanjem koštati malo jeftinije. Ali što se može usporediti s ljepotom postavljene stropne konstrukcije? Pogotovo sada, kada je izum graditelja počeo dovoditi LED diode stvarajući raspršenu rasvjetu ili učinak zvjezdanog neba.

Kombinacija dizajna od suhozida s ugrađenim svjetiljkama će dati bilo kakav neobičan pogled na bilo koju dvoranu. Posebno impresivan pogled na vašu glavu.

Registracija zidova.

Vježbanje stručnjaka radije kombiniraju obojene zidove s salaby površinama. Pozadine se mogu odabrati s uzorkom, boja primjenjuje jedan ton. Moderna upotreba foto pozadina.

Odabir opcije namještaja

Odabir namještaja stavki, važno je navigirati ne samo na njegovu atraktivnost, već i uzeti u obzir funkcionalnost. Potonji je vrlo relevantan za dnevne sobe koje se ne razlikuju u velikom broju kvadratnih metara (sl. 3).

Kako pretvoriti unutrašnjost hodnika s vlastitim rukama?

Da biste uštedjeli prostor, televizor se može postaviti na zid.

Najčešće koristi skup tapeciranog namještaja (sofe s fotelja). Razrijedi se s stolom za kavu, kućnom kino i glazbenom centru.

Za svečane ceremonije u dvorani moraju primiti tablicu. Mora biti kompaktan ili sumičan.

U rekreacijskom području stavljaju kući namještaj, a naprotiv, oprema je postavljena (ploča iz kina ili TV).

Do neke točke, smatralo se popularnom za ugradnju zida namještaja u hodniku, čija je funkcionalnost bila pod velikim sumnjom. Ali bila je dobro akumulirana prašina, zabavlja se redovito. Danas, takve glomazne strukture zamijenile su lagane police, gdje su smješteni mnogi pribor, fotografije unutar, knjige, albume i diskove.

Odabir kauča, važno je osigurati odredišne ​​stranice na tome da svatko žive u kući. Nije loše s ovim zadatkom, transformacijski namještaj se nosi, koji će, ako je potrebno, uzeti dodatne ljude.

Članak o temi: Sivi pozadini: fotografija u unutrašnjosti, koja je boja pogodna za zidove s cvijećem, laminat, bijela pozadina, plavi namještaj, kombinirani, kauč, video

Dekoracija boja

Mnogi već znaju kako jedan ili drugi može utjecati na percepciju i psihu čovjeka. Nećemo ponoviti. Načina samo od prekomjerne uporabe crvene. Ova boja je vrlo aktivna iu podsvjesnim suradnicima s opasnosti, stoga može uzrokovati osjećaj tjeskobe. Ne biste trebali preopteretiti unutrašnjost hodnika s različitim objektima u crvenoj boji.

Svijetle boje potiču aktivan život. No, dnevni boravak nije teretana, pa bi izbor sheme boja trebao biti razumniji, treba biti zaustavljen na mirnim nijansama. Pribor se mora kombinirati u boji s zajedničkom otopinom u boji u hodniku i sa svojim stilskim smjerom.

Sprječava pažnju na odabir zavjesa za hodnik. Model zavjesa može se odabrati apsolutno bilo koji, samo ako je odgovorila na stil sobe. Jedina vrsta zavjesa, koja će biti neprikladna u hodniku, naravno, rolete. Takve zavjese na prozorima uzrokovat će udruge soba s uredom.

Iznad toga se smatralo da se može koristiti za transformaciju glavne sobe kod kuće.

Odlučite da možete koristiti u odnosu na vašu situaciju.

Čitaj više