Pozadina za dvoranu u Hruščev: Odaberite Opcije

Anonim

U modernom planiranju grada možete pronaći razne apartmane modernog tipa, ali u isto vrijeme, stanovi ekonomske klase još uvijek su u potražnji, pod nazivom "Hruščov". Ova vrsta stanovanja nije samo atraktivna cijena, već i mogućnost ostvarivanja najnepredvidljivijih dizajnerskih ideja.

Značajke Hrušchevok

Pozadina za dvoranu u Hruščev: Odaberite Opcije

Pozadina treba kombinirati s zajedničkim dizajnom

Prije nego što nastavite izravno na dizajn dvorane u Hruščovu, morate znati glavne značajke ovih stanova kako biste ih dodatno koristili. Bez obzira na ukupnu kvadraturu, dvorana u takvim apartmanima je dizajnirana za 14-17 m², a ova soba je uvijek najveća.

Na tako malom području iznimno je važno postići idealno ispravne oblike. To znači da se prvo morate riješiti bilo kakvih nepravilnosti koje su na stropu, zidovima i na podu. Zbog činjenice da je područje prostorije mala, vrijedi napustiti sve materijale koji će doprinijeti njegovom dodatnom redukciji (na primjer, ploče od gipsane ploče), a najbolje je zaustaviti se na klasičnom uklanjanju površina i shtcloth.

Glavni detalji

Pozadina za dvoranu u Hruščev: Odaberite Opcije

Dobro osvjetljenje omogućuje vam da koristite nijanse

Ako želite vizualno dati nekoliko metara, možete pribjeći sljedećim načinima:

  1. Riješite se konvencionalnih prozora zamjenom od metalne plastike, koji vizualno dodaju svjetlo u prostoriju;
  2. Koristite prijenos zidova dnevnog boravka (ako je dopušteno);
  3. Prenesite vrata i koristite dio hodnika za stvaranje interijera.
  4. Ugradite prostrane lukove umjesto vrata.

Možete početi izbor pozadine za Hrušchev dvoranu tek nakon što je soba u potpunosti ispitana. U modernom dizajnu dobrodošla je lakoća percepcije prostora, a za to vam je potrebno:

  • odrediti funkcionalnu svrhu sobe;
  • Riješite i odaberite namještaj i zavjese, bez kojih ne možete učiniti u dnevnom boravku. Trebalo bi uzeti barem prostor, a pruža maksimalni kapacitet;
  • Izvaditi sve ormare i police iz hodnika, koji je nerješio prostor, zamjenjujući ih s prikladnijim namještajem.

Članak o temi: Značajke vinilne pozadine na phlizelin

Izbor pozadine

Pozadina za dvoranu u Hruščev: Odaberite Opcije

Minimum prirodnog svjetla uključuje izbor laganih toplih nijansi i dodatne rasvjete

Odabir pozadine za dvoranu u Hruščovom, morate zapamtiti osobitosti tih prostora. Ne biste trebali koristiti različite boje, kao u ovom slučaju zakon funkcionalnosti se ne koristi i vizualno povećanje prostora neće se postići. Ako trebate zoniranje, trebate koristiti različite vrste rasvjete, kao i plutajuće podove. Što se tiče sheme boja, to bi trebalo biti jedan s zajedničkim stilom stana.

Da biste dovršili zidove, najbolje je preferirati svjetlo, pastelni tonovi koji ispunjavaju prostor s dodatnim svjetlom i zrakom. Za zasjenjenu sobu, vrijedi odabrati tople tonske pozadine (narančasta, žuta, crvena).

Nemojte odustati od hladnih, zasićenih tonova, budući da je njihov cilj stvoriti u dnevnom boravku koji nedostaje kontrast i sofisticiranost. Uz pomoć tamnijih pozadina za hodnik, možete stvoriti intimne romantične zone.

Nepromjenjivo u dizajnu bilo koje sobe je korištenje dekorativnih, kontrastnih predmeta i pribora: vaze, kauč jastuci, paneli. Štoviše, ako trebate napraviti sobu više zabavnijom i sjajnom, trebate obratiti pozornost na boju boju: plava, ljubičasta, zelena, maslina, zasićena crvena.

Odabir stila za dnevni boravak u Hruščov

Pozadina za dvoranu u Hruščev: Odaberite Opcije

Crveni naglasci daju dnevnu sobu

Glavna stvar prilikom izrade male prostorije je odabrati takav stil koji ga neće preopteretiti, ali, naprotiv, pridonijet će proširenju prostora. Najbolje u ovom slučaju, prema dizajnerima, su minimalizam, visoka tehnologija, moderna, umjetnost deco.

Potrebno je napustiti složene strukture iz suhozida, stupova, lažnih kamina, koji preopterećuju prostor. Isto pravilo mora se promatrati prilikom odabira namještaja - morate koristiti samo njegovu količinu koja je stvarno potrebna za stvaranje udobnosti.

Najbolje je učiniti sljedeći skup namještaja: mekani kauč (mekani kutak je dopušten), ormar ispod stropa, ormar. Pa, da biste dodali razmake, trebali biste instalirati zidne modele televizora, bez upotrebe dodatnog tipka.

  1. Moderni stil - idealan je za one koji nikada ne odustaju od podebljanih eksperimenata i pokušavaju pratiti vrijeme. Za dnevnu sobu vrijedi koristiti namještaj s prozirnim i metalnim elementima. Ako je moguće, možete potpuno napustiti zidove, zamjenjujući ih s kliznim particijama ili staklenim blokovima koji savršeno proširuju sobu.
  2. Azijski stil - Ljubitelji Azije kulture su mu upućeni. To je blizu minimalizma, a zbog prisutnosti elemenata od drva i ratana ispunjava sobu s kućnom toplinom.
  3. Art Deco - Pozadine za dvoranu u takvom Hruščovom trebaju biti dopunjeni u neutralnim svjetlosnim bojama, jer su pozadini za sve ostale stavke. I zaslonske uzorke su dopušteno da se riješe steriliteta na zidovima.

Članak na temu: Pozadinsko osvjetljenje LED vrpce

Čitaj više