Trebam li instalirati tuš u zahodu?

Anonim

Čista - zalog zdravlja! Svaka osoba koja se uzdiže i tko zna cijenu, jednostavno je dužna brinuti o higijeni. Dobro uređeni dasci vidljivi su izdaleka, i uvijek su lijepi komunicirati s njima. Najlakši način da se u potpunosti vodite na red je da se istuširate, ali to je nezgodno raditi nekoliko puta dnevno.

Trebam li instalirati tuš u zahodu?

Higijenski tuš u toaletu je vrlo prikladan, kompaktan i u velikoj mjeri pojednostavljuje higijenske postupke.

Ciljevi postavljaju tuš u zahodu umjesto bide

Trebam li instalirati tuš u zahodu?

Higijenske duše su spremnik za tuširanje malog promjera s ventilom za isključivanje na ručici klikom na koji ste dobili.

Jednostavno je nemoguće ostaviti pozornost na tako važan detalj kao higijenski tuš. Ovaj jednostavan uređaj će pomoći bez mnogo kretanja kako bi se doveli u punu narudžbu nakon određenih postupaka i osjećaju se sigurni. Dizajn higijenskog tuša poznati su mnogo, ali svrha svega je jedna stvar - podnijeti topli vodu u željenom vremenu u određenoj točki.

Svi znaju da postoji bide u takve svrhe. Bide je kupka malih veličina, koja se koristi posebno za raspored vanjskih genitalnih organa. Bide je poštivao osobito vjerojatne ljude koji ne prihvaćaju toaletni papir kao trajni atribut.

Zašto ne instalirati bide?

Ako tvrdite da je bolje uspostaviti higijenski tuš ili bide za intimnu higijenu, onda se mogu razlikovati mnoge prednosti u korist higijenske duše. Pa zašto bolje instalirati higijenski tuš umjesto bide?

Trebam li instalirati tuš u zahodu?

Umjesto ugriza, bolje je uspostaviti higijenski tuš, jer ne zahtijeva veliki prostor.

Prvo, trebate uzeti u obzir neke nedostatke u instalacijskom planu bide. Za montažu potrebna je prostrana toaletna soba. U isto vrijeme, kupaonica se može kombinirati s tušem ili tušem ili postojati u zasebnoj sobi.

Evo opet dilema ustaje: Ako je kupaonica odvojena, onda u kojoj je sobi bolje montirati bide? Ako je to izravno WC, morat ćete stalno voziti s WC-a s tušem. Ako instalirate bide u toalet, pored toaleta, onda će odmah biti potrebno osigurati ljusku za pranje ruku, kao što je učinjeno u većini slučajeva.

Uz kombiniranu lokaciju tuša i kupaonice u sobi postoji veliki broj vodovodnih uređaja.

Instalacija bide će zahtijevati dovoljno velikih ulaganja i ozbiljno demontaže podne obloge.

Trebam li instalirati tuš u zahodu?

Da biste instalirali bide, trebat će vam puno ulaganja i rastavljati podove.

Bez obzira na uzajamnu lokaciju kupaonice i kupaonice, treba zapamtiti za obvezne standarde za ugradnju sanitarne opreme. Bide će se instalirati na daljinu koja ne prelazi 30 cm, od zidova sobe i od druge sanitarne opreme.

Za udobnu uporabu, toliko prostora sa svih strana možda neće biti potrebno, ali norme zahtijevaju. To još jednom dokazuje iracionalnost korištenja bide kao sredstvo pružanja higijene.

Članak o temi: Što se može napraviti od stare drvene cijevi učiniti sami (44 fotografije)

Ako stariji živi u kući, tada uspostavljena bide može stvoriti neugodnosti u smislu uporabe.

Prednosti tuša u zahodu

Trebam li instalirati tuš u zahodu?

Higijenski tuš neće uzeti mnogo prostora, također ga je lako instalirati sami.

U higijenskim namjenama možete koristiti izvrsnu alternativu i uspostaviti higijenski tuš umjesto bide. Što možete dobiti u isto vrijeme? Da biste odgovorili na ovo pitanje, vrijedi hodati kroz sve nedostatke instalacije bide. Higijenski tuš neće donijeti nikakve posebne promjene u unutrašnjosti toaletne sobe. Može se instalirati u WC na različite načine, koji će se spominjati u nastavku. Iako izbor metode instalacije neće ovisiti o uzajamnom položaju kupaonice i tuš sobe.

Higijenski tuš neće uzeti mnogo prostora. Financijski troškovi za kupnju i ugradnju bilo kojeg novčanika gotovo neće osjećati. Možete u potpunosti instalirati higijenski tuš ili čak kupiti gotovu instalaciju i pričvrstiti na WC toalet s WC-om.

Uživajte u higijenski tuš - jedan užitak, a osim toga možete dobiti dodatne prednosti. Neke domaćice uživaju u higijenski tuš kao uređaj za pranje dječjih lonaca ili čak pladnjeva za životinje koje se uzimaju u zahodu.

