Pozadina dizajn za dvoranu: što odabrati za unutrašnjost

Anonim

Najčešće gosti i vlasnici apartmana ili kod kuće idu u hodnik. Zato se periodično pojavljuje želja za ažuriranjem unutrašnjosti ove sobe. Dakle, zašto je najbolje početi, tako da krajnji rezultat ne razočara, ali naprotiv, zadovoljan?

Glavni materijal

strong>

Tržište robe ovog područja je vrlo opsežno, te je potrebno odlučiti o materijalu za pozadinu: papir, vinil, tkanina, tiskanje svilenog zaslona, ​​tekućine, pozadine, pod slikanjem, staklastom i brojem drugih.

Pozadina dizajn za dvoranu: što odabrati za unutrašnjost

Bambus i drugi prirodni materijali su ekološki prihvatljivi i sigurni za zdravlje.

  • Ako vlasnici dnevnog boravka vole redovito ažurirati dizajn interijera, onda biste trebali dati prednost slikanju pod slikanjem da, nakon zastoja, možete slikati nekoliko puta.
  • Ako dvorana mora steći posebnu svečanu, tada će biti prikladna tkanina ili tapiserija pozadina. Uz ograničene financijske resurse, možete odabrati vinilne pozadine koje ne manjegljivo ne manje učinkovito, ali više dostupni po cijeni.
  • Prilikom stvaranja egzotičnog interijera možete odabrati pozadinu od Reeda, Papyrusa, kao i drugih biljnih materijala. Naravno, stil same sobe, njegovo punjenje mora se održati u jednom stilu. Naravno, biljne pozadine su ekološki prihvatljivije, podržavaju mikroklimu, ali imaju veće troškove nego, na primjer, vinil premaz.

Glavna boja

strong>

Dvorana (dnevni boravak) je soba u kojoj ne možete ograničiti let vaše fantazije, a ovdje možete koristiti gotovo sve slike boja, sve vrste nijansi.

Pozadina dizajn za dvoranu: što odabrati za unutrašnjost

Plava boja odnosi se na mirne tonove

No, dizajneri se nude da odmah odbijaju te boje koje mogu potaknuti tugu i učiniti razdražljive (sive, crne, crvene). Alternativno, možete koristiti dizajn s kombiniranom pozadinom dvaju vrsta za hodnik.

Ljubitelji lijepljenja pozadina crvenih nijansi ne mogu se napustiti od svojih preferencija, već biraju dublje, zasićene, mirne tonove (tamnocrvene, trešnje, itd.). Prema statistikama, idealna boja za dvorani sastoji se od sljedećih boja:

  • plava,
  • bež;
  • žuta boja;
  • ružičasta;
  • anis, itd

Članak o toj temi: Kako odabrati modularnu kuhinju

Zakoni percepcije

strong>

Pozadina dizajn za dvoranu: što odabrati za unutrašnjost

Lagani tonovi vizualno proširuju prostor prostor

Sljedeći zakoni percepcije rade u bilo kojoj sobi:

  • Svijetli tonovi zidova vizualno šire prostor, dok je tamno, naprotiv, čine ga komprimiranim;
  • Za malu sobu (na primjer, u Hruščovom), vrijedi koristiti mali uzorak pozadinu, što dovodi do vizualnog povećanja u sobi, dobro, veliki crteži na pozadini doprinose vizualnom smanjenju u dvorani;
  • Sobe za puhanje s vertikalnim prugama smanjuju duljinu, ali povećava visinu prostorije, a učinak se povećava kao kontrast. Za horizontalne bendove, vizualno izduženje sobe ima vizualno smanjenje visine.

Moderan dizajn pozadine

strong>

Moda na pozadini i dizajn interijera se stalno mijenja, tako da svaki put morate kontaktirati preporuke profesionalnih dizajnera i recenzija kupaca. Koji dizajn pozadina je danas na vrhuncu popularnost, a što mogu iznenaditi goste 2019.?

