Pištolji za zavjese: što je ono što

Anonim

Pištolji za zavjese su važan i potreban dio interijera, noseći dvostruku funkciju, istodobno i praktične elemente u dizajnu zavjese i dekorativnog pribora, omogućujući vam da napravite svijetli i jedinstven naglasak na slici prozora. Praktična strana pickups nosi funkcionalno opterećenje pomoću koji se može lako prilagoditi udjelu osvjetljenja cijele sobe.

Jeste li se približili ciljnoj liniji u dizajnu interijera? Da li vaše Windows ukrašavaju lijepe i elegantne zavjese? Ali željenu sliku interijera prostorije, koja je prethodno uspostavljena u vašoj mašti, ne postoji? I ne iznenađuje, jer je važno zapamtiti da ne postoje uvijek ispravno odabrane zavjese, uzimajući u obzir praktične savjete i preporuke stručnjaka - ključ uspješnog krajnjeg rezultata. Svijetli i jedinstveni rezultat, kao ne čudni, preklapaju se od najmanjih stvari.

Takvi će detalji doći do ostatka kao pickups za zavjese koji ne samo da će napraviti "potrebne" poteze u izgledu vašeg prozora prijem, već ispravno, jednostavno i uzimajući u obzir najnoviji modni trendovi će učiniti unutrašnjost sobe novim , elegantni i jedinstven. Samo nekoliko dijelova na zavjesama, a dekor cijelog prozora igra neobične i zanimljive boje.

Pištolji za zavjese su višenamjenski: tanko naglašavaju unutrašnjost, izgledaju sjajno, uspješno uređene prozore, kao integralni detalj završenog sastava.

Pištolji za zavjese: što je ono što

Svrha, primjena: Razmotrite sve

Glavna svrha pickups je fiksiranje zavjesa tako da padne, ali samo malo lagano ispadajući lijepe, uredne i elegantne nabore.

Od mnogih prednosti, najznačajniji su sljedeći:

  • regulirati tok sunčeve svjetlosti, točnije priznati više svjetla;
  • Dajte jedinstvenu sliku ne samo prozor, već i na cijelu sobu;
  • Mogu postojati najrazličitije vrste, što vam omogućuje da provedete bilo kakve kreativne ideje;

Pickup odabire na razini prozorskog praga, ali to nije Canon. Svaki domaćin može ih konsolidirati na razini gdje želi.

Pickup za zavjese se koriste u dva slučaja:

  • Kada se zavjese nalaze na vratima
  • Kada se zavjese za draperijske nalaze na prozorima.

Što je kamionet za zavjese? Koja pravila i savjete trebaju slijediti odabirom kamioneta za zavjese kako ne bi ometali sklad unutarnjih poslova? Rječimo sve to zajedno.

Pravilo 1. Nije obvezno identitet preuzimanja i tekstila portera.

Pravilo 2. Pokupiti pickups, uzeti u obzir cjelokupni stil unutrašnjosti sobe.

Najlakše je kupiti gotove zgrade, ali mnogo zanimljivije da to sami, s obzirom na činjenicu da su određeno znanje i vještine potrebne za njihovu proizvodnju. Materijal za takve elemente dekora može biti svi: užad i pojasevi, vrpci i lanci, pojasevi i igračke, komadiće vrpce, čak i pribor za jelo.

Članak na temu: Izrežite okruglu rupu u suhozidu

Pištolji za zavjese: što je ono što

Vrste pickupa za zavjese. Koji odabrati?

Dizajnerske ideje i kreativno ograničenje. Dokaz toga je ogroman broj mogućnosti podizanja. Ovi dodaci mogu kombinirati oba kuglice i prstenje i četke iz resa. Općenito, sve što je pri ruci. Vijčani agenti - osnova za buduće ekskluzivne pickups. Glavna stvar je apsolutno nije potrebno pribjegavati pomoć stručnjaka, šivaći stroj. Nema potrebe koristiti posebne obrasce, sheme. Sve je jednostavno i jednostavno.

  • Moderan kožni pojas ili suspenders.

Takvi će zgrabi biti idealni za domaće urede ozbiljnog poduzetnika ili mjesta za tinejdžerski dječak.

  • Dvorac-kuka.

