Ruske tuš kabine

Anonim

Ruske tuš kabine

Kada se nove stavke pojave na tržištu, teško je ne obraćati pozornost na njih. I vrlo brzo, bilo što neobično postaje nezamjenjiv predmet u svakom domu. To vrijedi i za tuš kabine koje su čudesno gurnule svoje konkurente - standardne kupke s minimalnim skupom funkcija.

Popularnost tuš kabine je lako objasniti. Oni su izdržljivi, izdržljivi, s dodatnim značajkama i raznim dizajnom. Što bi moglo biti bolje od ovoga? Glavna stvar se ne može zbuniti u izobilju izbora i odabrati najprikladniji model za vašu kupaonicu.

Ruske tuš kabine

prednosti

Preporučujemo da obratite pažnju na tuš kabine domaće proizvodnje. Što se tiče kvalitete i pouzdanosti, oni nisu inferiorni za uvezene analoge, a po cijeni mnogo niže.

Prihvatljive cijene formiraju se iz sljedećih parametara:

  • Prvo, ne plaćate za ludak novac za brand;
  • Drugo, zbog nedostatka carinskih dužnosti i troškova provedbe nadzemnih troškova iz inozemstva.

Dodajte na drugu prednost - ruski proizvođači nisu inferiorni za dizajn, te na tehničku opremu u mnogim aspektima i premašuju inozemne konkurente. Koje su domaće tvrtke koje se bave oslobađanjem i prodajom tuš kabina, uzrokovale su većinu povjerenja u kupce i počela uživati ​​u ogromnoj popularnosti?

Ruske tuš kabine

Ruske tuš kabine

Vodeći proizvođači

BAS.

Bas tvrtka je jedan od vodećih ruskih proizvođača sanitarne opreme, vodovodne i pribora.

Najpopularnije tuš kabine iz tvrtke BAS.:

  • Arona, veličina palete je 100x100;
  • Burse, paleta je također kvadratni oblik 90x90;
  • Fidži, veličina palete je 120x80.

Cijene za tuševe su dostupne. Oni će postati idealno rješenje ako tražite modele s visokim paletima u kojima je zgodno za kupanje djece, životinja i pranje. Međutim, ova tvrtka nije zaobilala niske palete.

Članak o temi: Kako obojiti zidove: Priprema, procesna tehnologija

Ruske tuš kabine

Ruske tuš kabine

Radomir.

Možda najpoznatija ruska tvrtka za proizvodnju kupki i tuš kabine. Tvrtka je postala mnogo puta vlasnik raznih nagrada i nagrada, nije ga nazvao jednom - najbolje domaće društvo godine. Uz ovaj status i ugled, tvrtka pokušava napraviti cijene za svoje proizvode kao dostupne svima. Najskuplji model "Radomir Laura" opremljen je poluautomatskom odvodom, elektroničkom kontrolnom jedinicom i parnom kupeljom.

U osnovi, veličina različitih modela fluktuira u ovom rasponu:

  • Duljina od 90 do 1510 centimetara;
  • širina od 90 do 1510 centimetara;
  • Visina od 200 do 240 centimetara.

Cijena će ovisiti o veličini i dubini kabine, kao i iz pruženih funkcija, kao što su masaža stopala, tropska kiša, parnoj kupelji, ozonski dezinfekcija i mnogi drugi. Najveći model "Radomir Omega", čiji je duljina 223 centimetra.

Ruske tuš kabine

Ruske tuš kabine

Ruske tuš kabine

Laniver

Također uključeni u popis najpopularnijih i najtraženijih proizvođača tuš kabina. Ipak - kombinacija kvalitete i izvrsnog stila čini njihov posao. Da, a raznolikost izbora ugodno je sretan i ima za sebe. Tvrtka proizvodi gotovo cijeli niz opreme za tuš: od paleta do cijele sobe za tuširanje. Tuš kabine i kutije se odlikuju ergonomskim dizajnom, tvrtka također proizvodi vrata za tuš kabine i staklene particije. Za one koji su napravili tuš kabinu vlastitim rukama, tvrtka nudi visokokvalitetne tuš police.

Ruske tuš kabine

Vodeni

Tvrtka je već uspjela dokazati kupcima snage i trajnosti svojih proizvoda za 10 godina postojanja na tržištu. Najpogodnije i praktične funkcije o poboljšanju, ugrađenim u tuš kabine, sve više privlače ljudi, osobito oni koji trebaju poboljšati zdravlje ili se jednostavno opustiti što je više moguće. Nakon provođenja različitih istraživanja i analize rezultata, tvrtka može priuštiti da se hvale kvaliteti tih postupaka i jamstvo njihove potpune sigurnosti.

