Ulični umivaonik za davanje

Anonim

Ulični umivaonik za davanje

Washbasin za davanje je vrlo koristan uređaj za ljude koji su često izvan grada, imaju vrt, vrt ili samo žele dobro provesti na ulici u blizini Mangale ili Arbora.

Ulična umivaonik može se izraditi od mnogih lijekova, pogotovo jer svatko ima takav u zemlji.

Ako želite napraviti razonodu u zemlji udobno i udobno, napravite umivaonik vlastitim rukama.

Vrste uličnih umivaonika za davanje

Među glavnim vrstama umivaonika može se razlikovati sljedeće:
  • Ulični umivaonik s karticom. Naravno, vjerojatno nećete kupiti cijeli set - uređaj za ulicu i kraj. Međutim, postoji mogućnost pronalaženja zasebnog noćnog stola, komoda ili čak dio ormarića, koji će poslužiti kao otpor za ugodno pranje ruku. U ovom slučaju, unutar ormarića može se postaviti različita sredstva, na primjer, pranje, sapun i čak odjeću. Ako stanovnik zemlje želi, možete napraviti rupu na vrhu stola i okrenuti se tuđom, i ispod, unutar ormarića, stavite prostranu kantu za otpadne vode;
  • Ulični umivaonik za vikendice na stalku. Stalak treba puknuti ispod zemlje tako da uređaj ne padne. Ova opcija je najlakše koristiti ga, to se može lako obaviti uz pomoć metalnog ojačanja, koji će pričvrstiti samom vodnom pogonom odozgo. Voda se može upisati u najnižnu plastičnu bocu, ali bolje je uzeti najveće, a dizalica je korisna za to;
  • Suspendirani umivaonik za davanje. Možete napraviti takav umivaonik, također, iz boce, o čemu ćemo govoriti u nastavku, ali to će biti pričvršćeno na zid. Da biste zadržali uređaj na karanfiju, morate napraviti kuku ili vjetra cijelu bocu žicom i njegovi rubovi se okreću u obliku kuke.

Članak o toj temi: Kako stvoriti zimski vrt i što cvijeće i biljke tamo bira (25 fotografija)

Kako napraviti umivaonik za kućicu iz boce

Ulični umivaonik za davanje

Imate izbor - uzeti bocu transparentno ili ga unaprijed obojiti.

Prozirnost će omogućiti kontrolu razine punila vode, a oslikano će postati prekrasna opcija za krajobraznog dizajna.

Ulični umivaonik za davanje

Kada gradimo vikendicu, možete pružiti najlakši verziju ulične umivaonice za vikendicu u vrijeme gradnje.

Da biste to učinili, dovoljno je samo uzeti bocu od pet litre, odrezati dno i sa strane, bliže dnu, obavite rupe. Tamo će biti napredak žice koji bi trebao podsjetiti kvaku za kantu. Za to i možete objesiti uličnu umivaonik bilo gdje.

Dakle, voda izlijeva iz umivaonika, možete pretvoriti poklopac, nakon čega će voda početi teći.

Međutim, postoji još jedna mogućnost: samo napravite rupu u poklopcu, koji će proći vodu prilikom punjenja umivaonika. U isto vrijeme, najbolje rješenje je opremiti umivaonicu s dizalicom, lako se otvoriti i zatvoriti.

Još uvijek otkucavaju vodu u umivaonici za vikendicu iz boce, nema smisla ako svaki put trebate otići u kuću kako biste postavili vodu.

Stari umivaonik za kolibu

Ulični umivaonik za davanje

Najlakše je koristiti stari umivaonik za kupaonicu.

Takav umivaonik za davanje može se prenijeti na ulicu i instalirati, pričvrstiti na zid zgrade. U isto vrijeme, voda će se isprati u posebnu rupu, padati u spremnik za ogradu.

Ulični umivaonik za davanje

Također će ostati opremiti gornji dio uličnog umivaonika za davanje, gdje će se voda akumulirati. Može ili kupiti ili učiniti sami:

  • Mi uzimamo slavinu za opskrbu vodom, ukusne, stezaljke i nekoliko jastučića, tako da u kući mikser;
  • Uzimamo kontejner, na primjer, spremnik, moje misli, i mi radimo rupu pod Sgonom. Zatim nosimo dva brtvila na orasima i provjeriti je li dizalica dobro fiksirana;
  • Sve ostaje samo okretati poklopac spremnika na vrhu i ulijevati vodu u nju.

Članak o temi: Kako samostalno napraviti pod u sjenilu

Ulični umivaonik za davanje

Slična radnja može se izvršiti s radom bilo kojeg kapaciteta, uključujući i plastičnu cijev ako je volumen potrošene vode velika. Istina, u ovom slučaju, preporučljivo je napraviti drenažu da tekućina ne nameće temelj kuće.

Napravimo prekrasan umivaonik za davanje

Ulični umivaonik za davanje

Ako postoji želja da ne bude samo neka vrsta alata za pranje ruku, ali i urediti prekrasan uređaj, možete koristiti izvorni oblik spremnika i ukrasiti ih.

Najjednostavnije rješenje za ukrašavanje uličnog umivaonika za vikendicu je crtanje lak za nokte. Prekrasne uzorke, a za to je korisno samo tanku ili gustu četku. I bolje je da obje vrste imate - čak i idealno izvučeni crtež će izgledati elegantnije.

Zemlja pushbasina može biti prekrivena slojem laka, koja daje sjaj. Također je moguće popraviti razne obrt s ljepilom s ljepilom, ali ne smijete zaboraviti da ako umivaonik nije pod baldahinom, ona će biti oštećena atmosferskim oborinama.

Ulični umivaonik za davanje

Kada je izgrađena ljetna kućica, korištenje školjki, čunjeva, šljunak bit će vrlo dostupna.

Još jedno izvorno rješenje je pričvrstiti umivaonik za vikendice s fragmentima boca i pokriti sloj laka.

Ulični umivaonik za davanje

Ako postoji jezero ili rijeka u blizini vikendice, svakako je moguće pronaći mnogo razbijenog stakla na obali spremnika, koji je nekoliko mjeseci "pranje" izoštrio sve rubove.

To će omogućiti da se ne samo zaštititi od rezova, već i koristiti staklo nalik na prirodni kamen.

Čitaj više