Zid od opeke u spavaćoj sobi: opcije uređaja

Anonim

Zidovi od opeke u spavaćoj sobi olakšavaju naglašavanje elegancije i luksuza unutarnjih poslova. Dizajneri su uvjereni da je moguće postići impresivan učinak u unutrašnjosti bez korištenja skupih građevinskih materijala i tehnologija. Postoji dovoljno originalnog dijela - a soba se transformira izvan prepoznavanja.

Zid od opeke u spavaćoj sobi: opcije uređaja

Zid od opeke u spavaćoj sobi može, bez upotrebe skupih građevinskih materijala i tehnologija, naglasiti eleganciju i luksuz interijera, pretvarajući sobu izvan prepoznavanja.

Kako ažurirati spavaću sobu?

Danas je zid opeke u unutrašnjosti moderan smjer u Americi i Europi. Ali to nije uvijek bilo. Na temelju okolnosti, za mnoge zemlje, 40-50 godina prošlog stoljeća postale su teška vremena. Također je utjecao na američki kontinent, gdje je stanovništvo morala navesti proizvodne pogone, tehničke zgrade i skladišta, ostavljajući u svrhu spašavanja originalnog zidnog uređenja - betona i cigle.

Neko vrijeme, dizajneri su kasnije primijetili da je zid opeke u unutrašnjosti imao posebnu privlačnost. Dakle, s njihovom svjetlom, takav dekor sobe počeo je dobiti popularnost, koja je postupno odlučila o modernom smjeru potkrovlja.

Vjeruje se da spavaća soba treba održavati samo u mirnim pastelnim bojama. Ovim mišljenjem, dizajneri se ne slažu u žurbi. Modernost odobrava svoj modni i stil. Otišli smo do dalekoj prošlosti izblijedjeli pozadinu na zidovima i odsutnosti u svijetloj sobi. Karizmatične metode dekoracije promijenile su neresspriness of spavaće sobe.

Zid od opeke u spavaćoj sobi: opcije uređaja

Varijante zidarstva od opeke.

Opcije završne obrade opeke u unutrašnjosti spavaće sobe mogu biti nekoliko:

  1. Zid opeke oguljen od stare boje i žbuke.
  2. Suočeni s jednom od zidova.
  3. Ugradnja pločice oponašanja cigle.
  4. Pozadina s zidarskim uzorkom.
  5. Ugradite particiju gipsane ploče s naknadnim okrenutim.

Zid od opeke u unutrašnjosti omogućuje ne samo da istaknute u dizajnu prostorije, već i zbog nedostatka živog prostora za proizvodnju zoniranja.

Polaganje u sobi savršeno razdvaja radno područje od kreveta.

Članak o temi: šablone leptira za dekoraciju

Prirodna cigla u unutrašnjosti spavaće sobe

Nedavno je izgradnja ciglenih zgrada rijetka. U većini slučajeva se provodi izgradnja bloka i ploča. Stoga, ako stan ima zidove od opeke, onda, najvjerojatnije, njegova starost je najmanje trideset godina. Popravak u takvim kućama uvijek je povezan s raznim poteškoćama. Tipično, zidovi takvih zgrada se odlikuju snažnim nepravilnostima i potreban je veliki broj žbuke za završnu obradu.

Razumni izlaz iz položaja ostavit će dio prostorije bez premaza. Prirodni zid od cigle u unutrašnjosti takve kuće stvorit će jedinstvenu atmosferu i dodati individualnost odabranog stila. Jedina prepreka u ovom slučaju ne može biti vrlo dobro stanje zidarstva. Možete vratiti zid cigle kako biste nanijeli kit na čips i pukotine kamena, prvo čišćenje od sloja starog žbuke. Također će biti potrebno pokriti površinu za pokrivanje posebnim prajmerom, sprječavajući prskanje prašine.

Zid od opeke u spavaćoj sobi: opcije uređaja

Shema lagane opeke.

Ako zid opeke ima snažnu štetu i ne namjeravate koristiti stari stil u unutrašnjosti spavaće sobe, tankog sloja žbuke može se koristiti kao cilj. Debljina obloga za oblaganje trebala bi biti takva da je vidljivo olakšanje i boja cigle, ali polaganje ima uredni izgled. Uz zadovoljavajuće stanje zidova, mogu se liječiti mat laka ili boje.

Svaki stil ima vlastite karakteristike i usredotočiti se na njihovu pozornost, to će uzeti zid od cigle da podvrgne dodatnoj završnoj boji. Jedna od prednosti takve površine je da se njegova početna tekstura može promijeniti nakon prepoznavanja:

  1. Možete postići zanimljiv učinak pomoću čekića, dlijeta i vježbe. U procesu liječenja, šavovi za polaganje se produbljuju, što omogućuje da se svaka cigla izolira odvojeno.
  2. Caotički izbacite komade opeke s istim alatima kao u prethodnoj verziji. Formirane rupe za pokriće s bojama s više boja.
  3. Na zidu od opeke, nije pokriveno žbukom, nanesite bilo koji crtež koji odgovara dizajnu spavaće sobe.

Članak o temi: prašak za pranje iz sapuna za kućanstvo, koji ometa 1000 puta bolje!

Materijal za imitaciju cigle

Ako je kuća izgrađena od opeke, onda nema potrebe odabrati materijal. Ali što ako se stan nalazi u panelu visoke zgrade? Tada zid u unutrašnjosti spavaće sobe može biti prekriven klinkerskim pločicama ili spremanje pozadinom. Korištenje posebne pločice imitirajuće cigle omogućuje vam da uštedite dragocjene kvadratne centimetera trga. Osim toga, takav materijal je mali i lako pričvršćen na vertikalnu površinu.

Prednost ove metode završne obrade je široka pločica boja. Ima više od 50 nijansi, iz kojih možete postaviti različite obrasce i stvoriti bilo olakšanje. Paleta boja počinje na bijeloj boji i završava crveno-smeđim i tamnim bojama. Za svaku nijansu nalazi se odgovarajuće popločane mrlje.

Površina dekorativnog materijala može se nadoknaditi, što omogućuje da bude savršeno u kombinaciji sa stilom zemlje ili Provance. Ali topla skala boja i materijalna tekstura, s elegantnom i novom olakšicom s učinkom djelovanja požara, kao da je posebno stvoren da postane sastavni dio udobnog interijera.

Kada se obloži zid s clinker pločicama, možete isprobati različite tehnike dizajna s intertužnim šavovima. Oni mogu biti široki ili uski, krivulje ili glatke. Pločica se može postaviti ne samo tradicionalnom shemom, već i pokušati objaviti dijagonalu. Takvi mali trikovi će stvoriti unutrašnjost u spavaćoj sobi s ekskluzivnim i nezaboravnim detaljima.

Zid opeke u unutrašnjosti može se stvoriti i uz pomoć pozadine. Preporučljivo je odabrati premaz iz skuplje serije, u kojem će tekstura najviše podsjećati na opeku. Kada instalirate pozadinu i okrenute, pločice ne pokrivaju sve zidove sobe. Jedna okomita površina je dovoljna za naglašavanje stila spavaće sobe.

Zid od opeke u spavaćoj sobi je uistinu originalno rješenje s kojim će soba biti istovremeno moderan, udoban i udoban!

Članak o temi: Kako napraviti plovilo od folije

Čitaj više