Koje su kose za zavjese i kako ih napraviti vlastitim rukama?

Anonim

Čini se da je soba dosadna i pogubljena, a nema sredstava za ažuriranje postavke? Postanite čarobnjak: dobiti prekrasne picke ili kose za zavjese i dati zavjese izvorni oblik. Soba će se odmah pretvoriti. Nemojte misliti da kupnjom bilo kojeg dodatka odmah promijenite pogled na stan. Ako pogrešno pokupite dizajn, čak i veličanstveni ukras izgledat će potpuno neprikladno mjesto, pokvariti cijeli pogled. Crtani pas na strogim nosačima izgleda smiješno, a masivna kopča nije prikladna za til ili niti.

Koje su kose za zavjese i kako ih napraviti vlastitim rukama?

Kompas u moru pribor

U trgovini vam se svidjelo izvornu ukosnicu. Nemojte žuriti da biste dobili novčanik, najprije mislim da će ona izgledati prikladno za neke od vaših zavjesa. Nije nužno dodatna oprema treba uskladiti u boji i oblik s portirima: ako dobijete okus s okusom, najuspješniji će se nekompatibilne stvari činiti stvorenim jedni drugima. Vješti ljubavnica može biti tako stavljena na istu zavjesu romb i disk koji će nadoknaditi izvorni sastav.

Vijeće

Obratite pozornost na snagu proizvoda. Možete koristiti najslabiji kamionet za popravak filamenata i trula zavjesa, a za tešku masivnu tkaninu trebate vrlo izdržljivi nosač.

Na kuhinjama i verandama obično se koriste svijetle zavjese: od tila, niti. Osigurajte ih uređajima s likovima boja, ptica, leptira, i sve što dolaze u sobu, odmah izlaze iz zabavnog ljetnog raspoloženja.

Koje su kose za zavjese i kako ih napraviti vlastitim rukama?

Ovisno o svrsi sobe i okusi hostesa, možete koristiti različite stilove.

  • Ljubitelji klasičnog stila voljeli će brončani pribor ili imitacija plemenitih metala.
  • Soba etničke stila koristit će od drvenih štala i drugih prirodnih materijala ukrašenih resama, lancima, rinjestonama, raznim privjescima.
  • Djeca se mogu ukrasiti svijetlim likovima heroja omiljenih crtića.

Članak na temu: Kako odabrati til s lambrene na prozorima

Razmislite kakvu vrstu zadatka vam se više sviđa. Može biti potpuno neprimjetan i istodobno neprepoznatljiv mijenjanje dizajna prozora. Da biste to učinili, boja dodatne opreme treba uskladiti s bojom zavjesom. Za dekoraciju, drvo, tkanine, Macrame dobro pristaju. Još jedna mogućnost je besmislica zavjese i svijetle, privlačeći pribor. U tom slučaju, uzmite velike proizvode s višebojni ukras, šljokica, uzorci kuglice. Želite li da cjelokupna soba atmosfera čini jedan ansambl? Koristite iste motive u dizajnu jastuka, kariran, dekor namještaja i jezgri.

Koje su kose za zavjese i kako ih napraviti vlastitim rukama?

Kako koristiti ukosnica i pickups?

Rano sunčano jutro, želite pustiti svijetle tople zrake u sobu. Nekoliko pokreta - a tkanina je sigurno fiksirana. Zavjese ne vise u tihim platnama, uz pomoć raznih uređaja, mogu se dati različite oblike: romantične valove, izvorne pakete i nabore. Volite li raznolikost? Kupite ili čine vlastite ruke pouzdane kose i možete barem doći do novog dizajna otvaranja svaki dan.

Dakle, da soba izgleda dobro, nije dovoljno kupiti prekrasan pribor, morate ih pravilno staviti. Standardna pravila dizajna: kolica za zavjese moraju biti simetrično smještene na nadmorskoj visini od približno 1/3 poda. Zašto ne eksperimentirati? Ponekad asimetrija čini nestali "vrhunac", soba će dobiti originalnost i originalnost. Nije potrebno slijediti instalirane kanone, pokušati na različite načine i pronaći rješenje koje želite.