Članak o toj temi: Šaljenje zidova nakon kita

Modeli ove tvrtke dostupni su svima, pogotovo ako pazite na tuš kabine gospodarstva klase, čije su dimenzije 90x90 ili 100x100. Cijena može varirati u rasponu od 10.200 do 13480 rubalja i ovisi o tome koji parametri ste zainteresirani za: raspon boja, oblik kabine, broj predloženih značajki. Ako vas privlače maksimalni broj svih vrsta opcija, pogledajte elite modele koji će rutinski postupak učiniti za tuširanje kao korisne i ugodne. Ovo je hidromasaž, tropski tuš, hamam, sauna i još mnogo toga.

Ruske tuš kabine

Ruske tuš kabine

Ruske tuš kabine

Erlit.

Proizvođač ove tuš kabine grupe tvrtki "neosan" koji se lako prilagođavaju zahtjevima kupaca i pokušavaju uzeti u obzir sve želje. Zbog toga je stigla do vrhova u prodaji i dobiva pozitivne povratne informacije od korisnika njihovih proizvoda. Trošak njihove robe je nizak zbog jeftine energije. Biljke imaju dva: u Kini, i zapravo u Rusiji. Prvi proizvodi na svjetskom tržištu modela ekonomske klase, drugi čini vrhunske kabine za tuširanje.

Ruske tuš kabine

Cijena ovisi o mnogim čimbenicima: oblike proizvoda, visina palete, veličine i prisutnosti ugrađenih opcija. Bez obzira na model ne odabirete, budite sigurni da zadovoljava sve sanitarne standarde i potpuno je siguran za vaše zdravlje. Takva tuš kabina će oduševiti kupca desetaka godina s kvalitetom i prekrasnim pogledom.

Ruske tuš kabine

Ruske tuš kabine

Aqua radost.

Od početka 2000-ih postoji tvrtka, a za to vrijeme već je uspjela osvojiti srca mnogih kupaca. Uostalom, tko odbija ugodne cijene i zajamčenu kvalitetu? Približne dimenzije gotovo svih modela su kako slijedi:

  • širina 90 ili 100 cm;
  • Duljina 90 ili 100 cm;
  • Visina se kreće od 251 do 225 centimetara.

Ovisno o tome koje funkcije želite vidjeti u vašoj tuš kabini, kao i koju vrstu vrste će odabrati: zatvoreno ili otvoreno, cijena modela može varirati od 11980 do 24450 rubalja. Ako želite, naći ćete najprikladniju opciju za vas, koji se savršeno uklapa u vašu kupaonicu. Ako trebate ekskluzivni model, na primjer, želite staviti sobu s opsegom i izvrsno, pogledajte tuš kabinu velikih veličina i sa sofisticiranim dizajnom. Ako je soba u kojoj želite izgraditi kabinu, mali, onda će biti veliki kompaktni i elegantni modeli ovog proizvođača.

Članak o toj temi: Je li moguće slikati vinilne pozadine: 3 vrste platna

Ruske tuš kabine

Ruske tuš kabine

Lit jet.

Potražnja za modelom tuš kabina ove tvrtke ne raste po danu, već po satu, molimo veću sve više ljudi s njihovom kvalitetom i trajnosti. Možete odabrati model s opcijama koje su vam potrebne, kao što su: tuš, hidromasaža, kontrastni tuš i još mnogo toga. Možete ostati kao i na najjednostavnijim opcijama za kabinu i razmaziti se s modelima u kojima su uključene mnoge korisne značajke.

Ruske tuš kabine

Većina modela liječnika prikuplja gotovo u potpunosti iz uvezenih materijala. Osim toga, talijanska oprema je dovedena u tvornicu. To omogućuje tvrtki da proizvede kabine koje zadovoljavaju sve standarde i standarde i savršeno uklapaju u bilo koji interijer. Mnogi kupci moraju kušati proizvode od prirodnog drva, kao što je TIK ili Wenge.

Kao što možete vidjeti, domaći proizvođači tuš kabine u našoj zemlji su zlostavljani. Dakle, da li je vrijedan jurnjavanja modela objavljenih u inozemstvu ako imamo, iz kojeg odaberete, uz visoku kvalitetu i za povoljnu cijenu.

Ruske tuš kabine

Ruske tuš kabine

Ruske tuš kabine

Čitaj više