Da biste postigli jednostavnost i neuobičajeni interijer, možete koristiti glasnoće pozadine za zidove s 3D efektima. I odaberite moderni kupac ih ima ono što. Ispravno odabrani uzorak može vizualno povećati prostor.

Mnogi dizajneri dobrodošli slogan "Ljepota u maksimalnoj jednostavnosti", i stoga nude izbor u korist lijepljenja pozadine pod slikanjem, koji su, zauzvrat, neka vrsta platna za kreativnost.

Pozadina dizajn za dvoranu: što odabrati za unutrašnjost

FOTO: Pozadine za slikanje - prekrasan izbor!

Ako trebate stvoriti posebno raspoloženje u hodniku, revitalizirati ga, možete koristiti obrasce s više insekata. Prebiva za romantiku nesumnjivo je cijenjena s učinkom sjaja, koji je potpuno siguran za sva kućanstva. Nakon što soba postane tamna i večernje svjetlo se isključuje, postoji posebna impregnacija, koja se primjenjuje na platno tijekom proizvodnje. Kao rezultat toga, platno počinje treperiti i svijetliti, stvarajući posebno raspoloženje.

Članak na temu: Bočne veličine: širinu i duljinu panela

Oni koji vole vesela okupljanja, pjesme i plesovi za pad mogu kontrolirati razinu buke, za koje se koriste posebni pozadini. Čim se razina buke počne povećavati, platno počinje treperiti, a stupanj treperenja ovisi o razini buke u dvorani, a što je više gore navedeno, pozadinu daje svjetliji sjaj.

Ako trebate postići maksimalnu mir i kraljevski luksuz u hodniku, trebali biste odabrati pozadinu od lana, baršuna ili svile s dekorskim elementima. A nakon naljepnica, takav premaz zahtijeva posebnu skrb, dok u njemu možete osjetiti ovu kraljevsku udobnost.

Pa, da oživite situaciju, možete pribjeći toplinskoj osjetljivoj ili pozadini s mikromagnetskim elementima. Ako se u prvom slučaju unutrašnjost sobe promijeni pri mijenjanju razine topline, zatim u drugom slučaju, zidovi se mogu transformirati vlastitim silama koristeći sve vrste magneta.

Metode kombiniranja pozadine

strong>

Da biste postigli poseban učinak, prilikom izrade dizajna dvorane, možete koristiti različite načine za kombiniranje pozadine:

Pozadina dizajn za dvoranu: što odabrati za unutrašnjost

FOTO: Kombinacija - Moderni i modni prijem u dizajnu interijera

  1. Vertikalne pruge - ne mogu se koristiti samo jedno-foton pruge, već i one koje imaju različite slike. Čak i ako su pruge male širine, njihove veze ostaju nevidljive na zidu, jer postoji teksturnu tranziciju na ovom mjestu.
  2. Horizontalna podjela primjenjuje se u bilo kojem stilu. Širina trake ovisi o visini sobe nego što je manje, sami trake moraju već biti.
  3. Pozadina Umetci - U ovom slučaju, zid se priprema unaprijed i prekriven je glavnom pozadinom, a na vrhu ih je umetak iz više ukrasnih materijala pomoću granica i drugih Framenas. Kao rezultat toga, možete dobiti apsolutno dizajnersko stvaranje.
  4. Bulk umetak s velikim područjem koristi se izravno na semantičkom dijelu prostorije da vizualno određuje zonu: mjesto za igre, spavanje, rad itd.
  5. Korištenje zalipa - omogućuje vam da u potpunosti implementirate svoju kreativnu ideju. Obično se smanjuju u obliku i boji komada pozadine, a zatim zalijepljeni na zid. Pa, kako bi se postigli sklad, treba koristiti samo kombinirani materijali.
  6. Definicija izbočina, niša - mnogi pokušavaju sakriti te nedostatke arhitekture, ali ako su uhvaćeni u kontrastne pozadine s hijeroglifima ili ukrasom, oni, naprotiv, bit će istaknut, učinit će ga posebnim.

Članak na temu: Obrnuti ventil za perilicu rublja na odvod

Čitaj više