Dizajn spavaće sobe u seoskoj kući: raspored, rasvjeta, dekor (fotografija)

Anonim

Fotografija

U bilo kojoj stambenoj zgradi, spavaća soba zauzima posebno mjesto. U njemu se osoba može opustiti i opustiti nakon napornog radnog dana, dobiti snagu novim postignućima.

Dizajn spavaće sobe u seoskoj kući: raspored, rasvjeta, dekor (fotografija)

Unutrašnjost spavaće sobe u kući bi trebala biti jednostavna, bez rampa nepotrebnih stvari i namještaja.

Stoga dizajnirajte dizajn spavaće sobe u privatnoj kući i odaberite mjesto svog mjesta na takav način da doprinosi zdravom sna i izvrsnom blagostanju tijela.

Raspored spavaće sobe u seoskoj kući

Kada planirate spavaću sobu, posebnu pozornost treba posvetiti njegovom položaju. Za razliku od apartmana, privatna kuća u većini slučajeva nudi veliki izbor soba pogodnih za spavaću sobu. Ova soba treba maksimalno razlikovati od ulaznih vrata, jer razni kukci mogu letjeti kroz njega, hladni zrak može stići.

Dizajn spavaće sobe u seoskoj kući: raspored, rasvjeta, dekor (fotografija)

Prije početka rada na dekoriranju spavaće sobe potrebno je razviti skicu projekta spavaće sobe.

Najbolje je da je spavaća soba udaljena od kuhinje i drugih bučnih soba.

U dvospravnoj seoskoj kući, spavaća soba za djecu i roditelje treba obaviti na drugom katu, a za staru generaciju - na prvom mjestu.

Preporučuje se odabrati sobu s istočne ili jugoistočne strane kuće. U ovom slučaju, sunce će osvijetliti sobu od jutra, stvarajući udobnu atmosferu.

Dizajn spavaće sobe u seoskoj kući treba biti što jednostavniji, bez peta namještaja i drugih predmeta. Kao namještaj, možete instalirati krevet, ormar, krevet s krevetom ili malim stolom, stolicom, nekoliko stolica ili zamjenika. Ako imate priliku odabrati veliku sobu za spavaću sobu, možete dodatno instalirati trol, stol za kavu, kao i stvoriti radni prostor ili zonu za dječje igre.

Članak o toj temi: Instalacija imitacije trake. Slijed performansi

Glavni element spavaće sobe, koji postavlja cijeli stil dizajna prostorije, je krevet. Bolje je organizirati paralelno s vanjskim zidom s prozorom. U isto vrijeme, baterija sustava grijanja treba biti na udaljenosti od najmanje 1 m od ovog namještaja. Uređaj za uzglavlje mora biti usmjeren prema toplom unutarnjem zidu kuće. Ako se u privatnoj kući, grijanje se provodi s pećom, spavaća soba treba biti neposredno u zatvorenom prostoru s peć ili susjedstvom.

Za skladištenje stvari, ugrađena garderoba se često koristi u blizini ulaznih vrata. U blizini prozora možete dogovoriti tumbar ili noćni ormarić. U maloj spavaćoj sobi, bit će lijepo pogledati garderobu s ogledalom vrata, s kojima možete vizualno proširiti prostor.

Spavaća soba rasvjeta

Dizajn spavaće sobe u seoskoj kući: raspored, rasvjeta, dekor (fotografija)

Dijagram dvoetičnog spuštenog stropa u spavaćoj sobi.

Unutrašnjost spavaće sobe u privatnoj kući je bolji uz pomoć kombinirane rasvjete, kombinirajući glavnu i točku. Ovo je najudobnija i umirujuća opcija koja stvara intimnu postavku. Glavna rasvjeta koja se nalazi na stropu mora biti raspršena i blaga. Vrlo dobar strop će gledati na koje će se izvori svjetlosti skrivati ​​iza vitraža.

Ako govorimo o osvjetljenju točke, onda se mora odabrati ovisno o tome koji dio unutrašnjosti želite naglasiti. Najpopularnija opcija je korištenje noćnih linija na glavi kreveta. Ako unutrašnjost spavaće sobe preuzme prisutnost niša, poželjno je istaknuti ih s točkama svjetla. Dodatna rasvjeta također treba toaletni stol i ormar. U isto vrijeme, kabinet se može izdati na takav način da je osvijetljen iz unutar ugrađenih svjetiljki.

Dekor spavaće sobe

Dekoracija spavaće sobe je najbolje, proveo u jednom tonovima s namještajem i trim.

Dizajn spavaće sobe u privatnoj kući je bolji nadoknaditi meke i nepopusne tonove, bez korištenja velikog broja različitih otvorenih i ruff , Svijetla boja pod vizualno smanjuje sobu, pa ako ćete ležati tepih, odaberite ga pod bojom zidova ili namještaja.

Članak o temi: Kako staviti željezo na krov vlastitim rukama

Ne preporučuje se držati na zidovima tepiha, kao što izgleda staromodno.

Najbolje je objesiti slike, fotografije, slike. Nemojte pratiti unutrašnjost spavaće sobe s zrcalnim zidovima ili stropom, kao što može tijekom vremena može negativno utjecati na vašu psihu.

Kada završite pod, preporuča se koristiti parket od prirodnog drva koji će se savršeno uklopiti u bilo koji dizajn spavaće sobe u kući, dok je bezopasan. Za zidne obloge možete koristiti fleyslinic, papir, tekstil, tekuće pozadine ili boju zidnih pozadine.

Spavaća soba u kući trebala bi biti uokvirena u istom stilu kao i cijela kuća. Na primjer, u kući s drveta, bit će savršeno u potrazi za upis u stilu zemlje ili Provance. Unutrašnjost spavaće sobe može se izdati u etničkom stilu, koristeći elemente tradicionalne ruske kolibe.

Salon može biti opremljen u potkrovlju, njegov dizajn će biti neobičan i atraktivan zahvaljujući ne-standardnom stropu i postavljanju sustava Windows. Unutrašnjost spavaće sobe u ovom slučaju je bolje organizirati bisera ili mliječnih tonova. Za dekoraciju zidova, strop i kat tavanske sobe preporučuje se za korištenje vinove loze, drva i drugih prirodnih materijala.

Opće preporuke za dizajn dizajna spavaće sobe

Soba za rekreaciju u privatnoj kući može se izvesti u različitim stilovima, uzimajući u obzir sve vaše želje, ali treba slijediti neke preporuke:

  • Optimalna opcija u unutrašnjosti spavaće sobe je uporaba pastelnih boja. Svijetle, zasićene boje su bolje ne uzeti kao osnova, jer neće dopustiti tijelu da se potpuno opusti, a na vrijeme će vas početi uznemirujuće;
  • Kada završite, bolje je koristiti prirodne materijale;
  • Rekreacijska soba će ukrasiti glatke crteže, cvjetne obrasce nježnih tonova;
  • Nema potrebe preopterećenja unutarnjeg prostora namještaja. Ako je moguće, sakrijte kućište u zidu ili ga stavite u drugu sobu.

Članak o toj temi: Zamjena petlje balkona plastičnih vrata

Pravilno uređen dizajn spavaće sobe u vašem domu osigurava zdravo spavanje, lijepo svakodnevno zdravlje i vježbanje.

Čitaj više