Je li moguće napraviti spavaću sobu iz kuhinje u studijskoj sobi (fotografija)

Anonim

Fotografija

Na prvi pogled, ideja povezana s time kako napraviti spavaću sobu iz kuhinje nije tako teška, bez obzira na to kako se činilo, samo je potrebno, i sve će se ispasti. Tko je ikada živio u studio apartman zna što se može povezati. Prva stvar koja može doći na moju glavu kako bi ponovno razvio jednosobni da uklonite sve zidove.

Je li moguće napraviti spavaću sobu iz kuhinje u studijskoj sobi (fotografija)

Jednosobni apartman se može povećati spajanjem kuhinje, hodnika i same sobe.

Ruski stanovirani fond povezan je s minimalnim brojem jednosobnog stanovanja s prikladnim rasporedom. Stoga je često potrebno ustrajati u snazi, gdje bih volio vidjeti više udobnosti. Ruski građani bez pomoći počeli su ponovno razviti unutrašnjost apartmana, tražeći uspješnije mogućnosti kako bi nekako proširili prostor jednosobnog stana kako bi maksimalno koristili kvadratne metre.

Opcija uobičajena obnove povezana je s kombinacijom dnevnog boravka i kuhinje u jednosobnom stanu, a prostor za sjedenje u kuhinji čini se da je svakodnevna svijest kao egzotična simbioza. Pluse i kontra od ove opcije je dovoljna, ostaje da se nositi s onim što su trenuci više: pozitivni ili negativni. Samo je to bilo vrijeme da to shvatimo u ovom pitanju.

Što nedostaci i dostojanstvo mogu imati redevelopment jednosobnog stana

Je li moguće napraviti spavaću sobu iz kuhinje u studijskoj sobi (fotografija)

Studio apartman su vrlo popularni u posljednje vrijeme, ali nisu pogodni za obitelji s djecom.

Kao rezultat kombiniranja spavaćih soba i kuhinja, jednosobni apartmani su često slični uobičajenom skladištu stvari koje prije ili kasnije možda trebaju u gospodarstvu. Nakon što je izbacio sav višak, uključujući stari namještaj, možete dobiti mjesto koje se može ispravno zbrinuti i gdje se možete udobno smiriti i na malom dnevnom boravku. Nedostatak je da se svaki namještaj ne može staviti u sobu.

Ako pridajete određene napore, čak i kuhinja sa spavaćom sobom mogu se potpuno slagati zajedno s istom prostorom zajedno. Na primjer, tijekom dana mjesto sobe će se koristiti za gospodarsku namjenu, u večernjim satima često će biti slobodno biti kuhinja koja će postati mjesto za privatnost i odmor, zašto ne iskoristiti takvu priliku? U isto vrijeme, vlasnik jednosobnog stana dobiva prostranu sobu koja zamjenjuje dvije male, u kojima je nemoguće čak i okrenuti. Pravi izbor namještaja i njegov zgodan smještaj omogućit će ne samo ugodno za boravak u sobi, ali i za primanje gostiju, povoljno implementirati ih da provedu domaću zadaću za odmor, a kasnije ponuditi da provede noć kome će biti potrebno.

U Rusiji, mnoge namještaj nude kupiti jeftin udoban namještaj, uključujući i za narudžbu za određene veličine. Ova opcija otvara velike mogućnosti, pomažući uštedjeti, opremiti prostor sobe u vlastitoj želji, pažljivo planirati korištenje svakog stambenog metra u apartmanu. Odabir jedne opcije za poravnavanje u apartmanu kuhinje i spavaćih soba, trebali biste se pripremiti za sve zasigurno u nastalim neugodnostima.

Prvo, osoba će spavati u blizini kućanskih aparata, to jest, hladnjak i kuhinjska ploča, a vi ćete morati staviti gore. Kako bi se smanjili mogući nedostaci i neugodnosti s posebnim pažljivo: kuhinja će morati biti opremljena tako da je buka koju proizvodi tehnika minimalna. Stoga se nalazi u kuhinji od mjesta na spavanje.

