Odaberite valjane zavjese i sjenila u Lerua Merlen

Anonim

Dizajn prozora u sobi, uredu ili kuhinji vrlo je važan, jer zavjese ukrašavaju sobu, čine ga ugodnim i pomoći prilagoditi količinu svjetla. Svi zadaci savršeno se suočavaju s valjanim zavjesama, koje su jednostavne za kupnju Lerua Merlin trgovinama.

Odaberite valjane zavjese i sjenila u Lerua Merlen

Valjane zavjese

Značajke i prednosti valjanih zavjesa

Tržišni istraživači bilježe povećanje potražnje za tipovima za podizanje zavjesa, među kojima su uključene i valjane. Oni predstavljaju strukture platna, koji se hladi na vratilu, koji se nalaze horizontalno. Za prilagodbu odgovara mehanizmu lanca koji se nalazi na strani. U tom slučaju tkanina je fiksirana u bilo kojem položaju, što vam omogućuje kontrolu količine svjetla.

Odaberite valjane zavjese i sjenila u Lerua Merlen

Popularnost takvih struktura koje su primile ime tkanine ili valjci lako se objašnjavaju činjenicom da su:

  • Praktično: Valjana verzija dizajna prozora lako se može montirati i upravljati;
  • su instalirani na zakretni, balkon, potkrovlje i drugim prozorima;
  • Estetska, stvorite ugodnu atmosferu i završio interijer;
  • omogućiti reguliranje stupnja rasvjete;
  • Ovisno o vrsti tkanine, lagano raspršite svjetlo ili potamnjenje prostorije (stupanj fluidnosti svjetlosti valjanih zavjesa - od 15 do 99%);
  • izgledaju dobro i sami, iu kombinaciji s zavjesama ili til;
  • doprinijeti očuvanju topline u zatvorenom prostoru zimi i hladnoću u ljeto;
  • Posjeduju nekretninu kako bi odbili prašinu, što olakšava brigu.

Odaberite valjane zavjese i sjenila u Lerua Merlen

Završene zavjese u Lerua Merlinu prikazani su u velikoj raznolikosti materijala, boja i tekstura, što vam omogućuje da odaberete modele u dnevnom boravku, uredu, spavaćoj sobi, dječjoj ili kuhinji.

Valjane zavjese u unutrašnjosti

Koriste se vrste valjanih zavjesa:

  1. Otvoreni tip. Osovina na kojoj je platno rana nije skrivena u kutiji, osim, nema bočnih privitaka u takvim modelima, zbog čega se slobodno vješaju.
  2. Zatvoreni tip ili valjak kaseta. Na takvim proizvodima postoji posebno kućište koje skriva osovinu, štiteći je od prašine i oštećenja. Sa strane, oni su fiksirani vodičima.
  3. Zavjese se uklapaju na zasebnu krilu, a ne samo odozgo, već s dna, tako da se prozor može biti neobrađen i staviti na ventilaciju.

Članak o temi: Dizajn parcele od 8 jutara. Fotografija

Odaberite valjane zavjese i sjenila u Lerua Merlen

Tekstilne rolete savršeno slegnu ramenima u stambenim prostorima. Glavni plus za dizajner je da je lako odabrati proizvode bilo koje boje, s uzorcima, zamršenim crtežima, u klasičnim stilovima, minimalizmu, high-tech i drugima. Za kuhinju, monofonske ili obojene zavjese pogodne su za kuhinje: ako je dizajn prevladavao raznolikost nijansi, prozori su ukrašeni tkaninom od jedne boje, i obrnuto. Roll Roller je prekriven kompozicijama koje posjeduju svojstva vlage i otporne na prašinu.

Rolling dobro izgleda u spavaćoj sobi i dnevnom boravku, pogotovo ako odaberete model iz teksturene tkanine obojene u meke pastelne tonove ili, naprotiv, sa svijetlim uzorcima. Rano ujutro, zavjese neće dati suncu da probudi vlasnika spavaće sobe, a tijekom dana će stvoriti raspršenu intimnu rasvjetu.

Tekstilne rolete prikladne su u uredskim prostorijama, potkrovlju i ložama. Špeko izgleda kao kombinacija s nosačima ili til. Ako dobijete valjke iz gustog materijala koji ne prolazi svjetlo, možete dodatno objesiti svjetlosne zavjese. Ili, naprotiv: kombinirati teške zavjese s prozirnim žaluzinama.