Ovaj element za hvatanje može se naći na ženskim torbicama, nije uspio. Dajte kukičanu bravu drugi život, a zavjese će dobiti ekskluzivni pogled.

  • Pickups u obliku igračke.

Igračke u dječjoj sobi su više kolekcionara prašine od alata za igre? Dijete je odrastao, a mekane igračke su izgubile značenje? Ali soba nije prestala biti vrtić, tako da koristite meke igračke male veličine kao kurva, a vi ćete samo osvojiti: igračke ponovno ukrasite sobu.

  • Kuhanje - pribor za jelo.

Ako govorimo o Grabs za kuhinjske zavjese, tražilo će se nalaziti u pronalaženju. Savijte ih u pravom smjeru i sve: zavjese u kuhinji, uistinu, kuhinju. I metalni sjaj iz uređaja fascinira izgled.

  • Elegantni porculan i keramika.

Nastavljamo ukrasiti zavjese na prozorima u kuhinji. Iskoristite ideju kada se šalica grabima može savršeno poslužiti, usluga ostaje iz elegantne i drage usluge za vas. Jedina stvar koja je potrebna za proizvodnju takvih zgrada je alat za rezanje keramike ili stakla. Napravite rupu umjesto dna šalice, a vaši krastavci su imitacija stavku.

  • Vrata vrata.

Najlakši i najlakši opcija za pickups. Pričvrstite ručicu vrata u zid, log vrata ili okvir prozora, a zavjese se mogu uhvatiti jednostavno i istovremeno ekskluzivne elemente za uređenje.

  • Tekstilne zgrade.

Ova opcija pickups je najhitan način u idejama. Bilo koji tekstil, bilo koju teksturu bilo koje boje je u stanju zadovoljiti želje najkasnije najzahtjevnijeg i kreativnog dizajnera. Izvrsni članci gledaju na kontrast s zavjesama. Na primjer, nježne i bestežinske zavjese s Tul savršeno nadopunjuju jednostavne i grube krastavce iz Burlapa. Takva opcija će cijeniti poznavatelje ekstravagantnih ideja. A ako, štoviše, soba je napravljena u svijetlim bež bojama, takva fuzija fakture postat će pravi dizajnerski remek-djelo sobe.

  • Pištolji na magnetima.

Članak o temi: Interijer dizajn male kuće - ideje za vlastitu malu kućicu (52 fotografije)

Magnetski krastavci za zavjese - Ovo je dodatna oprema, element, detalj koji drži zavjese tkiva tkiva s magnetom, koja se nalazi na obje strane stezaljke (može biti i ušiveno, a ne ušiveno). Različiti oblici i veličine pickups na magnetima otvara velike mogućnosti za kupce. Možete pokupiti magnetsku stezaljku za svaki okus i boju. Oni čvrsto drže opseg, izdržljiv i pouzdan u uporabi.

  • Doba romantizma.

Ispunjava li vaša spavaća soba duhom romantizma? Volite li nježne i pastelne boje u sobi tekstila? I tkanine zavjese mučnine i transparentne. Pronađeno rješenje. Široko s berba kovanice, lanci, metalni gumbi i medaljoni u unuku. Koristite ih kako biste stvorili zgrade za zavjese, a vaše zavjese "uklapaju" duh romantične ere, a soba će biti ispunjena šarmom viteškog zbora.

  • Cvjetni spojevi.

Oni su jednostavni i lijepi u radu. To je jeftin, lako je. Umjetnički cvijet za svaki ukus: od banalne ruže u remek-djelo Iris, stavio je na vrpcu pod tonom - to nije samo estetska i ženstvena, već i skladno, jer je vrpca sposobna suptilno naglašavati grab cvijet milosti.

  • Perle.

Jeste li privukli luksuz i svečanost? Izvrsna opcija je perle ili niti od perli različitih oblika i boja kao elementa za uređenje. Takve niti mogu biti bliže istočnom interijeru, gdje nema mjesta skromnosti i jednostavnosti. Od svijetle perle do snježnih bisera - rješenje za vas.

  • Twin, pletenica, opeke, vrpce.