Članak o toj temi: Što je bolje: šperploča ili gipsana ploča?

Je li moguće napraviti spavaću sobu iz kuhinje u studijskoj sobi (fotografija)

Kutak za kuhinjski pretvara se u slobodan prostor u glavnoj sobi.

Čajna kuhinja mora ući u stolice, stol i kauč, koji se po potrebi pretvara u krevet. Tako u kuhinji možete opremiti i prostor za spavanje. Da biste dali dodatnu udobnost, na zidu pokraj mekane kuhinje kauč, možete pregledavati skočnu kauču, staviti malu termbu koja će igrati ulogu namještaja uz krevet. Na kraju, možete dogovoriti, na primjer, cvijeće ili suvenire, može se pohraniti u nju (knjiga, budilica i druge stvari).

Druga metoda koja vam omogućuje pretvoriti kuhinju može biti povezana s određenim poteškoćama. U tom slučaju moguće je učiniti u stvaranju kuhinje ponovno. Ovdje je potrebno koristiti ako ne i usluge stručnjaka, onda savjete Učitelja.

Korisni savjeti za olakšanje

Ako se donese odluka bez pomoći drugih da ponovno razvija u stanu, onda možete uzeti u obzir nekoliko savjeta. Prilikom redevelopcije kuhinje u spavaćoj sobi možete se suočiti s brojnim poteškoćama i problemima koji ovise o specifičnoj situaciji. Olakšavanje kreativnog procesa doprinijet će sljedećim pravilima.

Je li moguće napraviti spavaću sobu iz kuhinje u studijskoj sobi (fotografija)

Kada kombinira kuhinju, morate biti sigurni da je zid koji treba srušiti nije nosač.

Sa standardnom obnovom stanova s ​​jednom sobom u panelnim kućama, koje su izgrađene u 1990-2000s. Kao lijepa i životni prostor, ali odvajanje korisnog prostora ne dolazi. Ova opcija pretpostavlja da napravi spavaću sobu u kuhinji, opremanje s ispušnim plinovima, rastegnut preko stropa diljem sezone.

U većini slučajeva, napraviti dvije sobe, vlasnici moraju žrtvovati kuhinju. U većini europskih država, kombiniranje kuhinje i dnevnog boravka odavno je uobičajena stvar. To ne samo da štedi prostor, već i povećana razina udobnosti. Ako povećati stambeni prostor za korištenje balkona, stavljajući topli kat tamo, to će biti plus.

Način stvaranja dvosobnog stana iz jednosobne. Možete smanjiti kuhinju, kombinirati spavaću sobu s balkonom. Ovo je jedna od najljepših opcija. U tom slučaju, particija je srušena između soba. Ako koristite kvadratne metre u hodniku, možete napraviti kuhinju više. Svakako moramo voditi brigu o visokokvalitetnoj izolaciji dvoje balkona, koja mora biti ostakljena, dok u isto vrijeme instalira particiju gipsane ploče između sobe i kuhinje.

Uz ne-standardnu ​​obnovu, svatko ima kut. To je jednostavan i uspješan način da se okrene jednosobni u dvije sobe. Da biste to utjelovili, morate nositi jedan dio zida u kupaonici, dodirnuti na zidu u kuhinji. Ispada pravi koridor i malu zonu koja vam omogućuje da instalirate kutni ormar. Zbog dobivenog kutnog prostora, kuhinja će biti zatvorena iz spavaće sobe s kutnim ormarićem.

Je li moguće napraviti spavaću sobu iz kuhinje u studijskoj sobi (fotografija)

Balkon se može koristiti za proširenje stana. Iz njega možete napraviti otvorenu lođu.

Način izrade spavaće sobe nije samo iz kuhinje, već i s balkona. Na primjer, možete ponoviti sobu u kojoj se nalazi kuhinja, poravnavajući ga s balkonom. Ispada spavaću sobu.