Odaberite valjane zavjese i sjenila u Lerua Merlen

Razne valjane zavjese

U katalogu Hypermarketa Larua Merlin, prikazani su gotovi zavjese različitih stilova i boja od visokokvalitetnih materijala. Osim toga, nude se posebni privici, omogućujući montiranje dizajna bez bušenja.

Odaberite valjane zavjese i sjenila u Lerua Merlen

Nekoliko valjanih zavjesa na prozoru

Korišteni materijali

Prioritetni materijal iz kojeg su zavjese proizvedene u Lerua Merlin, - tekstilu.

Tkivo valjci ima različite stupnjeve propusnosti svjetlosti, koje se mora uzeti u obzir, čineći izbor. Na primjer, kuhinja je nepoželjna, tako da je idealna za to, proizvodi iz prozirne tkanine, na primjer, lan. Ali u spavaćoj sobi postoje tekstilne rolete koji mogu potpuno blokirati svjetlo. Slap Lerua Katalog Merlin, lako je pronaći takve modele iz Jacquarda.

Guste zavjese pogodne su za kućno kino, transparentan - za potkrovlje i prozirno - za dnevni boravak. Treba razmotriti prirodnu sobnu rasvjetu. Ako se prozori nalaze na sjeveru i zapadu, onda je od gustih platna, bolje je odbiti koristiti prozirnu, ali sobu s prozorima koji se pojavljuju na jugu ili istoku, treba zamračiti.

Članak na temu: fotografija nadstrešnica iz cijevi profila vlastitim rukama

Odaberite valjane zavjese i sjenila u Lerua Merlen

Zanimljiva opcija je zavjese "dan-noć". Oni su izrađeni od tekstilnih traka različitih stupnjeva transparentnosti, što vam omogućuje podešavanje količine svjetla.

Vrijedno je obratiti pozornost na valjane zavjese u Lerua Merlin, od bambusa. Ovaj ekološki prihvatljiv materijal se odlikuje visokom otpornošću na vlagu i jednostavnost skrbi, ne blijedi na suncu i prolazi zrak.

Odaberite boju

Lerua Merlen Shop nudi valjane zavjese u takvim bojama:

  • crno i bijelo;
  • bež-smeđe;
  • žuta narančasta;
  • zelena;
  • plavo-ljubičasta;
  • Crvena.

Odaberite valjane zavjese i sjenila u Lerua Merlen

Izrada tekstilne rolete u Lerua Merlen slijedi, fokusirajući se na dizajn sobe. Najbolje je objesiti zavjese iste boje kao i zidove, ali tamnije ili lakše na nekoliko tonova. Proizvodi s crtežima dobro će se uklopiti u sobu koja ne prepušta nijansama. Izvrsno gledaju u medicinske sestre, pogotovo jer Lerua Merlen nudi posebne svjetlosne modele. Ali ako postoji mnogo crteža i raznih uzoraka na zidovima, onda vrijedi vješati lakonični monofoni modeli. Imati dobar potez - kupiti valjke iz tkanine koji imaju istu nijansu kao tapecirani namještaj u sobi.

Zapamtite: zavjese svjetlosti vizualno povećavaju sobu, a crtež iz horizontalnih ili vertikalnih traka čini ga vizualno širem ili višim. Ali tamni roleti su bolje otići u velike dvorane, dnevne sobe i urede.

Mjesto prozora je također važno. Ako izađu na sjevernu ili zapadnu stranu, obratite pažnju na bež, ružičaste i bijele tonove, u drugim slučajevima - na zelenoj, plavo-ljubičastoj, plavoj boji.

Odaberite valjane zavjese i sjenila u Lerua Merlen

Stil valjka i unutarnji

Modeli prikazani u katalogu Laria Merlen su prikladni za najpoznatije stilove:

  • Monofonski platno ili pamučne zavjese idealne su za eko stil i zemlju.
  • Bambus rolete na prozorima u Lerua Merlin ili Guen Tekstil uživat će u ljubiteljima klasika.
  • Dječja soba, uređena u skladu s ukusima njezina malog vlasnika, bit će transformirana ako objesite elegantne zavjese s smiješnim uzorom.

Članak o temi: prozori iz plastike: neovisna instalacija - 2 metode

Pogledajte video dizajn

Valjane rolete u Lerua Merlen su veličanstveni nalaz za one koji traže modne trendove u dizajnu interijera i istovremeno žele da prostorije izgledaju originalno. Ostaje samo otvoriti katalog!

Čitaj više