Koristite higijenski tuš bit će prikladan i jednostavan za bilo koga bez obzira na dob i rast. Stariji ljudi će biti zadovoljni takvom opremom.

Glavne vrste tuša u zahodu

Bit će korisno razmotriti glavne vrste uređaja higijenskog tuša. Instalacija bilo kojeg od njih proizvodi se u neposrednoj blizini već postojećeg WC-a ili je montiran u sam WC na različite načine. Dakle, kao glavni, možete dodijeliti vrste:

Trebam li instalirati tuš u zahodu?

Instaliranje higijenske duše neće oštetiti unutrašnjost, glavna stvar nije zaboraviti blokirati ventil za zaključavanje na mikser.

  1. Higijenski tuš stavljen na zid. Ova vrsta instalacije uključuje montažu u zid u blizini toaletne posude od posebnog metalnog plastičnog crijeva s mikserom i tuš mlaznicom. Također se može montirati samostalno. U isto vrijeme, apsolutno nije potrebno čekati remont kupaonice. Instalacija neće oštetiti unutrašnjost. Važno je da nakon upotrebe higijenskog tuša potrebno je ne samo da pritisnete gumb na tuš mlaznicu za zaustavljanje dovoda vode, ali i preklapanjem ventila za isključivanje na mikser. Inače, slab ulov mlaznice ne može izdržati, a pojavit će se poplava.
  2. Higijenski tuš s mini sudoper. Instaliranje takvog sudopera u zahod bit će dobra prednost i donijet će neke dodatne značajke za vlasnike kuće. Korisni prostor će se trošiti ekonomski, budući da je instaliran na zidu, ali to može biti praktički iznad toaleta. Mini-sudoperi mogu biti i kutni i obični - za ugradnju na čvrsti zid. Širina bilo kojeg od njih je nešto više od 30 cm, a visina jedva prelazi 15 cm. U takvoj higijenskoj duši možete oprati ruke ili mali pribor za kućanstvo. Kada se koristi u svrhu, crijevo s tuš mlaznice mora slobodno doći do toaleta.
  3. Pokrijte bide za WC školjku. Takav uređaj će biti pogodan za ljude koji žele imati sve prednosti bide, ali ne i prostorne prilike. U isto vrijeme, elementi za higijensku dušu već su montirani u toalet i prodaju se okupili. Takvi uređaji mogu se isporučiti s električnim upravljanjem ili bez njega, imaju upravljačku ploču ili upravljačku ploču na naslovnici naslona. Voda koja se dobiva kroz posebnu mlaznicu može se dodatno zagrijati. U nekim funkcijama nekih pokrivača, bide će se sušilo za kosu. Cijena takvog uređaja je visoka. Da, i svrha ovog uređaja u praksi, za razliku od 2 prethodne, bit će samo jedna stvar - izravno po dogovoru.
  4. WC s funkcijom bide. Takav uređaj u higijenskom planu može biti sasvim sumnjiv, jer se uređaj za opskrbu vodom nalazi izravno u zahodu. Neće svatko biti usavršen na tome, budući da je moguće postići sterilnu čistoću u zahodu ako je to moguće, onda samo u kratkom razdoblju. I nakon svega što se tiče intimne higijene.

Članak o temi: Paulboard: Debljina seksualnog drvenog, što je bolje koristiti i što vrijedi za tehničke

Posebno obilježje takve higijenske duše bit će da izvana u unutrašnjosti kombinirane kupaonice ili odvojene kupaonice, ništa neće učiniti ništa novo.

Instalacijski rad na ugradnji tuš u zahodu

Trebam li instalirati tuš u zahodu?

Montaža sheme higijenske duše u zahodu.

