Stilovi seoskih kuća

Anonim

Stilovi seoskih kuća

Arhitektonski stilovi seoskih kuća prilično su različiti. Izbor jednog od njih ovisi o preferencijama vlasnika, njihovim financijskim mogućnostima i veličini strukture.

Nažalost, u našoj zemlji, do nedavno, nije očekivao veliki stilski izbor. Većina korisnika malo je brinula o današnjim danima o izgledu seoskih kuća koje su korištene samo ljeti.

Kakva je razlika u kojoj provesti noć u sezoni sumorna, jer je vikendica potrebna samo dva ili tri mjeseca? Dobro je da danas takvo mišljenje ide u prošlost, a naši sunarodnjaci počeli su shvaćati da je vikend može postati izvrsno mjesto za opuštanje cijele obitelji.

Pojava vaše seoske kuće i njegov unutarnji ukras igra veliku ulogu u stvaranju željene atmosfere za punopravni odmor.

Dakle, ako planirate izgraditi seosku kuću, svakako biste trebali razmotriti nekoliko stilskih opcija koje se mogu koristiti za izgradnju kuće

, Razmotrite glavne opcije koje su danas najpopularnije među Rusima.

Ruski stil seoske kuće

Stilovi seoskih kuća

Nemojmo ići u arhitektonske suptilnosti i sorte istog smjera. Ako razmišljate o tome, onda se neke od vrsta ruskog stila u izgradnji zemalja može računati više od deset.

Usput, to je ruski stil koji je uvijek popularan u našoj zemlji, unatoč činjenici da postoje mnoge građevinske tehnologije u posljednja dva desetljeća.

Ruski stil izgradnje ima nekoliko karakterističnih značajki:

  • Koristite kao osnovu kuće za prijavu kuće od trupaca, rjeđe iz bara.
  • Visoka temelj i izolacija podova tipa "Dvorac", koji podiže glavni dio kuće iznad zemlje.
  • Ruski domovi, u pravilu, imaju krov niz, ponekad s klizanjem.
  • Vanjski ukras kuća u ruskom stilu izrađen je od drva.

Članak o temi: Zidni sat u dnevnom boravku - 80 fotografija izvornih ideja dizajna

Ako govorimo o styling pod ruskom kolibom ili kući, drveni elementi, platforma, vrata dovraga koriste se za ukrašavanje fasade. Sa strane fasade, takva kuća može imati trijem ili prekrivenu verandu, koja služi kao mjesto za odmor za vlasnike kuće.

Stilovi seoskih kuća

Ruski stil može se podijeliti na urbane i ruralne opcije. Osim toga, podjele se odnose na različite regije, kao što je ovisno o gradilištu, ove ili druge tradicije u izgradnji ili uređivanju kuće će djelovati.

Europski stilovi seoskih kuća

Ako govorimo o zapadnim stilovima kuća, tu je i prilično veliki izbor opcija. Na primjer, možete odabrati polubrdicu kao glavni stil.

Moderna fasada fasada je izvorno rješenje koje čini izgled kuće modernim i elegantnim.

Stilovi seoskih kuća

Teško da želite izgraditi kuću, u potpunosti promatrati ovu tehnologiju. Činjenica je da je to prilično dugotrajan postupak. Tradicionalna polumarna kuća temelji se na okviru bara ili trupaca, koji, po završetku ostaju vani.

Praznina između drvenog okvira ispunjen je opekom ili kamen. U starim danima u Njemačkoj, umjesto opeke, umjesto opeka korišten je prešana glina.

Stilovi seoskih kuća

Mnogo je lakše nego izgraditi, samo napraviti fasadu u ovom stilu. Tako možete izbjeći gnjavažu nestandardne gradnje i kao rezultat toga, dobiti izvorno i atraktivno stanovanje.

Stilovi kućica okvira

Stilovi seoskih kuća

Još jedna, možda najpopularnija opcija za izgradnju seoskih kuća, je izrada okvira. Prednosti slika okvira poznate su svima.

To je, prije svega, jeftinost kuće, koja igra ne posljednju ulogu u životnim uvjetima običnih obitelji. Ako ne namjeravate živjeti u DACHI tijekom cijele godine, onda je okvir kuća će biti najbolji izbor za vas.

Članak na temu: Kako odabrati strop Baguettes za zavjese: dizajner savjete

Stilovi seoskih kuća

Kuće okvira i druge prednosti:

  • Osim niske cijene, možete zabilježiti jednostavnost sastavljanja kućišta okvira. Neprofesionalno se može nositi s takvim radom, a da ne spominjemo građevinsku brigadu.
  • Kuće okvira imaju malu težinu, što utječe na izbor vrste temelja.
  • Tanki zidovi su spremni, možete ih okupiti samo zajedno.
  • Izgled okvirne kuće može biti drugačiji, odabirete vrstu završne obrade i materijala za to.
  • Ugodna zemlja kuća napravljena na okvirnu tehnologiju izgleda u Europi atraktivna i moderna.

Ali postoje kuće za trup i određene slabosti. Prva od njih je prilično slaba toplinska izolacija zidova. Nemoguće je živjeti u okviru kuće bez pažljive toplinske izolacije tijekom cijele godine.

Stilovi seoskih kuća

Ako ne namjeravate smjestiti u zimskoj kući, onda ima smisla potrošiti novac na izolaciju. Ali ako želite biti u zemlji i na hladnoći, vrijedi dalje razmatrati ovu stavku.

Bez obzira na stil za registraciju kuće koju odaberete, pokušajte ga skladno kombinirati s drugim elementima krajobraznog dizajna.

Stilovi seoskih kuća

Ruski domaći stil je dobro usklađen s obilnim cvjetnim krevetima i drvenim zgradama, ali minimalizam u trima fasade također može biti u blizini uredan travnjak platformu.

Čitaj više