Spavaća soba popravak 12 m2: Paul, strop, zidove

Anonim

Svatko želi osjećati ugodno i udobno u spavaćoj sobi. Trenutno, kao u vrijeme Sovjetskog Saveza, graditelji grade zgrade, čineći od manje veličine.

Spavaća soba popravak 12 m2: Paul, strop, zidove

Popravak spavaće sobe uključuje nekoliko stupnjeva: obnovu stropnog premaza, zamjena prozora, popravak i zidove.

Spavaća soba popravak 12 m² nije tako jednostavan zadatak jer se može činiti na prvi pogled. Prostor u takvoj spavaćoj sobi je ograničen, ali želim to učiniti ugodno. Mnogi pokušavaju čak i iz ovog malog područja stana kako bi napravili izvrstan kutak u kojem će biti lijepo. Tada ćemo razgovarati o tome kako napraviti popravak proračuna spavaće sobe, čiji je prostor od 12 četvornih metara.

Gdje početi gradnja?

Popravak u spavaćoj sobi 12 četvornih metara se ne razlikuje mnogo od popravka drugih prostora koji se nalaze u apartmanu.

Prvo morate demontirati cijelu završnu obradu.

Spavaća soba popravak 12 m2: Paul, strop, zidove

Za bolju cirkulaciju zraka u spavaćoj sobi zamijenite staro prozore.

U spavaćoj sobi mora biti izvrsna cirkulacija zraka, koja će vam omogućiti da se udobno osjećate u bilo koje doba dana. Zato je početak popravka potreban s rastavljanjem starog prozora. Trebat će se zamijeniti s ciljem poboljšanja cirkulacije zraka u bilo koje doba godine.

Ako postoji mala djeca u sobi, onda za prozor, potrebno je osigurati blokiranje gumba. Soba ima relativno malu veličinu, tako da vrijedi staviti prilično veliki prozor koji vam omogućuje da popunite sve svoje zrake svjetlosti. To će vizualno omogućiti povećanje veličine prostorije. Također trebate voditi brigu o toplini u sobi. Vrlo je važno ispravno odabrati grijač koji će vam omogućiti da se toplo u sobi zimi.

Članak o temi: Paint-emajl PF 115 i njegova potrošnja na 1 m2

Stručnjaci se preporučuju kada se popravljaju u spavaćoj sobi, čiji je prostor od 12 m2, izoštren i pokreće zidove sa stropom. Na podu možete napraviti estrih. Vrijedno je razmotriti svaku od gore navedenih opcija detaljnije.

Popravak stropa u spavaćoj sobi 12 m2

Spavaća soba popravak 12 m2: Paul, strop, zidove

Popravak spavaće sobe mora se pokrenuti s stropnim ažuriranjem. Može biti: Boja, plamen, pokrijte pločice, zamijenite na suspenziju.

Naravno, sve rad počinje odozgo, i, prema tome, prvo morate ažurirati strop. Ovdje možete ići na dva načina - na bijelu prevlaku ili potpuno zamijeniti strop, na primjer, na suspenziji.

Može se započeti samo kada se stari premazi uklone iz stropa. Moraju se riješiti obaveza.

Zatim, strop mora biti navlažen, što će ga olakšati poravnati. Tek nakon toga možete nastaviti izravno na popravak stropa. Može se blokirati, obojiti, pokriti pločicom ili pozadinom.

Popravak zidova u spavaćoj sobi 12 m2

Ako odaberete pravu količinu boje, možete vizualno povećati prostor unutar spavaće sobe (uključujući i ako ima iste suprotne strane - osebujna kvadratna opcija). Potrebno je pristupiti zidnom popravku zidova u krevetu. Za početak, potrebno je unaprijed slikati prozore, strop i vrata tako da je boja naknadno nije pogodila pozadinu. Ako su zidovi planirani, postupak se može preskočiti.

Spavaća soba popravak 12 m2: Paul, strop, zidove

Ispravno odabrana shema boja, pomoći će vizualno povećati prostor prostor.

Zalijepljena pozadina zapravo nije tako teška, kao što se može činiti na prvi pogled. Međutim, u tom procesu morate biti iznimno uredan. Samo tako možete spremiti zidove što je moguće visoke kvalitete. Ako govorimo o maloj spavaćoj sobi, onda je bolje pokupiti ga laganim tonovima pozadine. Oni su u stanju povećati prostor, naime, potrebno je za malu kvadratnu sobu.