Članak na temu: Okrugli krevet u modernoj spavaćoj sobi: Fotografija namještaja, koji ima udobnost i udobnost (38 fotografija)

Metoda korištenja slobodnog planiranja. Moderni programeri prodaju nekretnine s besplatnim izgledom. S jedne strane, to je prednost za stanare, as druge strane, postaje potrebno stvoriti particije ako raspored ne odgovara onome što je povezano s potrošačkim uslugama, uključujući i dizajnerske usluge.

Svaku od mogućnosti možete smatrati vrlo dobrim početnim rasporedom kada možete napraviti prekrasan dizajn i sa svim tim spremanjem korisnog područja četvornih metara apartmana.

Stan s besplatnim rasporedom

Statistike pokazuju da su jednosobni apartmani u velikoj potražnji, jer su lakše provoditi, proći i steći.

Budući da je vlasnik jednosobnog stana živahna ekonomična osoba koja može izdvojiti najveću korist.

Je li moguće napraviti spavaću sobu iz kuhinje u studijskoj sobi (fotografija)

Tipično planiranje Hruščov.

Prije ponovnog planiranja potrebno je adekvatno procijeniti situaciju povezanu s ukupnim brojem četvornih metara. Obično, jednosobni apartmani imaju dva prozora, jedan spada u kuhinju, a drugi u spavaću sobu. Broj kvadratnih metara jednosobnog stana može varirati unutar 32-60 četvornih metara.

Jednosobni apartman s maksimalnim područjem ima poboljšano planiranje, tako da vuku dvosobni stan. Uz takav broj kvadratnih metara raznih poteškoća, možete sigurno izbjeći, uzimajući iz jedne dvije sobe. Kuhinja se obično prenosi u tamniji dio sobe, a dnevni boravak ili spavaća soba bliže prozoru.

Ako je jednosobna zapravo kvadratna, onda to nije tako teško remake, a tu je i fantazija gdje se podiže. Referenca se može provesti s najmanjim prijenosom zida - to je jeftin, stoga je ova opcija najprikladnija. Možete osigurati kutni zid s vratima koji vode do spavaće sobe kako ne biste izgubili dragocjene četvornih metara. Ako će biti malo korisnih četvornih metara u sobi, onda možete zagrijati stakleni balkon, a iz zida do prolaska iz luka. Možete organizirati malo radno mjesto na balkonu.

Je li moguće napraviti spavaću sobu iz kuhinje u studijskoj sobi (fotografija)

Particija može poslužiti kao separator između mjesta za spavanje i kuhinje.

Ako stan ima 45-60 četvornih metara, dva prozora, izolirana loža, onda možete stvoriti dvosobnu u prisutnosti hodnika i prostranu kupaonicu. Spavaća soba može biti odvojena od kuhinje dnevnog boravka s garderobom, prima odvojenu spavaću sobu. Ova opcija je namijenjena s dvosobnim mjestima i u potpunosti je pogodna za obitelj s jednim djetetom.

Možete ići dalje izradom tri spavaće sobe na jednosobnom stanu na trgu, kao da stavljate dvije dnevne sobe pored prozora. Jedna soba s najvećim područjem razbije se na dva dijela, a susjed se kombinira s hodnikom ili hodnikom. Takav dizajn u dnevnom boravku, u dalekom dijelu ove sobe, u potpunosti je pogodan za noćne goste, sve ostale zone, to jest, predsoblje, kuhinja, spavaća soba će se pomaknuti jedan u drugi. Dakle, iz prostrane kuhinje čini spavaću sobu je vrlo jednostavna. U odsutnosti prozora u kuhinji, možete koristiti umjetnu rasvjetu, jer u jednoj od triju soba koje je stvorio prozor neće biti.

Primjena dizajnerskih tehnika prilikom redevelopcije jednosobne

Je li moguće napraviti spavaću sobu iz kuhinje u studijskoj sobi (fotografija)

Stolica će pomoći uštedjeti korisnog prostora.

