Stakla veranda u zemlji

Anonim

Stakla veranda u zemlji

Selo Veranda, bez obzira na to imate li drvenu kućicu ili kamen, jest vrsta zgrade posjetnica, i, štoviše, u hladnom vremenu je najvažnije mjesto za opuštanje i primanje gostiju.

Na verandi možete instalirati biocaminu, razbiti zimski staklenik, i, na račun panoramskog stakla, s udobnosti i bez uplitanja, diviti se krajoliku čak iu lošem vremenu.

Thunderstand unaprijed - Projekt ili rekonstrukcija ostakljenja verande

Pa, ako je pokrivena veranda dizajnirana u fazi razvoja nove seoske kuće rješenje. Međutim, u postojećoj zgradi, stara veranda može se pretvoriti u vrlo ugodno mjesto.
  • 1. Ako je vaš zadatak da napravite funkcionalnu verandu, ali ga ne koristite kao dio dnevnog boravka - može se instalirati Obični klizni ili ljuljačka prozori , U ovom slučaju, aluminijski ili plastični sustavi bit će dobro rješenje koje će se držati verande svjetlosti i istovremeno vam omogućiti da održavate ugodnu temperaturu.
  • 2. Rješenje verande može biti plastične ili aluminijske vrata s dvostrukim staklenim prozorima, kao i klizna vrata ili portalnim sustavima.
  • Zapamtite - Krista bilo kojeg od gore navedenih sustava ostakljenja mora se otvoriti prema unutra, važno je osigurati punopravni priljev svježeg zraka.
  • 3. Ako planirate koristiti verandu samo u ljeto, onda možete razmišljati o tome Lagano staklo od poda do police Na primjer, lumon sustav. U ovom slučaju, veranda neće biti samo udobna, ali i luksuzna, a ostakljenje neće zatvoriti panoramu, a možete uživati ​​u prirodi u cijelosti!

Vikendica u Ecosilu - drvenim okvirima i modernim plastičnim prozorima

Često su vlasnici ukusno, ideja stvaranja naglašene prirodne drvene kuće, suočeni s problemom pronalaženja stilskog jedinstva fasada i dizajna prozora.

Članak o toj temi: krevet s mehanizmom za podizanje vlastitim rukama: alati, materijali, izvedbe

U slučaju ostakljenja, veranda je još važnija kako bi se osiguralo da to čini jednu cjelinu sa svim građevinarstvom.

  • jedan. Veliki drveni okviri Izgledat će kao dodatak opcija je vrlo prikladna, pogotovo ako je glavna struktura napravljena od novog rezanog drveta - na primjer, bar. Sve prednosti stabla u ovom slučaju postat će prednosti i vaš Windows - visokokvalitetna konzervacija topline, hidroizonabilnost.
  • 2. PVC prozori Zahtjevi u gusto naseljenom selu u selu, gdje je u sezoni priljeva turista posebno važna zvučna izolacija. Međutim, ovdje ne trebate pretjerati s modelom izbora sustava Windows. S jedne strane, dvostruko stakleni prozori mogu biti izrađeni od veličine i oblika koje trebate, na drugoj - često takve prozore montirane na verandu u blizini drvene fasade, izgledaju nepristojno i bez nadzora. Međutim, postoje takve metode za uređenje plastičnog profila kao slikanje i laminaciju koja će harmonično ući u plastiku u eksterijeru kuće.
  • 3. Veranda bez okvira To će omogućiti u ljetnim mjesecima da ga pretvori u otvoreni sunce na suncu, zimi - da koristi verandu kao grijanu dvoranu, nakon što se smjestila u kojoj možete razmisliti o snježnom dvorištu. Prednost je takva veranda, unatoč ultramodernoj izgledu, neće izgledati oštro, kao dio čak i nano stare nasljedne kuće.

Je li neustrašivo ostakljenje verande kada je riječ o staroj zgradi, koja je podignuta bez vezanja za sve stilske standarde?

Da, naravno, dizajn nosača i namještenih profila i 6-12-milimetarsko staklo se lako montira na postojeći netkani otvor.

Visina zaloganja može doći do 3 m, a širina majstora će odrediti, na temelju arhitektonskih sposobnosti verande.

Stakla veranda u zemlji

Panoramski pogled na dvorište - ono što trebate zapamtiti

Panoramsko ostakljenje je moguće na bilo kojem području i obliku verande, a zabrinutost zbog nepouzdanosti panoramskog stakla zbog prividne krhkosti strukture nemaju razloge.

  • Težina svakog krila pažljivo je izračunata na fazi projektiranja.
  • Zbog proporcionalnog izračuna širine zaklopka isključena je jedra ostakljenja u jak vjetar.
  • Glaz bez okvira ima najveći koeficijent svjetla - doista ćete se osjećati na natkrivenoj verandi kao na plaži ili u gladi u vrtu.

Članak na temu: Što je prva pozadina ili laminata: Savjeti za određivanje prioriteta

Ako je veranda nacrtana u fazi dizajna kuće, bolje je organizirati ga od sjeverne ili istočne strane konstrukcije.

Unatoč činjenici da postoji veliki broj drugih opcija za verandu i terase, značajke vašeg doma najvjerojatnije će pokriti neka ograničenja na prozirnom dizajnu, a vi ćete imati mali izbor za rješavanje.

Stoga, nakon svega, jedna od najvažnijih točaka je pronaći savjesno i profesionalne izvođače koji će moći uzeti u obzir sve nijanse već podignutog doma, napraviti sva potrebna mjerenja i izračuna i ponuditi vam optimalnu metodu ostakljenje, uzimajući u obzir vaše želje i proračun.

Sve metode su ostavili verandu, terasu sjenicu na tvrtku OknasterEt: http://www.oknasteret.ru

Čitaj više