Članak o temi: Instalacija postolja iz MDF: Osnovne metode ugradnje (video)

U slučaju da se planira slikati zidove, morate se pobrinuti za kompetentni izbor boje. Vrlo često poznati dizajneri koriste samo dvije boje u takvim prostorijama. Jedna boja, na primjer, vrata i postolje i druge strop i zidove.

Nedavno se često koriste različiti dekorativni završni materijali za popravak malih soba. Prije pet godina, takav chic mogao si priuštiti samo bogate ljude. Sada gotovo svatko može kupiti takav luksuz, koji je tijekom godina značajno jeftinije. Uz pomoć raznih ukrasnih elemenata, možete jednostavno stvoriti jedinstveni dizajn u sobi i sakriti postojeće nedostatke. Osim toga, dekorativni elementi mogu se jednostavno instalirati samostalno. Za to ne morate biti profesionalni graditelj ili dorada.

Naravno, ako osoba voli sve ne-standardne, onda kada popravak spavaće sobe vrijedi obraćati pozornost na pojedinačne opcije. Trenutno, pozadine s izvornim crtežima su vrlo česte. Uz njihovu pomoć, možete ukrasiti spavaću sobu. Možete pokušati promijeniti kontrast boja, a možete koristiti šablone prilikom bojenja zidova. Naravno, dopušteno je kombinirati obje metode, ako osoba ima olujnu fantaziju.

Popravak poda u maloj spavaćoj sobi - Značajke

Spavaća soba popravak 12 m2: Paul, strop, zidove

Prilikom odabira završnih materijala podne, usredotočite se na kvalitetu materijala, dizajn dizajna i boja u prostoriji.

U današnje vrijeme nema problema s stjecanjem jednog ili drugog premaza za malu spavaću sobu. Tržište predstavlja ogroman broj različitih vrsta podova, od kojih će se svaki uklopiti u dizajn male prostorije.

Međutim, kada kupujete vrijedi platiti priliku na kvalitetu materijala i njegove količine boje.

Ako je kvaliteta predložene pokrivenosti sumnjičavo, bolje je preplatiti malo i steći nešto stvarno vrijedno. Što se tiče sheme boja, onda, kao u slučaju zidova, bolje je odabrati svjetlo tonove koji će povećati prostor unutar spavaće sobe.

Članak o temi: pričvršćivanje, bar za blinboard, zavjese u kupaonici - naučit ćete o svim nijansama

Popravak prozora u spavaćoj sobi 12 m2

Prozori su jedan od najvažnijih dijelova unutarnjih poslova koji zahtijevaju ažuriranja. To vrijedi i za malu spavaću sobu. Windows igraju vrlo važnu ulogu u svakoj sobi. Oni vam omogućuju da zadržite toplinu u zatvorenom prostoru, ispunite ga jakim sunčevim svjetlom, a dovedite do udobnosti kuće.

  1. Od ispravno odabranog prozora, mnogo ovisi o daljnjem smještaju u ovom apartmanu. Trenutno se koristi okomita, horizontalna dezintegracija i kombinirani modeli prozora.
  2. Prilikom dizajniranja položaja prozora mora se poslati na istoku ili jugoistoku. Samo u ovom slučaju sunčeve zrake će ispuniti sobu gotovo cijeli dan. Sunčeva svjetlost, kao što znate, vrlo je korisno za ljudsko tijelo. Naravno, prirodno svjetlo može se zamijeniti umjetnim, ali uvijek moram zapamtiti da samo stvarna sunčeva svjetlost uzrokuje da tijelo radi 100%. U ovom slučaju, ovo svjetlo također uništava veliki broj mikroba koje se mogu naseliti u maloj spavaćoj sobi.

Dakle, popravak spavaće sobe 12 m² m je zadatak je vrlo težak za većinu narudžbi. Mnogi s takvim pitanjima rješavaju se različitim specijaliziranim organizacijama koje se bave popravom stambenih prostora.

Međutim, sada možete i ne preplatiti angažiranim radnicima. Svi popravci u maloj spavaćoj sobi mogu se napraviti vlastitim rukama. To nije tako teško, kao što se može činiti na prvi pogled. Ova uputa će pomoći svima koji su odlučili napraviti popravke u svojoj maloj spavaćoj sobi.

Čitaj više