Odaberite zavjese dizajna na tri prozora u sobi!

Anonim

Nemojte očajavati ako je raspored jedne od soba u apartmanu predstavljen s više prozora otvora, ukrasite što je teško. Možda ranije, s nedostatkom tekstila, to je bio problem, ali ne sada. Napravite nekoliko prozora zaredom na jednom zidu ili susjednom lijepom i elegantnom, ne ometa ništa. U nastavku je opisano kako je soba ukrašena s tri prozora u bilo kojem stilu.

Odaberite zavjese dizajna na tri prozora u sobi!

Zavjese na tri prozora

  • O ron
  • Vrste i uređenje prozora u blizini

    U apartmanu su slični prozori na jednom ili susjednom zidu zaredom. Ponekad se otvori kombiniraju s ulazom na balkon ili loggiju. Zanimljiv izgled privatne kuće - tamo, u blizini stojeći prozori formiraju trajekt, polukružan, berlinski prozor na jednom zidu i birok na drugom mjestu. Posljednja opcija došla je iz romantične kulture. Kako odabrati zavjese i povucite svaki od njih?

    Odaberite zavjese dizajna na tri prozora u sobi!

    Detalji:

    Glavno pravilo za nekoliko otvora u istoj prostoriji - oni su vrlo drapeted. Unutrašnjost u ovom slučaju neće ni tolerirati male transformacije. Stoga su zavjese tri prozora u dnevnom boravku ili u spavaćoj sobi, odabrane su s ovim stanjem.

    Svrha soba

    Ima sjajnu stupanj pri odabiru zavjese. Na primjer:

    1. Dnevna soba trebala bi biti svečana, ali u isto vrijeme udobna. Postoje sastanci, proslave. Na kraju, soba se koristi za intra-daisy poslove i previše pričvršćene zavjese za prozore su neprikladne.

      Odaberite zavjese dizajna na tri prozora u sobi!

    2. Spavaća soba - osobni prostor za rekreaciju. Nema vrištanja tonova i sintetičkih slojeva - Lambrequins, baršun. Savršene prirodne tkanine s dvostrukim korištenjem su zamračenje s jakim sunčevim svjetlom i skrivaju se od znatiželjnih očiju. Valjane zavjese pogodne su za 3 prozora i zajedničke zavjese na dugim viječuru.
    3. Dječje sobe ostaju opuštajuće i neposredno. Stoga, "neozbiljna" tkanina - til, svile, pamuk i sim. Ispisi s crtanim znakovima odgovarat će malu djecu. Tinejdžeri, osobito djevojčice, zahtijevat će zrak i vlastitu viziju boje. Važno je ne prepustiti se ako dijete želi crvene nijanse - utječu na zdravlje očiju i mentalnu ravnotežu , Paradoks, ali tamne ili čak crne zavjese na tri prozora, sposobni smiriti male fidgete.
    4. Za kuhinje, nekoliko prozora na zidu, dostojanstvenije od nedostatka. Ukrasite ih ne manje lijepe od drugih soba. Praktična važnost za hostese su široka područja prozorskih praga - tamo raste trave i povrće.

    Članak o toj temi: Pravila sindikata lože s kuhinjom

    Odaberite zavjese dizajna na tri prozora u sobi!

    Kuhinja

    Izbor zavjesa "u dušu" je važan uvjet za udobnost. Čak i najluksuznije zavjese mogu pokvariti unutrašnjost ako ne vole.

    Boje i struktura tkanine

    Ispravan dizajn zavjesa na tri prozora, ponavlja stil kuće. Primjeri:

    • Ako je to moderan dnevni boravak ili klasik, tada su zavjese luksuzne, višeslojne. Svila, organza, baršuna. Ton glavne zavjese odabran je u skladu s najvećim predmetom unutarnjih poslova ili zidova, ali se ne spaja s njima. Preostali slojevi su kontrastirani.

    Odaberite zavjese dizajna na tri prozora u sobi!