Kupite nekoliko skupova različitih uređaja: pickups, ukosnica - a možete stvoriti stvarne umjetničke djela od najjednostavnijih zavjesa. Osigurajte tkaninu na različitim mjestima kako biste napravili sastav valova, nabora, pufera. Ako imate neuspješnu konfiguraciju otvaranja prozora, vješto korištenje dodatne opreme pomoći će pobijediti ovaj oblik tako da će nedostaci izgledati prednosti. Uski i dugačak otvor pretvorit će se u prozor gotičkog zaključavanja, zavjese visi preširoke, vješajući lijepu kaskadu.

Članak o toj temi: Visina praga ulaznih vrata: Ugradnja drvenih i betonskih pragova

Kako napraviti ukosnica s vlastitim rukama?

Želite pričvrstiti na zavjese originalni ukras, koji nije nikoga, - napravite picke i kose s vlastitim rukama. Za to ne trebate posebne vještine, čak i djeca će se nositi s radom.

Koje se materijale mogu koristiti? Lakše je reći da je nemoguće koristiti:

  • tvari koje izlučuju štetne ili neugodne mirise;
  • kratkotrajni materijali;
  • stavke koje se mogu ozlijediti;
  • Proizvodi koji mogu mrjiti ruke ili zavjese.

Sve ostalo može biti, postoje ljudi koji, čak i iz običnih slatkiša, čine izvrsne stvari. Savršeno, ako privučete djecu kreativnom procesu, njihova fantazija može izdati potpuno lud ideju, a kao rezultat toga će utjeloviti u ukras, koji će svi gosti zavidjeti.

Za obuku možete napraviti ukosunju za zavjese za svjetlo s uobičajenog CD diska. Izrežite iz njega sredinu i zamotajte rezultirajući prsten s dekorativnom kabelom ili vrpcom. Možete ukrasiti proizvod s rinestones, kuglice, cvijeće od vrpce ili papira, uzoraka macrame, kompozicija perle. Je li vaša fantazija već u akciji? Možete doći do vaše opcije. Da bi se osigurala zavjese, pogodan je tanki izdržljivi PIN, koji se može urediti na isti način kao i osnova.

Svaka žena posjeduje bilo kakvu vrstu rude i stvori vidljivi dio kose za nju neće predstavljati velike poteškoće. Najteže je napraviti stezaljku. Nemojte razbiti glavu preko stvaranja nositelja, kupite jeftinu kosegu, koja će morati sigurno pričvrstiti tkaninu i pričvrstiti svoj sastav na njega. Jedna od opcija: Pitam se zavjesa vezanim s čvorom, ali to je moguće samo na tankim tkivima i kako organizirati guste teške zavjese? Uzmite snažnu stezaljku i osigurajte romb na njemu za bazu i zamotajte ga debelim snopom istog materijala iz kojeg su zavjese ušivene.

Članak o temi: šahov stol radi sami iz vlaknastih ploča

Koje su kose za zavjese i kako ih napraviti vlastitim rukama?

Izlaz

Mnogi vlasnici više nisu zadovoljni uobičajenim zavjesama na strehe, koji zatvaraju otvaranje noću, a popodne su jednostavno objesiti bezoblične platnene. Želim da se svjetlo dobro prodire u prozor, a ne pravokutni okvir s vezama, već prekrasnim sastavom. Sve vrste lambrekina, pickups, četke, ukosnica će dati ogroman prostor za stvaranje raznih ukrasa. Možete organizirati sobu u modernoj, iu starom stilu, pretvoriti sobu u kraljevske komore ili viteški dvorac.

Svatko od nas je upoznat s situacijom kada trgovina ima veliki raspon željene robe, ali ne postoji takav model, što je potrebno. Na primjer, u obliku raznih figura postoje dovoljni, rhombovi, ovalni, ali ne postoji niti jedan disk odgovarajuće veličine. Želite li imati jedinstvenu dodatnu opremu, ispunite sobu s pozitivnom energijom vlastitog kreativnosti - napravite picke i kose za zavjese s vlastitim rukama. Ako se bojite odmah preuzeti složenu plovilu, početi tračiti jednostavan lanac za kuhinjske zavjese. Vidjet ćete kako se izgled i prozori i prozori odmah transformiraju, a vi ćete shvatiti da samo trebate pokazati želju i fantaziju, i sve će se ispasti.

Čitaj više