  1. Higijenski tuš. Kada se instalira, nova komunikacija nema potrebe: voda se uklanja iz postojećih. U pravilu, na vanjskom dijelu zidova osigurava prekid ventila s mikserom za vodu, a mlaznica tuš ima gumb za zaustavljanje dovoda vode. U dizajnu je moguće osigurati instalaciju termostata, koja će eliminirati iz konstantne kontrole temperature protoka vode. Postoje mikser po želji, na obje strane toaletne posude, iznad njegove razine. Stalak ovjesa može se pričvrstiti zajedno s miješalom ili se kupuje odvojeno. Prikladno će se smjestiti pored potrebnih tekućih higijenskih proizvoda i salveta u posebnim vješalicama.
  2. Higijenski tuš s mini sudoper. U tom slučaju montiran je mini sudoper odabranog oblika u kutu ili krutom zidu u neposrednoj blizini toaleta. U isto vrijeme, miješalica s tušem i posebnim držačem je instaliran zajedno s konvencionalnom dizalom. Crijevo se ne stalno miješa: Prilikom postavljanja mlaznice na držač, petlja crijeva visi i nalazi se odmah ispod sudopera. Za montiranje ljuske morat ćete pripremiti posebne alate. Napravite rupe u zidu perforatorom. Uz pomoć odvijača čvrsto pričvršćuje vijke u zidu pomoću dowel. Vijci kako biste pričvrstili pripremljeni sudoper u zidove. Test na sudoper komunikacije koristeći cijevi iz polivinil klorida. Opremiti uklanjanje rabljene vode uz pomoć plastičnih cijevi s koljenom, koja se može sakriti u zidnom polja.
  3. Pokrijte bide za WC školjku. Kompleksni instalacijski rad Ugradnja poklopca bide ne daje. Priključni krugovi su nešto različiti ovisno o modelu instrumenta, svi su priloženi s skupovima rezervnih dijelova za ugradnju. S višestrukim crijevima iz polivinil klorida bit će potrebno opskrbiti vodu u zahod i odvodnje. Potrebno je osigurati poseban filtar za vodu koji se isporučuje na poklopac bideta. Tada biste trebali provjeriti sve veze i ispravno prikupljati cijeli slijed preko priložene sheme. I samo tada možete spojiti poklopac-bidet na električnu mrežu za upravljanu uporabom.
  4. WC s funkcijom bide. Montažni rad s takvim instrumentom može biti različit ovisno o kupljenom modelu. WC s ugrađenom funkcijom bideta može se kupiti odmah. Tada će biti potrebno samo na uobičajeni način uspostaviti WC i donijeti vodu zasebno za higijenske svrhe. U takvim toaletnim zdjelima unutar zdjele na dalekom središnjem dijelu ruba je osigurana mlaznica na mikser za vodu. Miješalica treba donijeti vodu na željenu temperaturu, mlaznica će prskati vodu prema gore. U strukturi toaleta može se osigurati uvlačiv spoj u kombinaciji s mikserom. Načelo uporabe je isti, ali se spoj može uvlačiti ili trese, nagib, što je mnogo prikladnije i praktičnije. Na kraju spojenja bit će mlaznica za prskanje vode.

Članak o temi: Perilica rublja Europske skupštine

Popis alata i materijala za montažu

Trebam li instalirati tuš u zahodu?

Higijenski tuš u zahodu s otvorenim očiju.

Budući da postoje razne vrste higijenske duše i metode za njegovu instalaciju, onda će setovi potrebnog inventara za instalaciju biti različiti. Najteže u montaži iz prikazanih vrsta duša bit će: higijenska i duša s mini sudoper. Za njih se moraju podnijeti alati i materijali.

Kada instalirate higijensku dušu, bit će potrebni sljedeći materijali:

  • Transparentan silikonski brtvilo. Bit će potrebno zapečatiti spojeve crijeva i cijevi, dijelovi hranjenja miksera. Zbog nepostojanja boje, neće prekinuti ukupni raspon unutarnjih rješenja soba;
  • Set tikla. Oni su umetnuti u rupe izrađene u zidu perforatorom kako bi se osigurala gusta vezanja vijaka;

    Trebam li instalirati tuš u zahodu?

    Doweli su umetnuti u rupe izrađene u zidu perforatorom kako bi se osigurala gusta vezanja vijaka.

  • Namotavanje je dizajniran za brtvljenje navojnih i drugih spojeva detalja dizajna;
  • Potrebni rezervni dijelovi koji čine higijenski tuš. Ako planirate montirati higijenski tuš bez sudopera, onda će vam trebati miješalicu s cijevi od metalne plastike s tuš mlaznice, tuš stajati. Ako je instaliran higijenski tuš s mini-sudoper, morat ćete kupiti školjku oblika stopala;
  • Cijevi polivinil klorida su potrebne za izvođenje dovoda i uklanjanja vruće i hladne vode u sudoper, kao i na vrlo higijensku dušu;
  • Stalci za ugradnju sudopera uglavnom su izrađene od metala. Potrebni su za tone na njima;
  • Vijci se ubacuju u šupljinu kostila, zatim su regali pričvršćeni na vijke.

Alati će pomoći:

Trebam li instalirati tuš u zahodu?

Bušilica je potrebna za bušenje rupa, ako je potrebno.

  • Bušilice bušilice u potrebi. To ovisi o strukturi i stupnju pripravnosti zida;
  • vijci za vijke odvijača;
  • skup odvijačima koji mogu zamijeniti odvijač;
  • Ključ je neophodan za pričvršćivanje ispusnih cijevi i mikser pri montiranju sudopera iz higijenske duše;
  • Perforator služi da prodire u rupe u guste zidove iz ploča.

Trebalo bi razjasniti da za ugradnju higijenskog tuša s sudoperom, trebat će vam: silikonski brtvi, tikci, namotavanje, polivinil klorid cijevi, vijci, bušilica, odvijač ili odvijač, ključ, perforator, kao i skup potrebne rezervne dijelove.

Za ugradnju neovisne higijenske duše, potrebno je manje inventara: silikonski brtvilo, tiple s vijcima, odvijačem i perforatorom i odgovarajućim rezervnim dijelovima.

Čitaj više