Na primjer, u particiji koja se odvaja prostor velikog prostora na dnevnom boravku i spavaćoj sobi, bliže stropu može se ugraditi vitražni prozori imitiraju uobičajeni prozor ili koristiti staklene blokove. Takav zid će poslužiti prepreku prodiranju buke. U tom slučaju, prirodno dnevno svjetlo će se održati u oba sječa od soba. Ukupna površina je ponekad podijeljena otvorenim ili zatvorenim regalima, koje određuju stupanj izolacije dviju soba stvorenih jedan iz drugog.

Članak o temi: Kako odabrati program za dizajn zavjese

U spavaćoj sobi se može staviti zaseban stolica ili kauč, stolice, računalo, stol za kavu. Možete staviti garderobu u hodnik, ojačati police za cvijeće ili stalak ispod knjige. Navedite mjesto za pohranu dječjih igračaka.

Kao dekorativna particija moguće je koristiti suhozid, phaneer ili iverice, što će omogućiti okretanje jednosobni u dvosobni jedan. Bit će potrebno napraviti okvir željeznih vodiča, koji se zatim obrezuje odgovarajućim materijalom, a između ploča od gipsanih ploča iz izolacijskog sloja, ugradnju vrata ili sustava s kliznim particijama iz suhozida. U njoj, na primjer, možete napraviti mali uski prozor preko cijele širine sobe na stropu. Moguće je uređaj bilateralnih niša za spremanje knjiga koje uštede prostor. Instalacija uskog trake staklenih blokova bit će zanimljivo dizajnersko rješenje, omogućujući zamijeniti prirodno svjetlo na umjetnoj.

Da bi se učinili ugodnijim bezbrojnim apartmanima starog fonda, dizajneri i dizajneri moraju se obratiti i izmisliti, kako, istezanje od planiranja najboljeg, organizirati mjesto vrlo dobro, tako da postoji prilika za zasebnu obitelj da živi udobno iako na malom, ali odvojenom trgu.

Zaključci za obnovu stana

Za Chagr, mnogi su obitelji dužne živjeti u vrlo malo jednosobnih apartmana. Predložene preporuke omogućile bi da pogledaju problem s druge strane.

  1. Idealno korištenje za stvaranje spavaće sobe nije samo kuhinja, već i balkon.
  2. Nije potrebno bojati se podijeliti pojedinačne sobe tako da možete napraviti dvije male, ali prave sobe.
  3. Cipebot spavaća soba i kuhinja je pravi način koji su usvojili europski standardi.

Prilikom prerade, potrebno je zapamtiti da je ovo pitanje regulirano zakonom. Po zakonu, suspenziju zida, rezanje kuhinje iz ostatka prostora stanovanja, ako je u njemu instaliran peć na plin. Prije početka spavanja od kuhinje redom, a ne na dizajnerski način, treba ga pažljivo pregledati sve zakonodavstvo o ovom pitanju ili se savjetovati s stručnjakom.

Nije dopušteno svaka rekonstrukcija na zakonodavnoj razini, glavni razlozi koji mogu postati prepreka provedbi namjera, su sljedeće:

  1. Rezultat povezan s oštećenjem trajnosti i uništavanje zgrade, to jest, njezini zidovi, smanjenje kvalitete pojave zgrade, izlijevanja vatrogasnih uređaja.
  2. Pogoršanje radnih uvjeta koji sprječavaju normalan život građana koji su stanovnici kuće ili jednosobni stan u njemu.
  3. Provedba raznih djela koja su povezana s redom bez koordinacije sa svim stanovnicima koji imaju odrasle dob i one koji su vlasnici ovog stana.
  4. Ako planirate ponovno razviti sobu, koja je navedena iza sjedišta GOOF-a.

Nemoguće je reproducirati kuće i apartmane koji su podložni rušenju. Napravite obnovu nemoguće je bez vraćanja kuće bivših vrsta.

Čitaj više