    Zavjese za francuski prozor ili Berlin pomoći će izdati dnevni boravak u svečanom stilu - to je obližnje otvore u podu ili formiranje pristupa balkonu. Kada otvaraju platnene i prekrasne draperije - dvostruko stakleni prozori u dnevnom svjetlu kuće, a noću, slobodni sklopivi nabori izgledaju manje privlačno.

    • Za spavaću sobu, dizajne nekoliko bili neprikladni, poput lakih nijansi - to će zaspati. Sintetička se ne koristi. Budući da je praktički uvijek spavaća soba ostaje zatvorena, onda su pogodne guste strukturne tkanine s vertikalnim naborima - pokupite ih jedva fiksiranje, inače će rezultirajuće šanse pokvariti cijeli izgled. Zavjese na tri male prozore, smještene zajedno, ukrašene jednim webom na dugim viječur. Idealan ljubitelj prstena.

    Zavjese na tri prozora nisu odabrani u skladu s posteljinom, jer je uvijek drugačije. Međutim, identičan je struktura tkanine idealna. Pamuk, lavan, čak i niti je to ono što su materijali kombinirani.

    Odaberite zavjese dizajna na tri prozora u sobi!

    • Kuhinja ne tolerira tamu, pogotovo ako je ton zidova izdržao u smeđim, plavim ili terakotovim tonovima. Slične boje zavjese će pokopati udobnost. Moguće je da je takva aplikacija samo u opsežnim kantinama, gdje je prostor smanjen bilo kojim stazom, ali tada je dizajn zavjesa na tri prozora i više, pažljivo opuštanje - velika tamna kutija, bez boljeg od malo.

    Članak o temi: Kompaktan WC: Instalacija, Mogući problemi i rješenja

    Opcija Win-Win-Win za kuhinju bit će tri zavjese u obliku lambrequina. Prvo, oni ne nužno vise, oni su lijepo dramatično. Drugo, praktično je - lambrecini nisu razbijeni na razinu poda i impendiraju.

    Što se tiče boje, tada prozirna bijela tila, sve nijanse narančaste i zeleno - raspoloženje i toplinu. To je važno - kuhinja je odavno prepoznata kao središte kućnih odnosa.

    Odaberite zavjese dizajna na tri prozora u sobi!

    Ispravan dizajn prozora u spavaćoj sobi, dnevni boravak ili kuhinja ovisi o financijskim mogućnostima. Ako ne biste trebali uštedjeti na kupnju zavjesa u osobnim prostorijama - mora postojati samo prirodne tkanine, dnevni boravak je ukrašen umjetnim platno koje oponašaju skupo. Izgled ne utječe na to. Praktičnost takvih zavjesa procijenjena je dugo vremena - nemojte narušiti, lako izbrisati, ne sjediti.

    Pogledajte video dizajn

    O ron

    Uređenje dizajna interijera u tri prozora, važno je zapamtiti strehe. Njihov je izbor također vrijedan pristupanja. Na primjer:

    1. Glatke šipke. Metal, definiran za zavjese s kamionima i stilovima koji dobrodošli progresivne struje - high-tech, minimalizam. Pogodan je za prirodne tkanine iz drva, od PVC-a - donijeti tkaninu na čelu, ostaju nezapaženo. Tri prozora, šipka ne bi trebala biti gusta.
    2. Kratke dvostruke šipke. Pogodan je za nekoliko otvora, ugrađenih ispod stropa u sobama sa značajnom visinom.

      Odaberite zavjese dizajna na tri prozora u sobi!

    3. Strop. Stavili su zavjese do izražaja, čime se povećava prostor otvora, ako su mali ili smanjuju visinu stropova, koji također ponekad izgledaju dobro.
    4. Žice. Namijenjeni smo samo lagane tkanine i dizajn nekoliko prozora, ako nisu jednostavni - francuski, Berlin, Romanique. Dakle, oni su povoljni naglasiti - niz je praktički nije vidljiv.

    Neće biti potrebno odabrati zavjese za dugo vremena - lako je napraviti tri prozora. Važno je pažljivo razmotriti opcije, čak i prije stjecanja platna, a zatim će se stan ili kuća pretvoriti u volju.

    Članak o temi: Bar rack do-it-yourself: master klasa + pravi primjeri (42 fotografije)

    Čitaj više