Twin je jedan od najjednostavnijih i jednostavnih načina za transformaciju zavjesa. Savršeno će se uklopiti u unutrašnjost vrtića s morskim motivima, ali u hodniku će izgledati elegantno ako je prethodno obojen zlatnom bojom. Pištolji s kabela - ekskluzivni dodatak koji može prikazati sobu na nov način.

  • Kuka - novi život starih detalja.

Želite li nešto ažurirati u dizajnu zavjese, ovo nije vrijeme za ručno radno ili kupovinu planinarenje? Koristite običnu kuku za odjeću kao zgrabite, pre-mijenja kut kuke za 900.

  • Pletene čvorove

Satovi nisu jednostavni, zahtijevaju ulaganje sila i krutosti boli. Napravite čvorove od užeta, vrpce, ostatke tkanine i koristite ih kao zastoju za zavjese.

  • Satovi - cijevi.

Poznavatelji takvih zgrada malo, ali još uvijek tamo. Izgledaju sjajno u unutrašnjosti seoske kuće, ljetnim vikendicama ili ljetnim kuhinjama. Kupite kutni dio cijevi (točnije, adapter za cijevi), a vaš novi dekor element je spreman za rad.

  • Sastav od "svega što je"

Članak o toj temi: Kako napraviti idealan polukružnu zidu gipsboard

Ne možete se riješiti slomljenih kose, rastrgane gumbe, plakete i ostatke nakita? Ne treba. Sada će vas koristiti. Napravite sastav spajanjem predmeta prikladnih za vaš interijer, a vi ćete biti iznenađeni. Novi, lijepi i najvažnije ekskluzivni pickup samo s vama.

To je možda najviše šasija i najčešći elementi u ljudskoj upotrebi - temelj za vaše buduće zgrade. Pronađite kreativno u sebi, spojite fantaziju i luk u svrhovitost.

Pištolji za zavjese: što je ono što

Što nedostaje prije dovršene slike?

Ako želite klasične trake izrađene od vrpce, dodajte vrhunac i učinite da zgrabite nenadmašne dodatne stavke:

  • Gumbi. Gumbe za vrećicu u boji ili naprotiv, igrajte kontrast. Štapići će postati svjetliji i zanimljiviji.
  • Munja, trake ušivene na bazi tkiva naglašavaju čvrstoću i element cijelog ukrasnog elementa.
  • Vez savršeno gleda na pickups koji nadopunjuju etnički interijer ili sobu u stilu zemlje.
  • Kuglice, stakloplastike i kuglice će pasti pokupiti one koji vole elegatuju i svečanosti u unutrašnjosti.

Pištolji za zavjese mogu sve ...

Koristeći pickups, možete napraviti duboku zavjese, dok mora biti bujne. Uz njihovu pomoć, uži zavjesa može se dati elegantan i elegantan izgled, dovoljno je da je veže na okvir Windows.

Da biste ispravno odredili mjesto preuzimanja, morate mjeriti duljinu brzine.

  • U slučaju da zavjesa dodiruje samo prozor, krastavci su pričvršćeni na udaljenosti od 1/3 cijele visine, računajući je odozdo. Na primjer, duljina cijele zavjese je 120 cm. To znači da će 1/3 od 1 m 20 cm biti 40 centimetara. Prema tome, montaža stezaljke treba biti 41 cm ispod zavjese ili 81 odozgo.
  • Za duge zavjese ne postoje ograničenja i ispravljanja pravila.

Vijeće. Važno je zapamtiti da se zgrabi proširuju i šire područje prozora. To utječe na ovu visinu na kojoj je grab vezan.

Ako nastojite vizualno napraviti prozor širi, popravite picke ispod sredine zavjesa. Ako želite produljiti veličine prozora, imate elemente dekor zavjesa iznad sredine.

Oslanjajući se na vlastitu fantaziju, vođena vlastitim okusom i stilom, što predstavlja konačni rezultat dizajna interijera prostorije, svaki bira vlastitu mogućnost podizanja.

Koristeći stezaljke za zavjese, prozor učinit ćete lijepa i vidljiva, neadekvatna tvornica živa, a dosadan dizajn interijera je elegantan i veličanstven. Kao što možete vidjeti, pick-up - pribor nije samo potreban, već i koristan.

Čitaj više